Fulguleti de nov-dec 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

katrinel - mi.ai starnit interesul cu cartea, mai multe detalii cand ai timp

mi.a sosit carutul, sunt tare mandra, e super :) abia astept sa.l plimb pe ivan in el
una buna si una rea, sotul a lasat una din masini intr.un cartier numit coslada, de unde s.au furat mai multe masini de o banda din estul europei :)) printre care si a noastra

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by shoshika

mare dilema mare: cand va inscrieti copiii la cresa/gradinita? aveti cu cine sa-i lasati dupa ce implinesc 2 ani si va intoarceti la serviciu?

va pup! sunt pe fuga ca am mancarea pe foc...

Da o sansa acestei zile: sa fie cea mai frumoasa din viata ta... (Mark Twain)

Hahahahaha...asta e tare!!! Pai cand m-am intors la munca Rares avea 3 luni jumate. Si nu aveam cu cine sa-l las asa ca in disperare de cauza am acceptat-o pe soacra, cara facea naveta la 2 saptamani la Braila si care in Bucuresti statea la fiul ei mijlociu, si nevasta-sa.
Cea mai proasta idee posibil!!! Am clacat dupa 6 luni si am cautat bona. Bafta mare fiindca am gasit o super femeie pe care intentionez sa o pastrez cu orice pret pana cand Rares va merge la gradi (cred ca pe la 3 ani).
Cautatul de gradi l-am inceput deja...suntem la capitolul sondare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Laura e perioada asta a lor cand vor sa faca un lucru mult timp, te inteleg perfect ca este foarte greu sa te abtii, uite un ex. la noi da poate te ajuta poate nu, Mario iubeste foarte mult sa stea la geam dar ca sa stea pe pervaz trebuie neaparat sa-l tin ca poate sa cada nasol de tot, pot sa stau cu el acolo si 1 h, intr-o zi ma apucat brusc o durere puternica de burta, a trebuit sa-l dau jos ca sa ma intind urgent, normal a protestat a inceput sa faca crize, eu i-am explicat ca pe mami o doare tare burta, cum imi revin mergem din nou la geam si asa si am facut.Ori de cate ori face crize din astea ca normal noi nu suntem scutiti incerc sa-i explic de ce nu are voi chear daca uneori am impresia ca vorbesc cu peretii.Salvarea noastra cea mare este motanu, cat de suparat nu ar fi daca chem pisoiu gata se usuca brusc lacrimile.Incearca sa vezi partea plina a paharului.Nu te enerva pe el e un omulet mic care are si el curiozitatile lui.Stim ca esti o mamica iubitoare si incearca sa te abtii cat poti. Povestea-i faza cu robinetu, eu daca oboseam pursimplu i-l dezbracam si-l bagam in cada cu apa calduta si joaca-te cat vrei in apa.Te rog sa nu te superi am cele mai bune intentii.

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

quote:
Originally posted by acs

A venit salvarea acasa (cea de la Medicover). Victor are otita la urechiusa dreapta, datorita secretiilor din nas. Asa ca incepem cu antibiotic. Bine macar ca nu-l doare urechea.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Tocmai ce-mi povesteai mie cum e cu salvarea de la Medicover...si tot otita??? E randul meu sa va urez sanatate multa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cartea despre care va vorbeste Ktrinel se numeste Science of Parenting de Margot Sunderland ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fac capitol nou.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Haideti cu mama la capitolul 155, ca tare minunate mai sunteti!

Aloooo, butoiul, se audeeeee? Receptie, 2-5, 2-5, ze-ce...ze-ce... receptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by Laura13

buuuun, v-am citit cat mi-am servit pranzul, acum va scriu.
deci.....

salutari mamici!

am citit raspunsurile voastre. si va multumesc ca mi-ati raspuns. bineinteles, in stilul caracteristic (de om incapatanat ), mai vreau niste completari.
scandalul cu dani a fost pe tema mersului la baie si jucatului la robinet. are el o chestia cu robinetul de la baie. buuun. l-am lasat la cada, o data, s-a udat tot, a urlat cand l-am luat dupa vreo 20
min si l-am schimbat. totusi in acele 20 de min a reusit sa raceasca. asa ca nu il mai las la cada, il iau in barte si il tin la chiuveta. buuun. in ziua cu pricina am fost afara, am venit in casa si ne-am dus la spalat pe maini. l-am luat in brate, a stat cca 20 min si s-a jucat la robinet, dupa care incepusera sa imi tremure mainile (si de la greutate, dar mai ales de la poziti super aiurea in care il tineam ca sa ajunga la robinet). asa ca am zis gata, hai sa mergem, sa ne stergem pe maini, sa facem balonase (singura chestie care ii place cat de cat la fel de mult). fiind la mine in brate, dupa ce i-am povestit toate astea, am iesit din baie. si a inceput scandalul. si l-am luat in brate sa ii explic altele (era sa il scap......cred ca e a doua sau a treia oara cand o patesc.....de la cat se zbate), l-am lasat pe jos si s-a dus la usa si a inceput sa planga. credeti-ma ca am incercat tot ce mi-a trecut prin cap: masinute, bile, carti, reclame, dus la geam, suzeta......nu a vrut nimic. buuun. atunci ne-am certat.
sa ne integem: nu va povestesc sa ma scuz.....nuuuu, ce e facut e bun facut. va scriu ca sa imi dati idei de cum as putea sa stau calma. pentru ca el, atunci, nu vroia si nu accepta nimic de distragere a atentiei. iar eu fizic nu mai puteam (probabil ca dupa 5 min as fi putut sa il mai iau o tura in brate, dar eu sunt pe principiul ca daca am zis o data gata, atunci e gata chiar daca plangi.......gresit principiu????). asa ca, vreau sa stiu si eu cum pot sa impac si capra si varza? pentru ca, sincer, am si eu problemele mele de spate, solduri, etc, care chiar nu imi permit sa stau cu el cate 1h in brate sa il las sa se joace la robinet.

stiu ca e stupid sa ma cert cu el. e absolut stupid. stiu ca s-a intamplat de careva ori sa il tratez ca pe un om mare si sa uit ca e copil mic....care vrea si el lucruri si care, poate, nu intelege anumite chestii. acu' nu ca sa ma laud, dar cei care ma cunosc de f multi ani sunt surprinsi de cat de mult si de tare ma stapanesc sa nu rabufnesc la niste chestii si sa am fff multa rabdare cu dani. bine.....ca nervii oricum se fac si apoi, din prostie, se revarsa in alte directii, adica asupra lui florin, ca ne intelegm din ce in ce mai naspa, ca nu mai stim ce e ala sex si jdemii de alte chestii.....astea nu se mai discuta. dar deviez. ideea era ca ma controlez f mult, ma abtin f tare, dar din cand in cand mai am scapari. asa ca as vrea sfaturi cum sa fac sa nu mai am deloc scapari.

a....puteti sa scoateti linistite biciul, da?

tre' sa fug la treaba, nu pot sa recitesc ce am scris, dar as vrea sa o luati exact asa.....adica nici nu ma scuz, nici nu ma deranjeaza ca imi spuneti si imi atrageti atentia.

pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

subscriu la ce ai scris. si eu am aceeasi pb cu nicole si cu placerea ei de a se balaci in apa de la chiuveta. nu ma pot spala nici pe maini ca vede si vrea si ea sa se balaceasca. dar noi am facut o gresala cand i-am lasat prima data. de ex cu mami nu face niciodata crize sa o ridice la chiuveta decat cu mine.
acum trag ponoasele. eu o las acum sa planga chit ca se da chiar cu fundul de pamant, uneori se calmeaza singura. daca incerc sa o duc undeva cum spui tu face crize. dar eu merg si iau altceva, un obiect si ma joc cu el sa ma vada ea fara insa sa ii dau atentie sau sa o oblig sa se joace cu mine. asa ii distrag atentia. daca gasesti tu o alta sulutie zi-mi si mie.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput