Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

BB,nu o scoate din casa vreo 2 zile daca face febra.daca te hotarasti sa-i dai augumentin nu-i da fara biotics,se da jumatate de plic la 12 ore in lapte(nu ti-a spus medicul).inainte sa-i dai augumentin,daca a-si fi in locul tau i-asi face un exudat.mi se pare mult calpol 5 ml de 3 ori pe zi.da-i la 6 ore panadol,par 1 ml sa 2ml,citeste prospectul.cu albastru de metil a scapat intotdeauna matei de rosu in gat dar nu facea febra.se bandajeaza un deget in fasa si se baga in albastru de metil apoi o dai in gurita,cat de mult reusesti sa ajungi la amigdale.si cam jumatate de ora sa nu-i dai mancare.
ce diagnostic scrie pe reteta?

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Amy, eu zic sa nu te grabesti cu diversificarea, mai degraba incearca cu lapte praf anti regurgitare (AR), stiu ca are faina de roscove sau ceva de genul asta care actioneaza ca si amidonul, adica ingroasa laptele si impiedica regurgitarea.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Pasarica de Iasi si pasarica de Bucuresti + Pasaroi de Bucuresti si pasaroi de Timisoara = BEBE PARTY

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Uraaaaaaaa!!!
Facem o rezervare la avion?

Oana de Ana Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mai fetelor asta mica de vreo doua zile trage niste reprize de plans de nu-i mai trebuie nimic si nu stiu de ce .O apuca asa deodata si urlaaaaaaa.
Ati patit asa ceva fara niciun motiv?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Anca- si bebelina mea mai urla asa, dar in general sunt din cauza burticii, ptr ca dupa vreo ora incepe cu pirtzuri sau face caca. Dar pina le face plinge de nu-i trebe nimic...
Mai face asa la amiaza cind nu poate adormi, e obosita, o scot afara si aer si adoarme instant.
Deci, cred ca tot au un motiv :burtica, oboseala,...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by oana8188

quote:
Originally posted by pussi
amy si noi papam Humana si Elena regurgita si la 2-3 ore dupa masa, nu vomita in jet, efectiv ii curgea din gurita, dr. mi-a zis sa fiu atenta sa n-o pun pe spate ca sa nu aspire. Acum s-a terminat cu asta, ca am schimbat laptele, tot Humana 1.. dar 1+ cu LC PUFA, la noi nu se gaseste, mie mi-l aduce o prietena din Austria...Te asteptam cu vesti bune de la dr.

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Chiar vroiam sa intalnesc o mamica care foloseste Humana 1+. Cum e? Se simte o schimbare? Fetita mea papa binisor Humana 1 si vreau sa stiu daca ar merita sa schimbam. Eu am gasit de cumparat pe un site aici http://www.newbabymilk.ro/produs8/Humana-1-Dauermilch-LC---PUFA---800g.htm
Chiar acuma este in stoc. Si cred ca in mod normal ar trebui sa aduca si cei de la Vavian, distribuitorul din Romania.
Amy si Alexandra mai vomita in jet dupa ce papa, dar nu des, cred ca o data la cateva zile si numai din cauza ca e foarte agitata si inghite cu mult aer. Din ce povestesti tu (ca bebe papa f bine noaptea si dimineata cand e mai linistit) eu zic ca e acelasi motiv; eu evit vomitatul asta prin a-i da lapticul inainte sa i se faca foame rau; sau o mai fac sarmaluta cand vad ca e prea agitata si o plimb un pic prin casa sa se linisteasca.

Oana de Ana Alexandra

! Noroc cu tine ca ai scris aici de laptic! Eu imi bagasem adresa sa ma anunte cand reapare si tocmai acum nu m-au anuntat. Am comandat deja 3 cutii, ca mai am 4 cutii de Humana 1 simplu...
Eu prefer sa-i dau fetei de asta cu LC PUFA, e mai gras si mai sanatos pentru ea.
E un pic mai galben la culoare, nu te speria, asa e el in mod normal.

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by pufulet74

Salutam fetele !
Ank, super mireasa si micutul crestin :) Chiar ca a fost o zi speciala pentru voi, sa aveti parte numai de bucurii si fericire !
Fetelor, am o intrebare, voi cit va jucati cu bebeii vostri?
Adica atunci cind sunt treji stati tot timpul cu ei si va jucati sau ii mai lasati si singuri sa se joace?
Eu incerc sa il las pe piticul meu sa se joace si singur, dar mi se pare ca e destul de pasiv cind e singur, si la un moment dat se plictiseste si se apuca de plins.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Eu am program de distractie cu fata mea de pe la 4:30-5 pana la 6 seara, in rest o las sa se distreze singura pana adoarme. Chiar e un filmulet la semnatura mea cu ea in centrul de activitate.

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Intreba cineva de formula Lactana. Este laptele Bio de la Topfer. Eu folosesc pre (lapte de completare) cutia de 650gr la 30 lei. Se gaseste la farmaciile Dona si la Sensiblu.

Cred ca toate aveam aceeasi problema si asta imi comfirma ca este legat de varsta. Nici al meu copil nu mai sta singur in camera si daca nu ma vede sau nu ma aude nu sta mai mult de 15 min si incepe sa planga.
Practic nu reusesti sa faci nimic in casa.
Cu regurgitatul la fel: dupa fiecare masa cate putin.

Oare cat mai dureaza starea asta ? (sa stam non stop cu iei in brate)

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pussi, mie mi+a dat drita de fa,milie ferrum hausman

vai, anca d..asa face si al meu..doarme la pranz..si numa ce incepe oaaaaaaaaaa!!!!!!!!!..da tare frateeeeeeee...si urla...doamne doamne..ti s erupe inima...sanul ce il linisteste..

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu cred ca aceasta stare mai dureaza pana incep ei sa mearga bine si sa exploreze singurei. Eu nu l-am obisnuit in brate, insa trebuie sa fiu mereu prin preajma lui, asa ca-l car dupa mine prin casa. In bucatarie sta in carut, in sufragerie sta in balansoar, iar in dormitor sta in pat la noi. Patutul lui e pe post de bibelou. Nu-l mai pasioneaza caruselul de ceva vreme .Numai la baie nu-l iau cu mine .

quote:
Originally posted by AndreB

Intreba cineva de formula Lactana. Este laptele Bio de la Topfer. Eu folosesc pre (lapte de completare) cutia de 650gr la 30 lei. Se gaseste la farmaciile Dona si la Sensiblu.

Cred ca toate aveam aceeasi problema si asta imi comfirma ca este legat de varsta. Nici al meu copil nu mai sta singur in camera si daca nu ma vede sau nu ma aude nu sta mai mult de 15 min si incepe sa planga.
Practic nu reusesti sa faci nimic in casa.
Cu regurgitatul la fel: dupa fiecare masa cate putin.

Oare cat mai dureaza starea asta ? (sa stam non stop cu iei in brate)

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput