Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Victo

pussi, mie mi+a dat drita de fa,milie ferrum hausman

vai, anca d..asa face si al meu..doarme la pranz..si numa ce incepe oaaaaaaaaaa!!!!!!!!!..da tare frateeeeeeee...si urla...doamne doamne..ti s erupe inima...sanul ce il linisteste..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Pai si pe ea tot sanul o linisteste dar nu prea suge can e pusa pe urlat....deci este normal nu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc de sfaturi.
am inceput sa ii dau augmentin la 12 ore. toata lumea cu care am vb ()inca o dr si 3 farmacist) mi-au spus sa ii dau ac nu e puternic si se poate da de la 2 luni. pe langa ii mai dau eferalgan de 3 ori pe zi.

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

BB acum mai are febra?

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB,sa ii dai tratamentul complet, chiar daca simptomele se amelioreaza.Exista pericolul sa mai ramana ceva iar bacteria respectiva sa devina mai puternica si rezistenta la acest antibiotic.
Multa sanatate!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

asa e cu antibioticele, trebuie date 5 zile cel putin.

anca d , nu stiu dc e normal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Buna seara!Mi-e o ciuda ca nu mai pot tine pasul cu voi!dar ziua de pe la 1-2 pana 5-6 suntem la plimbare,apoi acas incropim ceva de mancare pe cand vine tata ,inainte de masa spalam vase,sticlute,bagam la spalat....

La multi ani ! anacami(cu intarziere) si Acular73
bbyasmi,ne pare rau de situatie, dar nu trebuie sa disperi,respecti tratam. si gata.Ana a facut rosu in gat inaite de vaccinul de2 luni;a primit 3zile la 8ore Ospen si picaturi Colagol + Biotcs.7 kg ... suupeeer bebe!
Ref.la chestia cu jucatul ,toata ziua trebuie sa o intretin,sa o mut toata ziua, de pe pat,pe centrul de activitate,in scaunul de masina, in bucatarie o tin in cadita de baie si in rest in brate dar fata de acum o luna e mult mai bine ,nu o mai tin atata in brate
Mihuta,foarte aristice pozele micutei!Amy26, nasoala situatie ,dar totusi atatea clinici private in Buc. si nu ai reusit sa-l programezi decat saptamana viitoare?si nu icepe diversificare pana nu ai un diagnostic(parerea mea)
Copii vostri plang in brate la persoane straine? A mea sta vreo 30-60 secunde dupa care isi da drumul la plins ca abia reusesc sa o calmez
Alta intrebare :mai lasati radioul deschis noaptea la copii?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Bianca- si fetita mea mai plinge in bratele unor persoane. Se zice ca copiii simt oamenii : stau cuminti la cei buni, calmi si relaxati iar la oamenii "rai" si stresati incep sa se agite si ei si sa plinga

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bianca eu yic ca noaptea tre sa doarma in liniste. deci nu las radio deschis.

Mergi la inceput

Eu nu las nimic deschis cand o culc

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

aparem si noi cam rar.nu prea avem timp de internet suntem mereu la plimbare...dar sa stiti ca va pupicim pe tot bebeii si pe toate mamicile....pusiii

Mergi la inceput