Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 3
diwana spune:
Gabriela, faina masina ta. Peugeot-urile imi plac fffff mult. In ce cartier stati?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
melaniatud spune:
Diwana multumesc pt urari!!!
Da si mie imi plac pozele pt ca imi amintesc de baietii mei ce surpriza mi-au facut cand am iesit din dus!!!
Tudor a complotat cu tati!!!
Abia isi revine mititelul. Au venit bunicii de la Bucuresti, parintii mei, si l-au smotocit si au stat numai cu el....e obosit mititelul!!!
Da ne facem noi mari...
Melania, mami de Tudorica fara frica
Poze ziua lu mami
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Roxali spune:
Noi am fost azi la biserica ca aveam declaratia deschisa ptr botez...adik in loc sai spui la preot ca vrei sa faci botezul o declari in fata tuturor.
Diwana poate sa fie si tuse alergica...umidificator e super eu l-am folosit ptr baiat care si el a avut probleme cu tusea.
Ayumi ti-am vazut si baieteii super frumosi si au recuperat fbine.
Si Yannisucul care se tine de vizite a crescut si se vede ca e o smecherie de baiat.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
diwana spune:
Deci, eu inca citesc din urma, si peste ce dau?! Peste un cantaret frumos si tuns. Pe mine una m-a topit efectiv frumosul Stefan de Sim.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
angipangi spune:
luyesti o dragutamie mi-a facu anestezie locala problema e sa nu ai infectie ca nu poti lua antibiotic.
mamica de ANGELIK-MELANY http://blingee.com/profile/dorateodora
Roxana_G spune:
Nah a voiam si eu sa scriu si sa citesc in liniste, dar pana s-a foit al meu sa imi tot instaleze antivirusi si nu mai stiu ce pe laptop s-au trezit copiii. Eu am facut mancare -gratar evident, ca nu sunt in stare de chestii sofisiticate - si gata am ratat ocazia de a dormi.
Carpatina, asa vad si eu rolul parintelui dpdv al incurajarii, insa sunt pareri si pareri, asa cum sunt si in privinta momentului optim pentru copii. Singurul lucru de care imi pare rau este ca, desi eu am incercat, nu pot avea discutia asta pe care o am cu voi si cu ei direct. De fiecare data se simt raniti si o iau ca pe un repros. Mi-ar fi placut sa pot spune ce am de zis si sa indreptam cu totii acolo unde se poate.
Yaia, asa e, cresc 2 copii. Si are dreptate Carpatina, cam sumara povestirea despre petrecere. Loveste-ne cu chestiile salbatice.
Diwana, ce mai face Rares? Mai tuseste?
SabinaY, imi pare rau ca esti trista. De descurcat va descurcati sigur, dar o sa va fie dor.
Cecilia, dar cine o sa aiba 2 dintisori frumosi? Sa vezi ce caraghiosi sunt bebelusii cand le cresc dintisorii si rad incat sa li se vada.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
isabeluta spune:
Ma gandeam ca am provacat aici discuitii legat de salariu bonei...eu nu zic sa nu-i dai atata...pentru binele copiilor ce nu fa parintii...cred ca era mai mult o constatare "off topic".
Aniast am venit, am fost la cumparaturi si ne-am intors. Daca ma intrebi pe mine nici nu stiu ce am facut tot timpul ala...am simtit-o mai mult ca pe o plimbare cu masina...si mi-am facut o idee de cum e sa iesi cu copil mic la cumparaturi...a fost asa matatait in hipermarket incat nu a putut decat sa stau cu el in brate de straja langa carucior. Poate data viitoare o sa fie mai bine. Atunci am sa dau de veste sigur cand vin!
Hihihi Annisia acum am vazut! Pfiuuu ce am ratat! Si io ma stressam in timpul asta cu maraila...daca stiam ca-i loc de joaca la Andreea...eheheee
Ayumi bravo mamica dulce!!! Badijonari cu glicerina pe limbuta stiu eu si am mai auzit la fete de solutie apoasa de bicarbonat...poate zic ele mai bine.
Da Carpatina sunt n motive de amanat momentul, dar si cand te apuci sa vezi ca nu-ti iese "pasienta", vorba ceea, e si mai dureros. Eu am trecut prin amandoua si chiar si acum dupa aproape 5 luni, cateodata ma mai intreb daca traiesc un vis sau e real!
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
AYUMI spune:
Multumesc pt.raspuns.Glicerina?Mmmm...oare cum s-o zice in japoneza?Trebuie sa imi intreb sotiorul.,care azi a fost un dragut si a stat cu BBI sa merg prin oras.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
isabeluta spune:
Ufff...nu mai pot...am reusit sa-l adorm...de azi-dimi de la 8. Nu mai pottttt. Nu mai sta niciunde decat la mine in brate, se maraie non-stop e cu mainile in gurita pana la cot si mai nou s-a spuzit pe fata de la atata frecat la ochi si apoi bagat in gura...am fost politai azi cu el. Altceva nu mai stiu ce sa-i fac. Cum ma intorc cu spatele cum este cu mana in gura. Cu ce sa-i mai dau pe fata in afara de ser?
Yaia multumesc pentru lamuriri.
Rox nici eu nu mi-am propus sa fac cariera. Mi-am facut treaba cu placere si am avut noroc la momentul potrivit de oameni care sa aprecieze asta. Dar in adancul sufletului mi-am dorit dintotdeauna sa fiu mama inainte de toate. Momentul...are importanta Sabina? Eu nu zic ca ti-ai ratat momentul pentru cariera. Eu zic ca esti o femeie de cariera in domeniul tau. Eu zic ca e bine sa faci in viata ceea ce simti tu ca te implineste profesional, personal, moral.
Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Acum mesajul cu care trebuia sa incep de fapt:
Pentru cele 5 lunite implinite:
Dulcetei Maia de mami Missy
Papanashului Tudor Constantin de mami Urmychance
Papanashului Nathan de mami Taby
Pentru cele 4 lunite implinite:
Papanashului Mihnea Andrei de mami Mihailescu_teodora
Papanashului Raul de mami Ank83
Isabela de