Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Si noi am facut to vaccinul de la stat si nu am avut probleme.
Mie dr pediatru mi-a zis ca at cand isi mananca manutele sa i le scot din gura si sa ii spun ca nu are voie ,ca cica pricepe

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Ancuta, si eu tot asa fac, dar face asta pe ascuns, de obicei cand nu e nimeni atent la el. Dar nu cred ca face asta ca sa suga ceva ci probabil cum fac bebelusii cu toate lucrurile, ca sa isi cunoasca si el manutele... asa cum suge si floricica de plus...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

Roxxy..ai baiat mare!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Roxxy, sunt de acord cu Creem....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by creem

LA varsta asta rosul manutelor si a jucariilor este o modalitate de cunoastere. E doar o etapa. Mai tarziu nu e bine sa isi mai suga degetul, daca ramane cumva obiceiul acesta.

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Creem, si eu cred acelasi lucru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Cami, tare frumoasa si mare Stefania, iar Sebastian e super cum a adormit el acolo pe scaun :))
Am vazut ca ai la pat ceva suport ca sa nu poata cadea din pat, unde se poate gasi asa ceva?
Cami , la mine problema este ca si atunci cind scriu, nu neaparat am intrebari si nu prea reactioneaza lumea si atunci incep sa nu ma simt foarte bine ...
Mie mi-a prescris pastile de calciu, care trebuie sa le dizolv cica in apa nu in lapte ... is curioasa cum o fi si cum o sa reusesc sa il dau...
Si mie mi-a zis pediatra azi sa ii dau 5 pic de vigantol pe zi, timp de o luna sa vedem cum evolueaza, ca tot asa, are fontanela deschisa si la torace zicea ca se vede putin ca nu asimileaza calciul.

Jasmin, da, la mine a vrut sotul sa asiste la nastere dar nu l-au lasat pina la urma si bine ca a fost asa ca ar fi ramas traumatizat. Eu am nascut intr-o sala de nastere unde mai erau doua mese pe care nasteau alte doua femei, a fost cam horror pentru mine, sa auzi tot timpul urlindu-se linga tine nu e incurajator deloc, si nici sa le vezi ... Iar pentru el nici nu vreau sa ma gindesc cum ar fi fost :( Desi a fost afectat ca nu l-au lasat :( Iar in final la mine a fost nevoie de cezariana, asa ca toate planurile si visele s-au cam dus legat de nastere ... oricum, pentru mine a fost traumatizant, apropo de conditii, cum a decurs nasterea, personal...

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Jasmin:
al meu a vrut sa participe la nastere . A stat cu mine pe perioada travaliului dar in sala de nasteri nu l-au mai lasat.
Oricum mai interesant a fost travaliul,nu al meu, al unei colege de salon care urla si tipa intruna cu sotu linga ea ..ca "moooorrr", "nu mai pooooottt" de saracu Mihai al meu s-a speriat si a iesit afara din salon. Cind am inceput eu travaliul a fost mai ok, in 4 ore m-am dilatat complet dar nu puteam naste. Asa ca am mai stat 4 ore facind ture pe coridor cu Mihai de brat. Saracu a vazut multe stind lipit de mine, de la ruperea apei la "mizeria" pe care o faceam in salon...
eu zic ca e greu ptr un barbat sa stea linga iubita cind naste...unii se simt neputinciosi ca nu au cum sa ne ajute ..sau ..depinde...alti soti rideau de neveste ca de ce se vaita, ca nu e greu...
Oricum Mihai a zis ca din pct lui de vedere mai bine faceam cezariana ca nu ma chinuiam atita...S-a si certat cu moasa ca nu imi dadeau nicio perfuzie si nu faceau nimic sa ma ajute.... In fine...pt mine a fost si a trecut...dar cred ca el n-o sa uite prea usor....A ramas un pic traumatizat....

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by popbianca

Buna ziua !Nu de mult timp a plecat dr.pediatra de la noi care a constatat ca Ana mea e fff bine(5380 gr de la 2800) ,ca doarme de la 23-24 pana la 08-09 fara masa si asta e de vis (ca reusesc sa dorm toata noaptea)singura problema e ca ea mai are doar 4 mese pe zi(la 09, la 13,18,si pe la 22-23 dupa baita);acum trebuie sa incerc sa bag si a-5-a daca reusesc ,daca nu ,asta e!Precizez ca ea maninca doar la sticluta ,mixt.?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Bianca, ce inseamna doar la sticluta mixt? Amesteci si tu lapticii de san cu praf?

Adinag, pai mancam asa: la 7 o iau din patut si-i bag bibe in gura, papa fix 70 ml, apoi nu mai trage, il impinge cu limba, daca-l bag cu forta sta cu el in gura si doarme. Ii dau completare apa: imediat trage cu multa satisfactie, deci se poate.
La 11 papa fix 40 ml dar cu cantec (plus apa de rigoare pt ca-i dau lapte praf cu lapte de-al meu la toate mesele), strange buzele, nu accepta, daca trage ii da drumul pe langa coltul buzelor, il strange cu gingiile, joaca capul in toate directiile.
La 3-4 e urmatoarea masa, dupa ce venim de afara si se trezeste din somn, papa fara mofturi 70ml plus apa, apoi la 9 dupa baita 100 ml. Daca am noroc pe la 11 mai catadicseste 30ml, dar nu garantam nimic.
Asa ca i le fac si eu mai satioase si mai concentrate, apoi diluam cu apa ca sa pape si copilul meu ceva, nu inteleg de ce papa asa putin, altminteri e tare vioaie si vesela! Cu forta nu merge, cu joaca nicidecum, nici cu gadilici, tras de urechi, tot eu ma enervez si arunc cu sticluta de pereti de frustrare, mai ales cand vad ca se face seara si poate uneori n-a mancat pana atunci nici 100 ml.... ma gandesc cu groaza cand vom incepe diversificarea ca nu va manca mai nimic si voi alerga cu lingura dupa ea, si ca mancarea pe pereti se ia mai greu decat laptele!
Oricum, de cand ii dau mix am ajuns si noi la 5.950 gr si aici stam de ceva zile, nu vrea sa ajunga la 6 si pace!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Salutare dragi mamici!

Ne-a fost dor de voi si mie si soricelului mic .
Nu prea reusesc sa intru pe DC, pe langa bebe am mai avut si "abonament" la dentist vreo luna de zile + pregatirile de botez...

In fine, am vazut ca ati creat un album cu bebelusi superbi. O sa pun si eu pozici, dar nu ma pot hotari care e mai frumoasa

Jasmin, intrebai de experienta taticilor la nastere.
Sotul meu a asistat (din spatele unei usi cu geam) la nasterea lui Andrei. Am facut cezariana la un spital particular iar conditiile au fost super. L-am pregatit dinainte: am gasit pe net o filmare exacta a unei nasteri si i-am aratat-o. Nu a fost socat mai tare ca mine . Haios a fost ca in timpul nasterii a stat tot timpul o asistenta cu el ca sa nu lesine.....

A fost extrem de fericit ca l-a vazut pe Andrei cum a iesit din burtica si i-a auzit primul strigat .....

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Referitor la Vigantol Oil, si noi dam doar 2 picaturi pe zi pana la doi ani. Cam asta e doza obisnuita din cate am mai auzit si pe la alte mamici.

Da, fetelor, am baiat mare. Mi se pare ca e si mai cumintel. A inceput sa stea si singur intr-o incapere cate 30-60 de minute (mai ales de cand avem centrul acela de joaca). Eu nu l-am obisnuit in brate, in schimb trebuia sa ma aflu mereu prin preajma lui si cateodata era greu sa mai fac si treaba.
Stiu ca actiunile d eieri nu se vor repeta prea curand, insa am fost super fericita...
Apropo, si azi-noapte a dormit 8 ore legat si nu a luat ieri nici un medicament (pentru ca am terminat cu raceala). Cred ca deja devine un obicei .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Bravo Roxxy! adica..bravo Matei!!
Asa si trebuie!! Andrada doarme de vreo 2 saptamini cite 6 -7 ore legate...Incepem sa crestem si dormim tot mai mult noaptea. In schimb ziua daca doarme in total 3 ore e muult!!

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nela sa stii ca si Maria dormea putin ziua ,dar cam de o sapt doarme si ziua f bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput