Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Asta era exact ideea mea, Edip!

Pe de o parte e normal sa stea tot omu' sa se-ntrebe de ce sa nu emigreze, pe de alta, "play dead" de la bune inceputuri ca vin altii si spun ceva pozitiv despre afara si ceva negativ despre ro.

Nu-i putred nimic in Danemarca, de fapt ba da, da' numai unii e voie sa spuna.

Da' unde-i autoarea? Arunci bomba, nici macar nu zici ce te roade si dispari? Hmmmm.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Da' unde-i autoarea? Arunci bomba, nici macar nu zici ce te roade si dispari? Hmmmm.

Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Dar voi nu ati vazut ca postul initial dateaza din februarie? L-a dezgropat cineva acum si s-au aprins spiritele!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Dar voi nu ati vazut ca postul initial dateaza din februarie? L-a dezgropat cineva acum si s-au aprins spiritele!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Asta nu-i bomba, e "firecracker"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

marius, .

noi n-am plecat din Ro, ca ne era rau. ne merea chiar foarte bine, aveam de toate...ne-am si plimbat in multe parti....dar principalul motiv au fost copii. stiu ca nu ai cum sa-i feresti de marsavie, minciuna, ipocrizie...dar macar incercam...caci peste tot in lume sunt , nuante...culori...uscaturi.
pe mine cel mai rau ma omorat scoala in Ro. sistemul de invatamant a fost intotdeauna spinul din coasta mea!(vb de scoala privata)

si daca copiilor le este mai bine, si chiar le este, atunci si noi suntem fericiti si impliniti!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Edip
Daca Ana sau altcineva se enerveaza si protesteaza pe aici o face pentru ca si-ar fi dorit ca si tara ei sa ii ofere civilizatia locului unde sta acum si nu sa va arate ca e ea sau altul superior...

Astept replici ca nu sunt f. ocupat saptamana asta:) Mingea la fileu.... ca asa e in tenis...

uite aici nene date exacte..cifre..matematica...nu cai verzi pe pereti.

...violuri/cap de om ...ce poate sa fie mai grav decit 1 viol...
canada e pe locul 5 in lume..australia pe 3 ....UK pe locul 13 ...US in primele 9...De pe locul 24 ..iar necivilizata Ro e pe locul 39....Ro aia de la ora 5 ...

hai...incepeti iar spectacolul...imi duc copii afara din Ro sa le ofer siguranta ..sa le ofer ce este mai bun ..

repet...vorbim cu cifre aici ...nu povesti ca am impresia si se pare...

http://www.nationmaster.com/graph/cri_rap_percap-crime-rapes-per-capita

Mergi la inceput

uite aici...cifre...matematica....robberies/capatina de om ....cred ca robberies inseamna ceva nasol pe engleza

http://www.nationmaster.com/graph/cri_rob_percap-crime-robberies-per-capita

spania pe locul 1 si felicitari
UK locul 8
US loc 11
Canada 22

iar RO...loc 49

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

pentru ca tu crezi ca unii oameni emigreaza doar pt.o viata mai decenta financiara?

Prietenii adevarati ,raman prieteni oriunde te vei afla,chiar si la 13.000km
Familia, o poti vizita sau vin ei in vizita.
Ma bucur ca ai o viata buna in romania.
Ce intelegi tu printr-o viata buna in romania?

Citat:
citat din mesajul lui lilina

pai simplu, daca ai deja un rost aici: familie, job, bani, prieteni, o viata decenta, multumitoare....de ce ai mai emigra ?
nu cred ca viata aici e atat de rea, daca ai toate cele de mai sus !

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Sophia 2ani
+17

Ionica nu spune nimeni ca prietenii adevarati nu iti raman prieteni si dupa ce emigrezi. Ideea este ca nu-i ai langa tine, esti sarac sufleteste.Sa nu zici ca nu este mare diferenta intre a vb cu ei pe net si a-i avea langa tine face to face oricand ai nevoie de ei!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

uite aici...cifre...matematica....robberies/capatina de om ....cred ca robberies inseamna ceva nasol pe engleza

http://www.nationmaster.com/graph/cri_rob_percap-crime-robberies-per-capita

spania pe locul 1 si felicitari
UK locul 8
US loc 11
Canada 22

iar RO...loc 49

Eu cred ca statistica e in functie de "crime" declarate.
Cati declara? Si daca vrei sa declari - la cati nu li s-a spus sa se mai gandeasca nitel inainte de a face pasul?
Eu una am patit-o. Si cred ca nu sunt singura.

Asa ca... locul ala 49 nu-mi zice nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura113 spune:

Citat:

Spic de Grau:
Trimis la: - 26/10/2008 : 09:32:14
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui XIO
am locurile mele preferate,pot sa fac tot ce imi place, pot sa merg in garzi pete tot si sa fac practic extrem de multe lucruri si ma gandesc eu asa , cu amaraciune ca daca jung dincolo toate astea dispar.
Nu-i plac oamenii de acolo,

Locurile preferate se schimba si poti descoperii alte locuri "preferate.

Nu am inteles faza cu placutul oamenilor... O idee preconceputa? Nasol ptr varsta ta..

Cat despre:

Citat:
citat din mesajul lui laura113
[ fara lucru la birou, numai munca de jos mereu,

De unde pana unde strainatate = munca de jos??

Da, pt. ca sor-mea nu are bani sa faca fac. acolo, costa, doar stii, si ea nu are pe nimeni, plus copil.
Si, nu am pus egalitate, desi, daca ar fi sa consideram milioanele de romani din Italia si Spania, e cam adevarat, grosul acolo se regaseste.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Eu cred ca statistica e in functie de "crime" declarate.
Cati declara? Si daca vrei sa declari - la cati nu li s-a spus sa se mai gandeasca nitel inainte de a face pasul?
Eu una am patit-o. Si cred ca nu sunt singura.

Asa ca... locul ala 49 nu-mi zice nimic.

normal ...ala care vine cu date si cifre exacte e un idiot ...cei destepti asculta doar ce spune X sau Y sau vecina de la etajul 3 ca a auzit si ea pe ici si colo.

Mergi la inceput