preturi diverse pentru nou nascuti
Salutare!
Sunt un viitor tatic shi am shi eu o intrebare economica.
Ma intereseaza shi pe mine pe unde se gasesc cele mai mici preturi la diverse pentru noi nascuti (de exemplu: pampershi, biberoane, hainute). Locuiesc in Bucuresti.
Impartashiti-mi va rog din experienta voastra.
Bogdan - Viitor Tatic.
Raspunsuri
dede spune:
Pampershi&biberoane - carrefour/gima/mega-image.
Hainute nu jtiu, ca io majoritatea le-am capatat - pe unde stai?
Ca idee, e bine sa cumperi tetine/biberoane/etc de firma , ca te tin mai mult, chit ca sunt mai scumpe - tre' sa mergi pe principiul asta : ce e (cel) mai bun (=scump:D) pentru copilul meu!!! Io asa m-am lasat de fumat:D.
www.desprecopii.com/forum3/icon_smile_evil.gif" border="0"> DeDe
bogux spune:
Multam de raspuns dd.
Acum vine intrebarea: produsele carei firme sunt mai bune - Nuk sau Chicco?
Sau mai exista shi altele?
Ca acum ma informez shi eu.
Bogdan - Viitor Tatic
ENYA spune:
Buna,
Eu am optat ptr Nuk (la tetine/biberoane), asa stiam eu, ca e cea mai cea !
Numai bine si bb sanatos !
Amalia si Vladi (3 ani)
http://community.webshots.com/user/amalia2000
madadum spune:
si noi am folosit numai nuk, biberoane+suzete+cosmetice si am fost foarte multumite de ele
mada si mara (2 ani)
bebi spune:
La Billa si la Carrefour sunt cei mai ieftini pampersi. Eu am luat numai Pampers Dry&Fit ca mi s-au parut a se potrivi mai bine.
La hainutze eu am facut o adevarata investitie, cred ca are Catalina mai multe haine decat mine... Dar, si la hainutze, se aplica aceeasi regula: ieftin nu inseamna si bun.
I-am cumparat ceva mai ieftin de la Buratino sau de la PIciu'. Am mai fost, pe la inceputuri, in en-gros Prosper sau in Sir.Ideal ar fi , mai tarziu, daca ai vreun prieten(a) prin "neagra" strainatate. Mama imi trimite lucrusoare pt Ana si Catalina foarte dragutze, de o calitate cum aici nu prea am intalnit si la pret redus.
Oricum, la inceput, va trebui sa-i cumperi multe body-uri si camasutze nou-nascut care nu-s asa de scumpe. MAI tarziu incepe distractia......
Biberoane, tetine, suzete i-am cumparat de la Chicco si cateva de la Nuk. La inceput, va trebuie tetine antisughit si cu debit reglabil ca bebe va sughitza din greu si uneori va si regurgita. Toate "accesoriile" le-am cumparat de la magazinele mici din piata, unde sunt foarte ieftine in comparatie cu farmacii sau magazine specializate( de ex. laptele Humana il gasesc la pret de importator!)
Va doresc succes la cumparaturi!
Sanatate si pupici pt sotia
Love is all around
roxanal spune:
ete, nu stiam eu cu ce viitor tatic stau de vorba pe chiat, hi,hi...
pai sa vedem, dupa umila mea parere, tot ce are chicco sunt super, eu am chiar si acum dupa 2,6 ani biberoanele in buna stare cu tetinele o singura data schimbate...cat despre restul, hainute sper sa-ti procur eu, hi,hi, vreau sa-mi deschid magazin cu hainute ptr. copii si zic ca poate vrei sa-mi faci vanzare...daca nu, cum spun si fetele, carrefour, piciul, etc...si sa stii ca tot ce-i ieftin este si prost, te tin mai putin si nu merita, mai bine doar cateva dar bune, altfel dupa un spalat,, 2, se destrama si se strica..succes
Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva
iomi spune:
Saptamana trecuta am luat de la sellgros pampersi cu reducere(506 000 Pampers Junior Jumbo pack - 80 bucatzi, fatza de 580 000 cat erau pana acum, deci e ceva!!!). Ideea e ca la hypermarket-uri(Carrefour, Metro, Sellgros,...) gasesti mai ieftin ca in oras, si mai au oferte reduse din cand in cand ideea e sa il gasesti tocmai pe ala... oricum NU lua de la farmacii, ca sunt super preturi!
Biberoane: am folosit numai Nuk cu tetine de silicon si cu forma din aia de tzitzi,nu mai stiu acu' cum le zice exact... Am fost fooaarte multzumitzi de ele si asa cum zicea cineva mai sus chiar daca sunt un pic (mai mult) mai scumpe, merita toti banii, pt. ca sunt foarte rezistente si bb a fost foarte multzumit cu ele!! Deci parerea mea e ca aici nu merita sa faci rabat...Cred ca sunt la fel de bune si alea de la Chicco, ideea e cu care va obisnuiti voi... Alte produse necesare pt igiena bbului nou nascut se gasesc cel mai bine grupate la Carrefour, si au si carucioare speciale, asa ca putetzi merge cu totzii!!!
La capitolul haine votez si eu pentru Piciul! Noi am luat multe si de la Bucur Obor, sunt multe magazine pt. bb acolo, ai de unde alege si preturile sunt acceptabile. Numai si numai pentru body-uri, de care o sa avetzi nevoie en-gros la inceput va recomand magazinele Z. Repet: numai pentru body, de alte articole nu prea te poti apropia.
Patutz/carutz/cos/masa infasat si alte obiecte din astea mai mari gasesti in Prisma, erau vreo doua magazine cu o oferta impresionanta, aveai de unde alege. Sper ca mai exista, ca nu am mai fost de mult.
Ia uite cat m-am lungit, dar am vrut sa acopar toate aspectele!! Bravo tie ca te documentezi, ca eu cand am nascut nu descoperisem inca forumul asta si umblam ca bezmeticii de colo colo!!
Succes si sa fie sanatos bb!!
Ioana & bb Luca
ruxi spune:
La Carrefour gasesti pampersi ieftini, biberoane si alte produse pt. bebe. Marcile Nuk si Chicco sunt amandoua foarte bune. Hainute gasesti la Piciul si la etajul 3,magazinul Victoria, unde sunt mai multe, vreo 7, magazine la un loc si ai de unde alege.
Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
teo1970 spune:
draga bogux,
eu am fost super-multumita de magazinele pt. copii de la Prisma (1): inainte erau doua, f. mari, unde gaseai de la tetine, suzete, tacimuri, barbetici etc. pina la carucioare, patuturi, scaune de masina, masinute din alea mari, jucarii etc., orice. Haine nu au, doar unul dintre ele si putinele, si ceva incaltaminte (frumoasa, romaneasca facuta pt. export, ca pe vremuri). De-acolo cumparam si cel mai ieftin Milumil din oras. Pampers nu au, doar Huggies, Libero, altceva. In principiu, poti gasi acolo orice pt. copii, tot felul de chestii. Eu ma duc special pina acolo cind vreau sa cumpar cite ceva, si crede-ma ca am fost in multe magazine in Buc. Am cumparat de-acolo patuturi, saltele cu iarba de mare, scaune de masina (2 tipuri, si de bb mic si de copil mai mare), asternuturi, pantofi, lapte praf, cereale, tacimuri, jucarii Chicco (castelul cu ursuleti, trenulet, lego etc., tobogan, cabana mare de gradina pt. copii), scaune de masa, carucior, piscina gonflabila, colace, tricicleta. Au produse de la tot felul de firme (Chicco, Neo nato, Mon bebe, Cam), multe modele si au un spatiu f. mare, sunt expuse toate si le poti vedea f. bine.
Din cele 2 firme a ramas doar una singura in Prisma, nu stiu cum se cheama, iar cealalta - Loris - s-a mutat de la 1.07 parca in complexul Cora, nu stiu exact unde e - pe la Fundeni, parca. Ei mai au un magazin si pe Bd. Decebal nr. 9 si au si un site www.loriscompany.ro.
Cei mai ieftini pampersi eu ii cumpar de la Metro sau Sellgros, iar cel mai ieftin lapte (Milumil) il luam din Prisma.
Sper sa te ajute si ... spor la cumparaturi!