LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am venit si noi de-afara. m-a innebunit Marco: nu-si da jucariile, dar pe ale copiilor le ia. M-am saturat cat i-am tot atras atentia...of...of...de acum tot asa va fi.

Am cumparat bucataria pt. Mariuca, cu 216 lei. Vroiam sa-i fac o poza desenului de pe cutie, dar nu m-am incumetat sa o scot din portbagaj cu Marco in preajma.
Cutia nu e grea, dar e mare, asa ca am carat-o prin tot Mall-ulu de se uita lumea dupa mine.
Pe cand sa iau papusa nenuco, de care zicea Bee, am gasit 2 papusi (bebe) interactive: fac pipi, kk, plang, rad, se bucura la baita, la 230, respectiv 210 lei.
Nenuco aiua era la 130 lei si nu face nimic, e doar bebe. ce sa fac? sa dau 210 lei pe una dintr-aia? am zis sa va intreb si pe voi, sa nu cumpar eu de nebuna, ce-mi place.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Mira se pricepe Diana la reparat calculatoare? Imi pare rau ca nu a reusit sa ti-l faca si a plecat.
sper sa il reparati cat mai repede.
Doamne Miha ce intamplari....nu au fost bine prinse? au cedat plasticurile alea? pai la OPC rapid, nu se poate asa ceva.
bine ca nu a fost ranit nici un pitic. aveti mare grija pe viitor.

merg sa-i dau sa manance, ca se da la cioco daca nu.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Toanca la multi ani Sanatate, fericire, bucurii si cat mai multe impliniri in viata Sa stapaniti sanatosi casa Este super-extraordinara realizare Super pozele cu Mateias
Miha are dreptate Giova: la OPC trebuie sa mergi!!! asa ceva nu este admisibil, nu poti trece asa usor cu vederea, cineva trebuie atentionat si mers in control unde trebuie!
Giova cred ca lumea se uita la tine pt. ca credea ca-i pt. Marcolino bucataria E misto un bebe cum spui ca ai vazut, mai bine iei din ala Sant frumoase hainutele pt. Mariuca, pacat ca nu e varietate mare si in Ro la capitolul asta.
Silvi bafta la examen cate ore faci pe drum pana acolo? E foarte departe

Mirela ai fost la dr. cu Dani? Ce are ? Pupici la baiat sa-i treaca Sanatate

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Miha e groaznica patania voastra, poate chiar ar trebui anuntati cei de la Ambient sa nu mai vanda asa ceva, bine ca nu au patit copilasii nimic Multumesc de urari.
Giova eu una zic ca tare frumos cadou ai luat. Votez si eu pt papusa interactiva, tareeee dragute am vazut. Multumim ca te-ai ocupat de cadou .Super pozele puse.
Maraki, vreo 4 ore fac, in total cu masina si cu trenul, asta e....Noroc ca nu e mare Belgia
Toanca La multi ani !!! Si tot ce iti doresti.
Mira pupici si sa va rezolvati cat mai repede cu calculatorul.
Eu sunt singurica ca e de garda Jean, tareee greu imi mai trece timpul. Am uitat sa intreb fetele cu orezul, a aparut vreo schimbare, a slabit careva ?

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

TOANCA, LA MULTI ANI!!!
Noi avem febra, parca asta mai trebuia dupa titea patanii...plecarea noastra nu a mai avut loc, asa ca eu voi pleca iar fi-mea v asta cu mama..offf..a facut 39 ziua. Acum sper sa trec cu bine peste noapte.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Silvi, Bumbita zicea ca nu se vede nici o schimbare, a pus parca 1 kg pt. ca nu se abtine de la cioco( parca, nu sant sigura ) Mai este Ioana care tine cura, sa intre sa ne spuna cum este

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Giova, m.ai facut sa dau pagina mai spre dreapta sa vad ce poze sant la Marcolino in dormitor Sant abea la prima foto....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Anymony sanatate Ioanei, sper sa treceti cu bine de noaptea asta, pupici...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Any sanatate Ioanei, sper sa-i scada febra cat mai repede.
Maraki ai si aici de unde alege haine misto, doar ca acum nu am prea gasit. Mai mult fustite erau, sau rochite misto, dar pana in 2 ani. Stii cum e...cand cauti, nu prea gasesti.
Bucataria am luat-o cand eram singura, asta-mi mai lipsea sa fi fost si cu Marco dupa mine.
Ce poza ai tras, ca sa vezi ce poze???? aaaaa...alea care sunt puse pe dulap cred.
Silvi papusa interactiva e de fapt un bebe. cea care-mi place mie, si careia i se poate face si baita e de fapt un baby boy. celalat e cu baterii, tot in hainute de bebe e imbracat, dar din cauza bateriilor nu i se poate face baita.
Toanca frumos te-au trezit baietii.
Pare ralu ce-o mai face? sper ca e bine si strumfa la fel. Nici pe mess. nu am mai vazut-o.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Toanca, Doina La MULTI ANI!
Any, sanatate fetei mici. Uff bolile astea.
Miha, de groaza plafoniera aia. Cred ca ti-a stat inima in loc.
Mira, Selin pe jumate afara? Brrrrrrr.
Giova, multumiri ca te ocupi de cadou!
Mai, eu cura cu orez am ratat-o din prima, ca era, in vizita la soacra. Dar tot trebuie sa ma apuc de o cura ca am sa mor de dureri de spate. Ma doare si ma doare de o iau razna. Trebuie sa ma mobilizez cumva sa dau jos 10 kg (in prima faza). Si stiu ca trebuie ceva drastic, altfel nu scap de foamea de dulciuri. Silvi, o dieta daneza? NE bagam? macar cateva zile de ash reusi, poate n-ash ma da iam ain ciocolata (din punctul asta de vedere a fost eficienta dieta cand am tinut-o).
Azi am avut copilasi cuminti.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput