Eurovision 2008 - hotline

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianasoare spune:

Cred ca "Shine" este una dintre cele mai bune piese pe care le-am ascultat vreodata. Eu nu sunt prea impresionabila de genul meu, dar melodia asta m-a miscat puternic. Tin pumnii baietilor, sper sa castige.

"Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Mie mi-a placut si "Seven Days" interpretata de Paula Seling si Provencialii.
Si da "Shine" iti ramine in suflet,mi-a placut in mod deosebit.
"Yeke-yeke" a fot penibil!!!
Daca nu esti autentic,ce rost are sa participi la asa un concurs?
Romania nu are nevoie de imitatii ieftine,avem destule talente adevarate...

Alba,mami de
Darian Valeriu *17.09.1999
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Darian
&
Cassian Teodor *04.06.2005
https://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

De remarcat articolul tras de par din evz http://www.expres.ro/articole/detalii-articol/792333/Moga-pe-drumul-Eurovisionului/

Deci dupa ce Biondo castiga semifinala iar cei de la Zero dovedesc ca sunt niste penibili (alaturi de Moga) - ziarul le face in continuare reclama si publica un articol in care il lauda pe Moga.
Cine a decretat ca Moga este micul Mozard? De ce nu Micul Bethoven - sau de ce nu micul Charlie Chaplin? Cine e mica Madonna si cine micul Brad Pitt?

jenant articol Evenimentul Zilei.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

M-am uitat si eu aseara putin la selectie si, poate dispozitia e de vina, cel mai mult mi-a placut melodia celor de la Rednex-RoMania. Cum, de obicei, melodia care castiga Eurovision-ul ne "bantuie" vacanta de vara, cred ca piesa astora se potriveste cu spiritul estival. Parerea mea!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Intradevar piesa suedezilor e foarte buna la fel si vocile dar parca nu e accelasi lucru daca nu suntem reprezentati de romani la eurovizion parerea mea ..

Mie imi place si piesa Run Away ,incepe bine si suna mai international ,mi-as fi dorit totusi piesa sa fie interpretata de altcineva.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

din pacate anul acesta n-am putut sa ma uit la EuroVision... preselectia pentru Romania. daca stiti ceva site-uri unde as putea sa vad si eu melodiile, ca sa-mi fac o parere, pls...
ms

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Ai incercat så vezi pagina 1?Este un link acolo

Mergi la inceput

gata am gasit... multam fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Si mie-mi place mult Shine, pana acum nici n-am stiu ca nu-s romani. N-am vazut decat aseara si doar pe sarite.
Ce mi sa parut aseara si acum m-am convins, este ca piesa Yeke Yeke e copiata. Cum se poate intra in concurs cu o piesa copiata?
Ha, de abia astept sa-mi sun prietena si sa-i pun sa asculte dovada, o melodie dintr-un film, nu stiu cum se cheama ceva cu DRIFT.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

dupa ce le-am ascultat imi "indrept" votul catre shine. e foarte placuta. ar mai fi si paula seling, dar nu cred ca se ridica la nivel de eurovision. desi niciodata nu se stie. am vazut ce a iesit anul trecut. nu ca as fi impotriva muzicii rock (mai ascult si eu din cand in cand - un rock mai soft desigur), dar nu mi s-a parut ca s-ar fi incadrat in peisaj... just my opinion... no offence

Mergi la inceput