Nou stil de viatza (182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilici, ne rugam sa fie totul bine. Multa putere!

Violeta, Dordia, bafta si voua!

L_carmen, mie imi place ft. mult borsul, nu spun ca voi tine dieta (nu cred ca pot!), dar te intreb ce cantitate de seminte de bostan se mananca?

Marilena, bravo, vad ca esti pusa pe fapte mari.

Doroty, spor in tot ce faci! He, he, ce sa caut io la Bucuresti?

Liris, ce-ai mancat azi?
Vezi ca te slabesc deloc...

Meniul de azi:
-ceai verde
-sana cu conopida pane
-o placintica cu pui si ciuperci
-un mar
-4 sarmalutze cu carne de pui (mi le trimite soacra)
-ceai rosu, antiadipos, de echinacea

La noapte va fi eclipsa totala de luna. Eclipsa totala sa va vedea la ora 5 dimineatza.

acu'ma duc sa ma intind langa Teo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Am revenit dupa o scurta plimbare in oras. E asa de frumos afara, soare si caldut, sint 11 grade, nu-mi vine sa cred! Abia astept sa vina primavara ca m-am saturat de haine groase. Vreau calduraaa!!

Gusta, am citit ambele diete postate de tine, cea de 4 zile mi se pare ok dar cantitatile cam mici , insa cea de-o zi e drastica rau.

Hopes, nu te-am mai vazut de mult.

Rolo, te asteptam sa ne mai povestesti ceva cind te mai eliberezi cu treaba. Trage-o si pe Roxa de mineca sa mai dea pe la noi.

Zuzi, ma gindesc la tine azi si tin pumnii sa mearga totul bine.

Crys, am vazut in meniul tau o "magura". E ceva "interzis"?

Carmen, nani, nani.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Si mie imi suna bine dieta aia cu borsul si semintele... Ma duc sa-mi iau azi bors si seminte, ca de cate ori trec pe la turc tot imi dau peste mana sa nu intru , acum am motiv macar sa rod samburi Deci apa se amesteca cu borsul si cu mierea si zeama de lamaie si se bea pe toata ziua, plus seminte? (de alea prajite si sarate, nu??? Crude nici nu cred ca gasesc de fapt..
Cantitatile au fost date pe o zi, banuiesc...
Eu o tin de maine, azi imi iau ingredientele...am o miere buna de tot din romania si tot dau tarcoale la borcan...ce sa zic, mi-a picat direct pe suflet cura asta de dezintoxicare.

Carmen, ce zici, incercam impreuna de maine? Eu am si pastilutzele care-mi tin de foame asa ca ma risc.
Ma gandesc ca pe lunea viitoare (sau poate in weekend) ajunge si la tine.

Eu azi mananc mere si iaurt si poate o pulpa de pui la cuptor.

Va pup, ma duc la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia ai vazut repede eu credeam ca v-a trece neobservata. Imi era pofta de dulce si am furat de la Dany una si am luat-o la servici sa o savurez Ai fost prin parc? Ma uit si eu afara si imi dau seama ca este cald, dabea astept sa plec si sa ma opresc cu Dany intr-un parc.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Semintele de bostan le mananci la discretie, dar prea foame nu ti se va face... Nu stiu daca ma mancat mai mult de 100-150 g adica cam jumatate de punguta... aia cat o fi avand... parca 250g, nu?
Mie insa nu mi-a ajuns doar sticla de 2 l si mi-am facut inca 1 l... dar eu beau multa-multa apa...
Mie mi s-a spus ca aceste 3 zile de dieta se tin pt eliminarea balastului si dezintoxicare si abia apoi incepi sa slabesti...

As mai tine o tura dar abia si-a mai revenit stomacul un pic asa ca mai astept putin...

Violeta, Doridia va tinem pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

ce de diete!De-o zi, de 4zile, cu bors si seminte (asta chiar imi place).
Violeta, Dordia, Zuzilici tinem pumnii si ne rugam pentru voi.Curaj
Felicitari slabutelor de pe podium Tare-as vrea si eu, dar...nu simt ca e momentul nu am tragere de inima si am o foame permanenta Cred ca e pe fond , ca fac un tratament cu ovule si n-am voie + ca-i ofer sotului timp de relaxare si concentrare, ca fotbalistilor in timpul cantonamentului.
Edi iar imi tuseste si-i curge nasucul si abia a avut tratament.Of, ce viata de r...t!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Felicitari medaliatelor.
Gusta,suna bine dieta de 4 zile.E cumva o dieta de-a
Soniei Backer ?
Eu vreau sa imi prepar meniurile din cartea Mihaelei Bilic,mi se par bune.
Delidana,ar fi o idee sa vin eu la Bucuresti.Mai vedem ce si cum.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, ai de gand sa tii cele doua diete? Ce sa zic, multa bafta! Poate renunti totusi la cea de-o zi, caci te infometezi.

Eftimie, foamea e intretinuta de mancatul prea mult si dezorganizat. Cel putin asa e la mine.
Sanatate lui Edi.

Mamicadulce, nu ma bag, nu ma tin bateriile, dar o sa te sustin de pe margine.

Delia, citesti sau dormi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Delidana aici sunt...ma plictisesc de mor la serviciu. Asa ca am manca o prajitura. diseara ma duc la sala si bag exercitii la greu. OFFFFF am o pofta de mancare

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mamicadulce,ce pastilute iei ca sa iti tina de foame ?

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput