Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

La Multi Ani dulcetelelor sarbatorite azi.
Karina de emma76
Sabina Teodora de Diciu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by Erina
Emma, si noi am iesit vreo 2 ore astazi. A fost intradevar foarte placuta vremea.Trebuie sa incepem sa ne plimbam in aceeasi zona.
Imi imaginez cit de emotionant trebuie sa fi fost la stabunici. Daria mai are doar un strabunic de 92 de ani.Cind a vazut-o i s-au umplut ochii de lacrimi si i-a dat un pupic pe minuta. Daria l-a rasplatit cu un zimbet.

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Pe la ce ora ati iesit? Maine iesiti daca e frumos? (vorbim pe mess maine dupa ora 11 bine?)

emma

Mergi la inceput

Piciulika

Sabina chiar nu ma asteptam sa adoarma pe cand mananca cu linguritza. Efectiv nu m-am putut abtine si am bufnit in ras...era super haios.

greyeras dulceata pletoasa de Ana- Adelina...este dulce foc si ce falcutze are

Gabriela77 Sara curajoasa. Stiu prin ce ai trecut si mi-au dat lacrimile cand am citit ce simteai si cum asteptai in fata usii. Mi-am amintit cand eram cu Mario in spital si incercau sa ii puna o branula...el urla si plangea inauntru iar eu pe hol...uffff cumplit

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La mai multe lunite pentru:

Karina de Emma76
Sabina Teodora de Diciu

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Marta!

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Papanash, asa e, cum zici tu... Si eu as vrea sa stau mai mult cu Rai, dar pt ca noi ne gandim deja sa-l facem in curand si pe al doilea bb, ma gandesc sa nu fie pauza prea mare apoi... nu prea stiu ce sa fac...
Luy, cam asta ar fi motivul pentru care m-as intoarce la munca. Nu prea depinde insa de mine, pt ca Raisa deocamdata nu sta deloc fara mine cu bunica, urla ca din gura de sarpe daca o las doar cu ea.

Si mama-soacra are pisica si chiar ma intrebam daca nu e periculos pentru bb, ei i-ar fi mai usor sa o tina la ea pe Raisa, ca sta la parter. Eu insa nu vreau din cauza pisicii, mai ales ca nu sta doar in casa, bantuie pe cine stie unde... poate prin beciuri... Voi ce stiti, cum e cu pisicile si bb-lushii?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna seara mamici si pitici!!!
Azi am fost f ocupata si abia acum am reusit sa intru pe DC.
Voi trece in revista cateva impresii:
Myral referitor la ce mi-ai povestit de bunici iti doresc multa bafta si rabdare.Eu am noroc ca nu se baga si cand ma ajuta nu comenteaza si nu-mi ies din vorba.Eu ziceam asa ca ar fi bine sa mai apara prin viata copiilor ca sa aiba ei de ce sa-si aminteasca.Mentionez ca eu am avut o bunica f buna si iubitoare si una de-a dreptul egoista si totusi parintii mei nu mi-au lasat impresia ca nu e ok…cand am crescut am realizat eu niste chestii.
Bikmaria insanatosire grabnica!!!Poate e ceva trecator.
Piciulika sper ca a fost ok cu vaccinul Si noi l-am facut azi si nu prea a avut pofta de mancare in rest nicio schimbare.
Bebeka si eu astept ziua cu farfuria in fata dar sa stii ca bbeii sunt tare simpatici cand incepi diversificarea se stramba sejoaca te stropesc cu pireul de fructe…iata partea hazlie a lucrurilor.
Referitor la inceputul serviciului nu stiu cum va vine sa mergeti la munca…ma gandesc ca salariul e destul de atractiv.Mie chiar azi mi s-a propus sa ma intorc in aprilie ca voi fi promovata.Ha!Ha! sa creada ei ca inghit galusca asta!!!
Piciulika sa stii ca tzitzilii se lungesc si dupa doar 3 luni de alaptat!!!Arata groaznic macar de as fi avut lapte!!!
Betty 78 super baiat ai asa mancacios!!!Si ce curajoasa esti sa te apuci iar de treaba!!!Bravo, bun exemplu!!!

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)

Poze pe http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

melaniatud, ia uite aici fetele din Iasi:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116570&whichpage=4

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Aeperju stiu, merci!!!

Mergi la inceput

Am o intrebare: eu ii dau piersica si mar, dar am auzit ca piersica nu ar fi buna pt bebe?

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput