preturi diverse pentru nou nascuti
Raspunsuri - Pagina 2
Flower spune:
Boguleee , io iti sugerez si Baby Nova ( marca nemteasca ) la biberoane , dar tetinele Nuk ( tot nemtesti ) de silicon cu forma ortodontica sunt za best ! Vezi ca si alea sunt pe numere 1 ( pana la 6 luni ) , 2 ( peste 6 luni ). Tetinele Baby Nova sunt parca prea mari.
Iar la pampershi io am incercat si Libero ( noul model , cu mov ) de care am fost si suntem tare multumiti , iar ca pret sunt un pic mai avantajosi decat Pampers ( 390.000 vreo 65-70 buc., parca , fata de 70-80 buc. cam 550.000 in Metro - ca noi atat avem aici - la un calcul s-ar putea sa iasa cam la fel ). In fine , nici eu nu m-am uitat la bani cand a fost vorba de bebe , si am ales Libero pentru ca o tipa mi i-a aratat in Metro , facand comparatia intre cele 2 tipuri. Io am luat sa incerc de rusine , da pana la urma , pentru ca i s-au potrivit lui Vladutz , i-am folosit pe astia.
Da' gata cu argumentele ! Sarcina usoara sotzioarei , pe burtici la micul fotbalist si numai bine ! Nu uita sa ne dai de veste , si pe forum , si pe chat !
raducu spune:
Si eu votez pentru Nuk!
Sunt cele mai bune dpdv al dentitiei mai tarziu la copii.
Tetinele sunt ortodontice si m-au tinut si acum la un an de la cumparare si folosire.
La hainutze ma bazez pe Piciul si pe magazinele din Prisma.
Iti dau un tips:
-nu cumpara mai mult de doua trei articole ca bb creste fff repede si unele lucruri nici nu apuca sa le imbrace.
-nu le cumpara pe toate o data ca o sa mai primesti drept cadou-si apoi cu ce mai vine lumea, bunicii, prietenii la bb daca are de toate?
-si la botez o sa mai primitzi;
-daca sunt ieftine merita sa iei lucruri pentru cand va fii mai mare; peste un an; ca atunci se cam imputineaza garderoba si bb nu mai primeste hainutze ci jucarii.
Sa aveti un bebelusi sanatos si frumos!
Mamica lui Raducu
mamica dulce spune:
taticule io-mamica deskurkareatza- iti recomand cu caldura tetine AVENT..e o firma englezeasca cu produse de calitate excelenta.Mi.au fost recomandate aici,in patria lui NUK
tetinele astea au sticla de forma mai turtita decat nuk ,in plus au capac bine gandit care nu lasa sa se scurga lichidul,pe cand la nuk trebuie sa te chinui cu un capacel de sub biberon,sunt extrem de rezistente la fierbere si utilizare indelungata, au gaura in varf si nu se chinuie cupilu' sa suga dintr.o parte.
da un google pt avent si gasesti sigur si cu siguranta n.ai sa fii dezamagit.
nu fac reclama la produse aventdoar ca sunt extrem de multumita.
Ann Marie spune:
Sunt de acord cu mamica dulce, produsele Avent( in special biberoanele si suzetele) sunt cele mai bune, dar nu stiu sigur daca se gasesc in Ro.
Despre scutece cand am fost in RO am folosit Libero; am incercat si Pampers, dar nu mi-au placut, parca nu absorb asa bine.
Nastere usoara la sotie si bb sanatos.
Roxy(mama) si Annie(bb).
raly spune:
Eu am trimis in Romania sorei mele si unui alt bebelus biberoane Playtex Vent Aire, din acelea care nu permit sa intre bule de aer.Nu stiu cum au dat mamicile de biberoanele astea pe net si mi-au facut comanda. Sunt bune de ceva?
bubi spune:
buna Bogdan!
1. pt. pampersi, servetele umede, cereale: METRO, SELGROS,- diferenta fata de supermarket-uri chiar e relevanta, mai ales daca cumperi pachetete mari
2. accesorii bb: PRISMA e f. buna, vezi oferta desfasurata
3. hainutze: cele de "1 iunie" sunt excelente si ieftine, le gasesti mai peste tot. de ex. Bucur Obor, Unirea etc, ZET e ok la unele articole ca raport calitate-pret. Eu mai iau si de la U.C. of Benetton cand au reduceri, mi se par excelente calitativ, dar au mai multe pt bb de pe la 1 an in sus.
4. biberoane am folosit numai de la Chicco si am fost tare multumiti.
Succese la cumparaturi
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Marianar spune:
-pampers si servetele - METRO
-biberoane de la CHICCO, tetine si suzete de la BABY NOVA
-hainute gasesti peste tot, depinde cat timp ai la dispozitie sa colinzi prin magazine, gasesti aceleasi produse la preturi diferite; sunt tare bune body-urile de la Z - 79.000 buc.( Piciul, Bucur Obor)
-creme pt. iritatii - cutaden si unguent de galbenele - ieftine si bune.
adita spune:
Chiar daca nu e rentabil, eu te sfatuiesc sa iei la inceput cantitati mici de scutece, servetele, creme, lapte praf, etc, pe care sa le testezi. Parerile sunt impartite referitor la fiecare produs in parte si exista riscul sa iei cantitati mari dintr-un produs care sa nu te multumeasca sau care sa nu-i faca bine lui bebe, chiar daca ti-a fost recomandat cu caldura de alte persoane. Eu am cumparat scutece Pampers care nu mi-au placut cum aborbeau, in schimb alte mamici sunt foarte multumite. Doctorita mi-a recomandat lapte praf Nan, dar fata mea nu a vrut sa-l manance si exemplele pot continua. Si eu sunt de parere ca pentru copil nu trebuie sa te zgarcesti si sa iei un lucru prost, dar nu intotdeauna un lucru scump e si foarte bun.
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
bogux spune:
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
M-ati scos din cam multe dileme.
Printez acum shi arat la sotie.
Multam.
Bogdan - Viitor Tatic