Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

Carpatino, vad ca te plictisesti fara Roxana.

La multi ani tati de Yaia, mami de Maria si socru de Maruntzika!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Multumim!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Sa nu uitam bunicii...tata lui Yaia,mami a lui bikmaria si socrul lui Marunzika!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Multumim!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta

tatalui tau Yaia!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Multumim!

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pt. urarile pt. tata!
Si daca vreti sa vedeti un Andreiutz de Nana bucalat si absolut superb, mergeti la subiectul ei!

Roxanooo, sper ca esti ocupata cu despachetatul!

Sim, sper ca esti ocupata cu sarbatoritul!

Eu fug sa imbaiez un buburuz!
Sara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna tuturor.
la multi ani mamica de maria!
diwana - sanatate lui rares.
noi nu avem noutati.
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara si de la noi. La multi ani
ANDREI de mami Emma
Ne-a facut placere sa ne vedem astazi cu mami Emma, o prezenta tare dulce si agreabila. Andrei e asa de scump!!! Asteptam urmatoarea intilnire, poate sunt treji bb-ii si fac cunostinta cu adevarat.

MIHAI SEBASTIAN de mami ceamica
ALEXANDRA ELENA de mami a_linta
GIULIA de mami Cristina
MIRUNA IOANA de mami lia

Tocmai am venit de la medic si sunt un pic suparata. Daria a crescut foarte bine. Din masuratorile la acelasi pediatru a crescut 850g si 2 cm in lungime pe parcursul a 6 saptamini. Are 7750g si 67cm.
Dar, se pare ca, capusorul ii creste prea repede. Cred ca vom face o ecografie transfontanelara pentru a ne asigura ca nu e nimic in neregula.
Tocmai i-am spus lui hubby despre "semnul de intrebare" ridicat de medic si mi-a spus sa ma linistesc ca asa e capusorul ei, ca e fata desteapta si va ajunge si ea sa faca doctorate in Japonia.

Devilla ca bine zici, am sa vad exact ce calitate suntv recipientele si eventual le voi folosi doar pe cele din sticla sau voi folosi tupperware-ele mai mari pe care le am.

Se pare ca acel robot minune care imi placea mie costa in jur de 1000 de euro. I'm in shock!!!!

Noapte listita va dorim. Pupici roz si pe curind!!!!

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

quote:
Originally posted by danielle02

am ajuns si eu pe acasa,ma dor picioarele de mor ca am ceva de mers pe jos pana in statia de bus bleahhhh

mami de maria

roxali da,e greu sa lasi bebelush acasa,dar cand stii ca e pe maini bune nu mai stai asa ingrijorata,primele cateva zile sunt mai grele,pana de obisnuiesti,apoi trece timpul mai repede si vii acasa la micutz
marunzika ma gandeam la tine azi sa stii,nu prea ai mai scris

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

o mamica obosita ,ai vazut cum este ,cum ajungi acasa si iti zambeste bebe uiti de orice suparare si de orice oboseala ,este greu si cu bebe si cu servici ,dar daca trebuie ,asta e ,mergem inainte .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

si eu te tzuc toata dragutza
ne obisnuim noi pana la urma cu toate,doar suntem barbate

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Yupiiiiiiiii am venit de la doctor, suntem bine din toate punctele de vedere, a fost analizat si verificat din cap pana in picioare si intre.....e ok, totul la locul lui.

despre doctorita Palicari: e intradevar o dr. batrana, draguta, explica si scrie tot ce-i spui si ce-ti spune, dar ..... lui Cristi nu i-a placut, a inceput sa urle...urlete nu gluma de abia l-am potolit, cu greu a lasat-o sa-l consulte, se uita tare urat la ea, pana sa puna mana pe el, a ras si a gangurit cu ea....cred ca baiatul meu e pudic, cum sa-i vada tanti aia cucu....hihi.Cine vrea programul ei il dau cu placere.

La multi ani! bunicilor de azi, ca vad ca sunt mai multi.

Fug la printul meu ca e tare marait, am sarit masa de cereale, am ajuns tarziu de la dr.... revin mai tarziu cu sfaturi despre diversificare de la tanti dr.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

vaiiiii,ce uitasem

tati de yaia

sa fii sanatos si fericit,nu in ultimul rand iubit !!!

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna sears !
Printzesa e imbaiata, acum papa si sper sa adoarma curand. Asa ca stau un pic cu voi, poate apuc sa si raspund un pic.
Am vazut si eu poze cu Andrei de Emma Sunteti buni de dat la revista, o mami asa tanara si frumoasa, zici ca-i o copilita, cu un bebe frumos-frumos ! E haios rau in poza aceea in care doarme pe burta cu capul infundat in perne si bavetica sucita.
Mi-am adus aminte ca am vazut ieri sau alaltaieri pozele cu printzesa lui greyeras, are ochii aceia albastri cu care o sa faca multe cuceriri daca-i raman asa. Si mi s-a parut ca-i roscatica, m-am inselat ?
ceamica, multumesc pt pontul despre paturicile absorbante . Sunt de unica folosinta, sau cum de sunt la pachet ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput