Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

shine mi-a placut cel mai mult, dupa mine au fost de departe cei mai buni si le-au dat clasa celorlalti participanti. mi-au placut si cei de la rednex, dar nu prea aveau de-a face partile cantate de ei cu cele cantate de ro-mania, erau 2 formatii distincte, atat ca tinuta, cat si ca maniera. un melanj nereusit.
si m-au cam deranjat aprecierile la adresa lui vh2. mi s-au parut acele pareri foarte partinitoare, doar pt faptul ca cei din juriu le erau colegi de breasla si de generatie. poate ma insel, dar cu impresia asta am ramas. iar zero feat moga nu s-au ridicat nici pe departe la inaltimea asteptarilor fanilor lui moga.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mie imi place Seven Days cantata de Paula Seling & Provincialii.Si piesa Simonei Nae este draguta.Super voce ce are fata...Am vazut-o la Teo cantand Ave Maria live...Super!
Deabia astept finala de sambata!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4255038 " target="_blank">Mexic;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mi-a placut Paul Seling si Provincialii, dar si Biondo!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by danielac

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Si mie mi-au placut cei de la Biondo, desi normal ar fi ca Romania sa fie reprezentata de artisti romani.
Chiar si Paula Selling mi-a placut, desi niciodata n-am fost fan si nu mi-a placut stilul ei.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cand ascult Shine - parca zbor. Este un cantec superb. Nu am auzit de mult asa ceva.
http://www.youtube.com/watch?v=JZmk2qSQC0s

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Fara discutie mie piesa 7days mi-a placut de la prima auditie si mi-as dori sa castige. nu-mi pasa daca nu castiga acolo dar cel putin stiu ca a fost o piesa frumoasa, eleganta, voce, vresuri, melodie , tot. Ca si anul trecut cu "Time" a lui Ionut Ungureanu. Asa a plecat o varza de piesa...si tot nu am castigat.

...Ah, si piesa "Shine", este intr-adevar foarte frumoasa dar are sanse zero barat. Amintiti-va de Albania, anul trecut, ce melodie elaborata a avut si nu a primit nici macar un amarat de punct. Uitati aici, pentru a va aminti:
www.youtube.com/watch?v=JxTZ3ra1hPI" target="_blank">Albania 2007

Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Cand e spectacolul cel mare?
Acum ascult Shine si e intr-adevar o piesa foarte frumoasa, dar din experienta anilor trecuti...nu stiu daca are vreo sansa.In ultimii ani au castigat doar zbantzuite si usor comerciale..va mai amintiti de Grecia, Ucraina, Finlanda ? Au fost si in alti ani melodii tare frumoase, de suflet...care n-au castigat nimic.Pacat.
Sa zicem ca ar castiga...la anul se tine Eurovisionul in Romania,pentru prima data, multumita suedezilor?
Mie nu prea mi se pare normal...cel mai bine ar fi ca fiecare tzara sa aiba reprezentanti proprii.
Deci, pe ce data e concursul? Si unde se tine ca nu mai stiu sigur..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mie mi-au placut Nico si Vlad Mirita dar pe Biondo nu am apucat sa ii ascult inca.

Tare sunt curioasa daca sambata se voteaza pe drept.

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by danielac

Petitia online:

Da, si mie, mi-a placut de la inceput www.youtube.com/watch?v=TiHpX1KfYaw" target="_blank">"Shine" cu Biondo si www.youtube.com/watch?v=huKzvtBcBgM" target="_blank">"Seven Days"cu Paula Seling si Provincialii.
Desi, cred ca "batalia" se va da intre "Shine" si www.youtube.com/watch?v=lhTzxeXe5MU" target="_blank">"Pe o margine de lume" cu Nico si Vlad Mirita, dupa cum a votat publicul in cele 2 semifinale.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Desi mi-a placut Shine, sunt foarte realista si cred ca nu va avea nici un castig la Eurovision! Trebuie mai mult decat o voce buna si o melodie lenta...
Daca Catalin ar fi cantat ca in Playback, atunci piesa ar fi fost foarte reusita pentru concurs... chiar am crezut ca va face fata live, insa imi pare rau pentru el, dar inca mai are de invatat! Oricum Run away era o piesa super pentru plecat ....
Din ce a ramas insa, eu cred ca varianta optima de merge acolo este "Pe-o margine de lume"; intre Shine si cea din urma, macar de avem a alege e clar cea romaneasca... vocile sunt foarte bune in ambele cazuri, melodiile lente si cu ecou... dar macar sa mearga de-ai nostri!

Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Mergi la inceput