Ce parfumuri va plac (3)
Raspunsuri - Pagina 2
danamiha spune:
quote:
Originally posted by camelia_daniela
Hello dragelor!
Mai imi plac mult de tot Euphoria - CK si eclat d'arpage. Acestea sunt pe lista de cumparaturi!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Poti, sa-mi spui te rog cum e Lanvin-Eclat D'Arpege? Nu am unde sa-l testez si sunt curioasa.
andacos spune:
Pentru ca n-am primit niciun raspuns de la voi si pentru ca ieri am avut drum pe linga o parfumerie,am intrat si am cerut sa probez "Diamonds" direct pe pielea mea si vreau sa va spun ca sunt tare multzumita de el!Imi place si cum miroase si persista intr-adevar!(eu am avut o "problema" cu parfumurile de la Armani,ca pe pielea mea nu persistau!Asta in era in care eram fumatoare)
Astept si impresiile voastre despre acest parfum!
Dana
manumanu spune:
quote:
Originally posted by andacos
Pentru ca n-am primit niciun raspuns de la voi si pentru ca ieri am avut drum pe linga o parfumerie,am intrat si am cerut sa probez "Diamonds" direct pe pielea mea si vreau sa va spun ca sunt tare multzumita de el!Imi place si cum miroase si persista intr-adevar!(eu am avut o "problema" cu parfumurile de la Armani,ca pe pielea mea nu persistau!Asta in era in care eram fumatoare)
Astept si impresiile voastre despre acest parfum!
Dana
dana, eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut parfumul asta in Romania... dar poate nu este la mine in oras. Oricum m-ai facut curioasa, asa ca, saptamana viitoare cand voi fi cateva zile in strainatate, sigur o sa ma uit dupa el.
andacos spune:
Merge forumul ca melcul!!!
Acesta este parfumul:
http://www.giorgioarmanibeauty.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=A196&CatCode=AXE_FRAGRANCES%5EF1_ARMANI_DIAMONDS&
Dana
danamiha spune:
quote:
Originally posted by andacos
Merge forumul ca melcul!!!
Acesta este parfumul:
http://www.giorgioarmanibeauty.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=A196&CatCode=AXE_FRAGRANCES%5EF1_ARMANI_DIAMONDS&
Dana
Nu am auzit de acest parfum.
blue eyes spune:
Am fost la parfumerie si am descoperit urmatoarele fragrante: Miss Dior, Nocturnes-de la Caron, Youth Dew-de la Estée Lauder si ceva de la Paolo Gigli (nu mai stiu care a fost). Despre ele doar cateva cuvinte: rafinate, seducatoare, adevarate parfumuri de clasa. Flacoanele de la P. Gigli sunt facute dintr-o sticla speciala decorata cu aur de 24 de carate. Uitati-va www.gprofumi.it/parfum.asp" target="_blank">aici; e in italiana.
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
puppe spune:
Danamiha, ti-am ramas datoare cu 2 raspunsuri.
Primul: cadoul-surpriza de la prietena mea a fost un neglije rosu cu alb, parfumat din abundenta cu Organza- Givenchy. Asta pentru ca i-am zis ca nu suport mirosul...L-am pus la spalat urgent, dar tot mi se pare ca mai simt mirosul. Culmea e insa ca acum chiar imi place !! Am innebunit, e clar...
Al doilea raspuns, despre Cerutti Image. Eu l-am avut cand eram gravida si toate miroseau anapoda pe pielea mea captusita de hormoni. La vremea respectiva, nu m-a dat pe spate. Nu era dulce,nu era nici fresh, ci parca avea note lemnoase, era deosebit, dar nu genul meu. Oricum, mi s-a parut destul de puternic si persistent. Foarte departe de genul gurmand, care-ti plac tie. Dar, repet, asa il simteam pe pielea mea, pe care nimic nu mirosea bine atunci.
danamiha spune:
quote:
Originally posted by puppe
Danamiha, ti-am ramas datoare cu 2 raspunsuri.
Primul: cadoul-surpriza de la prietena mea a fost un neglije rosu cu alb, parfumat din abundenta cu Organza- Givenchy. Asta pentru ca i-am zis ca nu suport mirosul...L-am pus la spalat urgent, dar tot mi se pare ca mai simt mirosul. Culmea e insa ca acum chiar imi place !! Am innebunit, e clar...
Al doilea raspuns, despre Cerutti Image. Eu l-am avut cand eram gravida si toate miroseau anapoda pe pielea mea captusita de hormoni. La vremea respectiva, nu m-a dat pe spate. Nu era dulce,nu era nici fresh, ci parca avea note lemnoase, era deosebit, dar nu genul meu. Oricum, mi s-a parut destul de puternic si persistent. Foarte departe de genul gurmand, care-ti plac tie. Dar, repet, asa il simteam pe pielea mea, pe care nimic nu mirosea bine atunci.
http://community.webshots.com/album/562454738QJIwNs?vhost=community&start=36
blue eyes spune:
Noutati: www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=268&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Clinique-Aromatics Elixir:la inceput innecacios, dupa aceea placut; www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=316&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en" target="_blank">Estée Lauder-Youth Dew:Excitant!
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!