Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Iuhuuuu.... azi am venit la 16 acasa si plodutzul nu mai era botos, dimpotriva s-a binedispus instantaneu. Rade la maica-mea...ce ma bucur ca-i e bine, pana la urma sangele apa nu se face.

Multumesc de incurajari si suport cu o dedicatie speciala pentru Carpatina care mi-a confirmat ca la sedinte nu-i exclus sa te ia somnul. Azi a fost mai bine decat ieri, mi-a fost si azi somn fir-ar sa fie, dar macar nu m-a mai durut capul!!

Ma duc sa-l aspir p-ala micu' ca maman a spus ca ea nu pune mana pe batista bebelusului nici de frica!! Si are muci d'aia uscati si haraiti, trebuie sa-i scot si sa-l mai giugiulesc si eu un pic sa numa uite asa ...cu una, cu doua.

Pupici!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Betty, tinem pumnii sa iasa bine! ce haios Mario cu adormitul:)

Gabriela....imi plange inima pentru voi! Saracuta Sara:(((. Pup ochisurii inlacrimati.

multumesc pt sfaturi fier de calcat!
piciulokoooooooooooooooooooooo

Cecilia, cand te duci la Palicari? adica, care e programul acolo?e grozava, sa stii! dar are peste 70 de ani cred.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am uitat sa va zic: fost la vaccin. Urlat cum se cuvine. (Si eu lacramat pe langa el.)
In rest, a luat putzin in ultimele 2 saptamani in greutate - a zis drl sa uit de 200g/sapt, ca de acum e mai activ si arde mai multe calorii. In rest s-a lungit, creste capsorul - suntem in grafic cu toate. Iar cu motricitatea si reflexele suntem super! Le-a testat drl si a fost incantat.

A spus drl ca daca vreau, pot sa incep dupa luna a 5a cu piure de morcov-cartof. Am zis ca nu vreau, ca mai stau pana dup-a 6a, daca si Michael vrea. A zis ca bine, doar ca sa stiu ca din luna a 7a sau a 8a nu-i mai ajunge doar lapte de mama. Ceea ce stiam. Chiar atat nu vreau nici eu s-o lungesc! Sau sa-mi lungesc tzitzile.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Vineri sunt invitata la o sedintza la birou - sa vad cum oi tricota chestia asta intre supturi, ca noi nu avem program...

Acuma fug sa-i iau cadoul de la bunici: un calutz de cauciuc de tzupait - mai are pana atunci - sau de leganat (are un suport ce se poate monta pe... copite si devine calutz de leganat. Cica e bun la coloana, stabilizaza musculatura.
Haios e.
http://www.bodymarkt.ch/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Rody

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Cecilia, cand te duci la Palicari? adica, care e programul acolo?e grozava, sa stii! dar are peste 70 de ani cred.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Maine la 17.45 am programare la Pol Batistei, va spun maine mai multe.Prietena mea merge cu baietelul la ea si e tare multumita, ea mi-a facut programare.Ma interesez de program si va spun maine mai multe.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor multumim.....am revenit de la eco si a iesit bine...de fapt m-am ales cu 2 fibromase micute de 0.6 si 0.8 dar ma asteptam in urma stimularii, iar in rest ok. De abia se vede cicatricea de la cezariana, ovarele pline de foliculi, daci suntem in grafic. Am aflat ca pot sa prestez deja fara sa ma feresc cu toate ca alaptez, asa ca poate ma ajuta DD ca de data asta sa raman natural, daca nu la toamna, iarna din nou Fiv....si cam asta este.

In rest din cauza diversificarii au inceput sa ma doara sanii...de mario nu scap cu jumatatiile de masura...papa tot si chiar mai cere....

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi ani, Prisi! Sa fii fericita!
La Multi ani iubitilor sarbatoriti!

Fetelor, va multumesc ca sunteti aproape, ca de obicei! La noi e zi de cosmar si azi. Sara urla si plange din senin si roade tot. Nu stiu ce sa mai fac, in total a dormit 1 ora si s-a trezit urland. Isi freaca gingiile cu disperare. Ai vostri fac asa?

Andreea, si la noi a fost cu anestezie, dar tot nasol a fost si a plans. La voi s-a rezolvat problema? Multumesc de info, m-ai mai linistit daca ai zis ca i-a mai curs cateva zile ochisorul.

Picio, esti belea, ce am ras… You made my day! no, din asta nu am patit, dar nu e tarziu.

Luyuite noi nu am avut pana acum probleme cu iritatia la fundulet, dar de cand cu diversificarea ni s-a mai intamplat. Eu am vazut ca nu-i merge deloc bine cu pampers, cred ca are prea multa solutie din aceea, in schimb mult mai bine cu Happy! Si la noi a functionat Revikenul.

Va pup cu drag si va multumesc!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Prisi Iti urez si eu La Multi Ani cu intarziere. Sa fi sanatoasa, fericita sa ai parte de cat mai multe bucurii alaturi de familia ta.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

buna tuturor.
cu vremea asta frumoasa, nu prea mai am timp de net!
gabriela - pupici sarei pe ochisori!of, poate acum va fi bine!si tie un mare.
papanash - si eu intelesesem ca ai 41!
piciulika - tare faza!
sa va zic si eu una...
de vre-o 3 ori mi s-a intamplat sa ma duc la dus, dar doar sa ma ud pe cap, fara sa ma spal....si sa ies, convinsa fiind ca am terminat. si dupa ce ma uscam eram foarte mirata de ce parul meu e asa imbacsit!
betty - asteptam vesti de la dr.
cecilia - asteptam vesti maine...sa ne spui cum e!
sabina - urasc calcatul!
de 3 zile eliza face un scandal monstru la masa...urla de zici ca o omor! mananca cu forta putin dupa care nu mai vrea...si dupa o jumate de ora isi mananca mainile!imi vine sa imi iau campii, nu mai inteleg nimik!
va pup dulce.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Luy,

poate te ajuta paturicile absorbante !
Le gasesti la orice farmacie si chiar asa se cheama : paturici absorbante . Eu mi-am luat 60 x60 , nu-i nevoie de 90x60 .
Costa ceva in jur de 8ron pachetul la sensiblu - se cheama SENSI .(5buc in pachet). Dar au si alte farmacii .

De cand folosesc am inceput sa fac si nazuri la calitate :))) la unele farmacii. Ma refer la grosimea paturicii. Acum le prefer pe cele mai putin transparente :))

Mergi la inceput