LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (282)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
Astery mie mi se pare normal sa stie cat timp vorbeste orice. Stii ca sant micuti care recita poezii si canta, e normal pt. fetita
Giova tot ma mir ca mananca Marcolino cate 5 galusti, le faci cu lingurita sau cu lingura?
Cosmi mamicoooo Tare mandra trebuie sa fii Esti buna de cinste
revin, trebuie sa-l imbrac pe Angelo sa iasa afara...
p.s. Silvi pai cred ca atat costa avionul ala, eu am gasit de la 70 euro sa cumpar doar cu 30 masinutele alea de curse care merg pe piste....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
silvi_2005 spune:
Maraki e culmea ce diferenta de pret au, nu merita 70 de euro nici vb avionul. Masinutele alea sunt ok la pret si la calitate, noi le-am luat pt garaj dar nu il incanta f tare ca sunt prea mici chiar stau in garaj si pe pista.Ce am vazut frumos la ei sunt jucariile alea de la Litle people si tot felul de alte jucarii de la firme nu asa de renumite care sunt f frumoase, cel putin aici.
Ana de France m-am topit vazandu-l pe Alex cu costumul popular si cu ochelarii de soare, pupici la frumusel.
Cristina, super draguta esti si in poza aceea, se vede ca ai slabit .
Mirela, poate a racit dany sau a facut ceva sinuzita, sa il vada un medic ar fi bine.Eu sambata zbor dupa Alain, nu mai e mult.
Giova, e mortal Marcolino cu frigiderul seara, sa il tina tot asa cu pofta de mancare.
Eu sunt super obosita cred ca si de la statul in casa mai mult si de la invatat ca mi-am iesit din mana , examenul e joi si ma streseaza si ca o sa ajung f complicat acolo. Ma duce Jean inainte de a merge la serviciu in ceva orasel din Belgia de la vreo 60 de km de aici de unde iau tren pana la Bruxelles de unde trebuie sa iau vreo 2 metrouri sa ajung, inca nici nu stiu exact chiar unde e situat . Dupa aceea trebuie s reiau traseul In fine o sa treaca si dupa aceea fac bagaje de plecat dupa bb, asta ma mai lumineaza, oricum sincer vb daca as avea de repetat experienta oricum nu as face-o nu as mai avea nervi.
Pupici la toata lumea si va multumesc ca ati fost alaturi de mine
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
eu am fost azi la banca, am scos banii. Ultima operatiune a fost in 21/02. Nu cred sa mai fi bagat cineva ceva de atunci.
Afisez si lista cu cele care au pus in cont:
1. marchplayer
2. Ingrid
3. dana ene
4. din 12/02.
5. Pufumic
6. Bumbita
7. Miha
8. Ioana_T
9. Silvia
10. Astery
11. Alina
12. Cata
13. Janina
14. Ana de France
15. Ana de Spania
16. Irina
17. Moni
18. Bee
19. Any ?
Mai pun pt. mine si pt. Mira. In total 21 mamici, 7 mil lei.
Am batut tot orasul pt. o rochita, asa se intampla....cand cauti nu gasesti nimic.
am luat pana la urma de la Z, totul m-a costat 163 lei, nu sunt eu 100% multumita, sper sa nu o fi dat gres de tot.
Poze cu rochita, blazerul si ciorapeii:
http://www.dropshots.com/giova#date/2007-06-01/11:20:15
Imediat ma intorc la mall sa cumpar o bucatarie la 220 lei, parca 300 cat e cea de la Chicco mi se pare mult sa dau.
mai iau si papusa Nenuco sau cum s-o chema, de la Diverta, la 130 lei, un set de hainute, 2 dvd-uri...si sa vedem daca ajung banii...mai iau vreo carte ceva. Felicitarea...am uitat de ea.... maine sper sa reusesc sa trimit coletul, bucataria e in cutie, dar nu stiu cum naiba impachetez astealalte.
revin imediat....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
asa...am vazut si eu pozele de la ziua sabinutzei si cele cu d-na din Buzau...frumoase toate, tare mult mi-au placut.
Astery eu am mai vazut filmate cu daria, parca e din Colectie...o minunatie de fetita si isteatza foc.
Toanca felicitari pt. proprietate!!! am vazut pozele, mai dar ce serios e Mateias in unele!!! dar e frumos foc, cu ochisorii aia albastrii.
Cosmi felicitari pt. Bianca!!! Tare mandra trebuie se fii cu asa fetitza!!!
Miha pai ce sa facem..iesim...profitam de timpul frumos. Abia astept sa-l iau de la gradi si sa mergem iar in "pac a pii". Numai asta aud dimineata: "nu a aca, a gadi, pac a pii"( nu la Anca la gradi, in parc la copii).
mersi ca le-ai mai scris datele inca odata. acum le trec pe lista din compu meu.
Maraki le fac cu lingura, dar nu e plina, doar jumate, sunt mai micute, dar oricum ele se fac mari. asta e placerea lui: supa cu galuste. cred ca ar manca non stop.
Silvia bafta la examen, mai dar departe mai e...te cred ca ai emotii, dar lasa ca esti descurcareata. Inca putin si mergi dupa Alain.
hai ca ma pun sa incarc niste poze din weekend, imediat trebuie sa plec iar.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
cu intarziere:
Iuliana, sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia minunata pe care o ai. sa stapaniti sanatosi casa cu piscina.
Doina, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Mirelus sper sa fie ok Dani, eu zic sa mergi cu el la pediatru daca se mai plange ca-l doare capul.
Acina ma bucur ca a fost ok la socrella si ca ai putut manca ceva acolo. buburuzului, sa se faca bine.
poze din weekend:
http://family.webshots.com/photo/2743758760065845318rEgYKz
pe mai tarziu, merg sa iau restul cadoului si pe urma in parc cu piticul.
astept sa-mi trimita Tudor adresa, si maine trimit cadoul prin curier.
_
toanca spune:
Giova, iti multumesc foarte mult pentru urari.
Ieri dimineata eu eram inca in pat, leneveam si a venit Matei cu Victor in pat la mine, Matei mi-a intans cadoul si mi-a spus "a muti ani, mami'.......; e ....va dati seama ca m-am emotionat toata.
Am vazut pozele cu Marco ...sunt super mai ales cele in care da de mancare la porumbei....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
MIHA78 spune:
IN primul rand doresc sa-i urez Silviei sa aiba succes la examen si apoi o intalnire minunata cu Alain.
S-o felicit pe Cosmi ptr. Bianca, fetita ta e tare ambitiosa si rezultatele vad ca nu intarzaie sa apara. Stefan are un exemplu tare bun in ea.
Giova depunerile din 14 sunt una de la mine cea cu 40 lei si daca retin bine una de la Bumbita. E total Marco, as-i zice educatoarei pe nume?
La Multi Ani pentru Toanca,felicitari pentru casa, e o mare realizare. Matei va fi foarte fericit sa se joace in curtea lui.
IOANA78
MIHA78 spune:
Fetelor ieri am avut ultimii musafirii cu ocazia zilei lui tudor si am avut parte de un incident tare neplacut.
In toata casa am ca sistem de iluminare plafoniere, luate acum 11 luni din Ambient. Nici cele mai scumpe nici cele mai ieftine. Ieri se jucau copii in camera de zi, supravegheati de sotul meu cand aud o bubuitura teribila. Sotul a incremenit n-a fost in stare sa scoata un sunet. Ei a cazut plafoniera care s-a spart in zeci de cioburi unele mai mari altele mai mici. In momentul acela spre marele noroc 2 copii erau pe pat iar Tudor la calc cu Silviu. Nu a ajuns la nici unul dar tot mijlocul camerei era plin de sticla..........Parca nu-mi revin de at.,au cedat clemele care tineau sticla ( erau de plastic). Va inchipuiti am dat jos toate plafonierele din toata casa dar ma intreb cum naiba se vinde asa ceva?
IOANA78
miraklucker spune:
......eu sunt necajita, nu mai am calculator acasa. Mi l-a aranjat sora-mea sambata de tot...........cica nu era problema soft ci de hard, un ventilator...............acum nu mai merge deloc. Ea saraca a tot incercat dar a trebuit sa plece si m-a lasat asa. Ufff, trebuie sa vad unde -l pot duce sa-l repare ca sunt pe nicaieiri fara.
si pe deasupra ma paste o raceala, de azi dimineata imi e tot mai nasol, ma doare capul, gatul, si cred ca am si febra.
Altfel suntem bine, a fost o vreme splendida in weekend. SAmabata am stat numai pe afara, iar ieri am fost....la ski.
V-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
miraklucker spune:
....cu intarziere Tudor, sa cresti mare sanatos si cuminte. Miha sa-ti traiasca baiatul.
....ce patanie bine ca nu -sa intamplat nimic, si nu i-a atins cioburile pe copii. Asa e dupa asa ceva nu mai esti om. ale mele fete samabata cat vorbeam la telefon si-au luat fiecare cate un scaunel si s-au aplecat pe geam, Selin era aproape cu tot corpul spanzurata afara.
Mirela cum mai e Dani.?
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi