Shoppaholicele Redouto-masochiste (81)
Raspunsuri - Pagina 3
claujro spune:
Mi-a luat sotul astazi cele 2 colete din 22 si a trebuit sa plateasca si taxa de inmagazinare...Cica venisera de mult dar el nu a primit aviz. Astazi avea aviz pt niste reviste de-ale lui si a fost la posta, ocazie cu care a descoperit ca venisera si coletele LR. Auziti, ce nesimtite! Sa nu-l avizeze si sa plateasca taxa! Ma rog!
Toate produsele sunt absolut ok, deja ca o "veterana" ce sunt am ajuns sa am "fler" pt produse si masuri. Sunt foarte multumita de tot! Doar la esarfa Ventilo ma uit cam urat, nu ma asteptam sa fie material chiar atat de plasticos si mi se pare ffff greu de purtat. Nu am idee cum si cand, scoicile mi se par prea mari si ciucureii aurii cam ..."aurii"...om vedea!
Astept 26.01 !
Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)
BettyBoop spune:
Deabea acum am ajuns la calculator, sa va spun despre avizul primit ieri. Era, din pacate, sau din fericire, nu stiu cum s-o numesc, comanda din 26.01, la care luasera banii tot pe 26.01 si pe care au trimis-o in 28.01.
Croco, asta e. Comanda din 11.01 e in aer. Inca. Raspuns ioc de la Aide.
Acum despre produse. Sunt multumita per total, mai ales ca au fost preturi reduse rau si le-am luat de incercare.
O prietena a vrut decoruri de Craciun, i-am luat asa:
* doua stikere de geam, www.laredoute.fr/vente-grand-decor-electrostatique-de-noel-solutions-maison.aspx?productid=324135011&documentid=455907&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">om de zapada si www.laredoute.fr/vente-grand-decor-electrostatique-solutions-maison.aspx?productid=324081705&documentid=455907&categoryid=21560112&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Mos Craciun, ptr ferestre mari
* www.laredoute.fr/vente-decor-adhesif-autocollant-solutions-maison.aspx?productid=324135211&documentid=455907&single=true" target="_blank">decor ptr perete, prietenei mele ii place
* www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1.aspx?productid=324113139&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">bluza asta, culoare verde si anis, draguta, de efect, material subtirel
Am mai avut 2 seturi de pantaloni ptr baieti:
* www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-pantalons-velours-enfant-prix-mini.aspx?productid=324121687&documentid=201207&categoryid=41254362&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni velur, pe crem si kaki, faini la banii aia, marimea 94, ii sunt mari la 2 ani, la toamna vor fi ok
* www.laredoute.fr/vente-2-pantalons-garcon-prix-mini.aspx?productid=324120905&documentid=201207&categoryid=41254334&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni cu buzunare, astia imi plac tare, material moale, fin. Baiatul meu are 88 cm la aprox 2 ani si i-am luat marimea 86, ii sunt putin lungi.
* www.laredoute.fr/vente-poncho-bebe.aspx?productid=324092733&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">poncho de baie, material ok
* www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-paires-de-collants-fille-prix-mini.aspx?productid=324126065&documentid=201207&categoryid=41254320&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set dres fetite roz, marimea 19/22 si sunt mici ptr o fetita de 2 ani la 90 cm, merg pana la 1 an jumate maxim, ca nu se prea intind
* www.laredoute.fr/vente-cardigan-enfant.aspx?productid=324071299&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">cardigan, bej, marimea 86, mic ptr baiatul meu, scurt in talie, era 1 euro
* www.laredoute.fr/vente-drap-housse-en-pur-coton.aspx?productid=324037486&documentid=207608&single=true" target="_blank">cearceaf cu elastic, 2 buc in set, culoare piersica, material super ok, le-am luat cu 2.25 euro
* www.laredoute.fr/vente-pull-femme-noue-devant.aspx?productid=324103917&documentid=201207&categoryid=41254227&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluza glycine, ok si asta
Mai astept comenzi din 30.01 si 04.02 si "elodiile" 11 si 12.01.
alexia3 spune:
deci...op69 este cel de pe Barca mutat de vreo 2,3 luni , a fost la piata rahova...
cristinacroos si eu tot roy si portocaliu am luat culorile, fetita mea are 108cm si am luat 114. la maneci sunt putin lungi (merg purtate si acum fara probleme) si vin bine pe ea...sunt cam stramte...dar ea este oricum ffff slaba , asa ca vin perfect...eu le luasem pt la anul.
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-stretch-active-wear.aspx?productid=324063553&documentid=532907&categoryid=38152038&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 sunt material de trening, fff lungi, adica imi acopera adidasul si daca e ud pe jos se uda. dar per ansamblu sunt multumita. pot sta prin casa cu ei, sau iesi la parc. sunt fff multumita
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-un-look-en-plus.aspx?productid=324064542&documentid=532907&categoryid=38152038&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 astia sunt fff lungi, adica aolo unde ar trebui stransi deja este pantoful, deci trebuie sa ii incretesc cu ceva ca sa ii mai scurtey...modelul se preteaza la asa ceva, materialul bun, subtirel...multumita
http://www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-active-wear.aspx?productid=324094225&documentid=532907&categoryid=38152038&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 ceva cam asa...dar am dat 3,60 ...oricum, sunt cu talie de pustioaice..adica nici nu m-am straduit sa ii probez ..ca nu incapeam in ei..i-am maritat
balerinii paietati..port 38, am luat 38 si sunt mici...deci ii vand
tot incerc sa caut parka de copii , alea de au fost la pret rotund, erau marca okau...oricum sunt multumita de ele
acum intrebare intrebatoare...am primit comanda din 30 ian , iar cea din 29 ian inca nu si-au luat bani...trebuie sa scriu la ei?...nu am chef...astept pana vad ce mai fac...sunt ?
sanse sa o primesc fara sa-si ia ei bani?adica pe datorie
fetelor in situatie asemanatoare, voi ce ati facut?
pa
socrate spune:
Fetelor tocmai a ajuns coletul pentru comanda din 28.01.
V-am spus ca am sa trec azi pe la posta, am stat jumatate de ora cum ziceam cu burta la gura, ca doar na, nu iti da nimeni intaietate sau ceva...m-as speria ca m-am teleportat in alta tara.
Coletul a ajuns aseara deci instinctul meu a functionat perfect.
Linkuri si detalii pe diseara.
socrate spune:
Fetelor tocmai a ajuns coletul pentru comanda din 28.01.
V-am spus ca am sa trec azi pe la posta, am stat jumatate de ora cum ziceam cu burta la gura, ca doar na, nu iti da nimeni intaietate sau ceva...m-as speria ca m-am teleportat in alta tara.
Coletul a ajuns aseara deci instinctul meu a functionat perfect.
Linkuri si detalii pe diseara.
chris25ss spune:
V-am povestit anterior ca nu am primit meil de confirmare a comenzii. Azi a venit raspuns de la "Aide". Se pare ca au ceva probleme tehnice si ca din aceasta cauza nu sunt trimise confirmarile pe meil, dar sa urmaresc "suivi"...
insa mi s-a parut vrajeala ieftina faza cu coletul "prioritar"...
raspunsul vi-l redau mai jos:
"Vous me signalez ne pas avoir reçu le mail de confirmation de votre commande.
Je regrette ce contretemps.
Il arrive qu'un problème technique momentané empêche l'envoi des confirmations.
Votre colis sera livré à votre domicile en livraison prioritaire.
N'hésitez pas à consulter votre suivi de commande,
il se trouve dans le menu "mon espace client".
A bientôt sur le site www.laredoute.fr."
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by alexia3
acum intrebare intrebatoare...am primit comanda din 30 ian , iar cea din 29 ian inca nu si-au luat bani...trebuie sa scriu la ei?...nu am chef...astept pana vad ce mai fac...sunt ?
sanse sa o primesc fara sa-si ia ei bani?adica pe datorie
fetelor in situatie asemanatoare, voi ce ati facut?
eu as zice sa mai astepti;vad ca vin coletele,chiar daca au intarzieri mari.
Hai sa nu-i asaltam cu mesaje de genul "nu mi-a venit coletul" daca nu e neaparat necesar.
cristinacsa spune:
Sunt si eu pe cale sa declar comanda din 24 pierduta...
Azi mai fac o vizita la posta, dar afost maica-mea ieri si cica nu era. Oricum nu sunt prea amabile ...
Miki68, tu ai primit poseta bej, cum a venit scrisoare sau colet? (pe linga poseta mai am textile)
Cristina
chris25ss spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
eu as zice sa mai astepti;vad ca vin coletele,chiar daca au intarzieri mari.
Hai sa nu-i asaltam cu mesaje de genul "nu mi-a venit coletul" daca nu e neaparat necesar.
eu cred ca e dreptul fiecaruia sa ceara niste raspunsuri atunci cand sunt nelamuriri sau probleme.
mai ales ca ei depind de noi, si nu noi de ei. atata vreme cat platim pentru niste produse, pretind sa fie livrate la timp si fara incidente...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristinacsa
Sunt si eu pe cale sa declar comanda din 24 pierduta...
Azi mai fac o vizita la posta, dar afost maica-mea ieri si cica nu era. Oricum nu sunt prea amabile ...
Miki68, tu ai primit poseta bej, cum a venit scrisoare sau colet? (pe linga poseta mai am textile)
Cristina
Cred ca vine in colet pt. ca poseta e voluminoasa si destul de grea (nu cred ca rezista plasticul ala din care sunt facute pungile la asa o greutate). La mine a venit in colet.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei