Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 18
sim_stoian spune:
Rox, . Esti sigura ca nu ti-a pus sotul in mancare ceva ca sa nu ii spargi tot bugetul maine la cumparaturi?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Piciulika, felicitari pt zulufatul crestin. Sa va aduca numai bucurii! Ma bucur ca a fost totul asa cum trebuia.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Roxana_G spune:
Nici nu mai stiu daca am postat aseara ce voiam, acum caut in urma. Pentru ca se blocase afurisitul de calculator. Acum m-am suparat si am dezinstalat de tot antivirusul, sper ca judecatorul nu va accepta asta ca motiv intemeiat de divort.
Celia, multa sanatate puilor. La tine nu face Bitdefender figuri?
Myral, si eu mai afectez sanatatea parintilor cu comportamentul meu.
Diwana, flamanzeala de ieri a fost o intamplare. Nu imi permit sa fac asa pentru ca este foarte slaba. Cand era bebelus mai practicam, era ceva infernal la masa. Insa pe masura ce nu lua in greutate devenisem mai agitata si in plus mama ma tot panica si pe mine. Eu m-am jurat ca nu voi alerga cu mancarea dupa ea si nu iti spun ce nu fac sa manance. La restaurant suntem penibili si alta nu. Anul trecut la mare, la cherhana, statea taica-sau in picioare langa ea cocotata intr-o barca si ii dadea mancarea acolo. Dar nu e bine. Alex are o forma de anorexie nervoasa, adica e modul ei de a-si arata puterea, de a atrage atentia. De aceea numai ignorarea situatiei poate rezolva, cu cat te rogi si te umilesti, va fi si mai rau.
Mda, cum spuneam am oarece probleme cu stomacul. Pauza de forum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
diwana spune:
Roxana
Tin sa mentionez ca n-am mai ras demult asa bine si neaparat vreau sa-ti multumesc ca m-ai ajutat sa-mi fac o sesiune intensiva de abdomene. Inca cateva mesaje din astea pe forum si o sa am si eu burta faina Merci
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Sabina spune:
Roxana, nu cred ca ignorarea e cel mai bun cuvant.
Ci trebuie efectiv masa sa fie un prilej de pacere, nu de chin de ambele parti.
Eu lucrez intens la chestia asta, dar trebuie sa-mi fac familia sa stea la masa adunata...de cand s-a nascut Sofia rar mancam impreuna, doar pe rand, si total aiurea.
Seara ar trebui sa stati la masa toti, dar sotul vine tarziu, stati voi trei si mancati ceva, orice-ar fi.
Si incet incet, cand vede ca nu mai poate controla nimic prin nemancare, si cu un pic de efort sa n-o mai certi nici la alte traznai[;D]. isi va reveni, ca ea e cuminitica atunci cand lucrurile sunt opk in casa, din ce povesetsti tu. Asa e si Sofia, cand suntem iritati si obositi ,atunci e si ea capsata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
diwana spune:
Ancasilv felicitari micului crestin si parintilor. Sa aiba noroc cat cuprinde! Foarte frumoase pozele de la botez
Roxana_G spune:
Am revenit.
Simona, asta este, data viitoare sper sa fie Andrei sanatos si nu ma scapati voi nevizitate si de noi. Aprpos de conced ratat, imi era asa mila de Alex aseara, imi spunea ca mai vrea la doamna aia care o invata sa schieze.
Melania, eu chiar nu vreau sa exclud bunicii, dimpotriva, as vrea sa fie mai implicati.
Papanash, esti minunata, povestesti asa frumos desre voi, pare o relatie tare pasionala. Nici eu nu a cerut pareri la decizii majore, sau chiar daca le-am cerut au fost pur informative. De regula prima reactie este sa crtice decizia. Cand mi-am schimbat jobul acum 2 ani a fost mare mare discutie si o sumbra pedictie, insa anul trecut recunosteau si ei ca am facut cea mai buna alegere pe care o puteam face: job platit dublu, atmosfera relaxata fata de job vechi, si satisfactie profesionala.
Betty, si eu voiam sa iti spun ca si Papanash sa iti refaci analizele. Eu am patit-o de multe ori cu analizele gresite. Cea mai receta cea cu chlamydia de careva povestisem si voua pe forum.
Yaia, eu zic ca deja te-a acceptat Carpatina de cuscra, hai nu ne mai umili cu atata harnicie. Zic de lenese la gatit ca mine...ma rog, daca mai e vreuna in halul asta.
Rox ,
Poze
diwana spune:
Sabinuta, mai ai la indemana poza aia cu surioara ta Sofia pe care le-ai aratat-o intr-un trecut indepartat (dar nu foarte) stimabilelor mamici? Si in care aveai parul scurt? Na, ce sa fac daca-s curioasa? Sper sa nu mi se aplice zicala :"Curiosity killed the cat" Daca n-ai chef, nicio problema, dau cautare pe google ca sigur apari tu si parul tau scurt pe undeva
Roxana_G spune:
Papanash, fata mea are mega personalitate si te asigur ca ea va primi cele mai multe lucruri (Andrei mai are inca o multime pimite si frumoase).
Greyeras, s-a discutat f mult despre diversficare. E greu sa o luam asa generic,poate ajuta daca pui in concret ce probleme sau nelamuriri ai.
Myral, eu zic ca la genul asta de relatii cu bunicii cel mai sanatos e sa nu va suprapuneti. Lasi fata la ea si asa suporta si consecintele unui program aiurit sau al rasfatului. Si acm daca nu doarme sau nu mananca o zi nu o fi foc. Uite asa am aplicat eu sambata cat a stat fata la fini. S-a distrat super, dar seara era super balonata si o durea burta ca mancase danette si orez, era extrem de obosita ca nu dormise deloc. Dar am recuperat ieri s gata.
Anca, felicitari pentru micul crestin!
Sabina, Diwana si Sim, . Ma bucur ca v-am distrat. Sim, te las sa crezi ca sotul a pus ceva in mancare, altfel ma fac de tot rasul ca un gratar am facut si eu si de la el am probleme.
Rox ,
Poze
diwana spune:
Vai de mine era sa uit sa-i urez Roxanei shoppingareala placuta si relaxare totala (asta bineinteles dupa sesiunea de cumparaturi)
Noi mergem mintenas sa luam umidificator, sper ca acum sunt mai putini clienti muciosi ca in decembrie cand peste tot ziceau "am avut dar tocmai ni s-au terminat" (umidificatoarele, nu muciosii )