silicoane!!!! 2
Raspunsuri - Pagina 5
irina_s spune:
of of fiind nou venit aici mesajele pe care le scriu imi apar f tarziu
ziceam prima data ( acum multe ore dar nu a aparut inca) ca vreau si eu! ,
dar parca nu imi vine sa ma targui cu doctorul ci sa-i dau cat vrea doar sa lucreze profesionist.
tusferi spune:
Martie, m-as alatura cu draga inima, dar eu incerc sa raman insarcinata si nu e recomandabil sa imi pun silicoane cu cel putin 2 ani inainte de a ramane insarcinata. Abia astept sa imi pun si eu, dar trebuie sa astept sa fac un bebe si pe urma inca aproape un an sau cat mai am pana se aseaza la loc... Deci eu mai am de asteptat vreo 2 ani
Totusi, daca va strangeti mai multe, pe bune ca n-ar strica o intrebare la Stan sa vedeti daca nu va face o reducere. Macar sa le lase la pretul din decembrie... Incercarea moarte n-are... Daca nu vrea, asta e, nu pierdeti nimic.
Si imi ziceti si mie daca a mers si mai fac un grup pentru 2010
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
inaioana spune:
quote:
Originally posted by irina_s
Ca trebuie sa ma duc la pansat la scos firele la controale , nu? Cam cat timp dureaza aceste lucruri si dupa cat timp pot sa plec din tara cu avionul? stie cineva ?
Nu trebuie sa te duci la nici un pansat. Si nici la scos fire ca iti face cu resorbabile.Eu am facut operatia pe 19 Decembrie si pana acum nu m-am vazut cu dr. Normal trebuia sa merg in a 11-a zi la scos scotch-urile alea dar era Revelionul si am fost instruita cum sa le scot singura (foarte simplu), dupa care la o luna si jumatate control. Eu o sa merg la 2 luni pentru ca am asteptat sa vina el in Bucuresti si vine abia pe 16 februarie. (Ma puteam deplasa la Bacau dar nu era cazul pentru ca totul e in regula).
Asa ca..eu zic ca mai mult de doua saptamani maximum nu ai de ce sa ramai in tara. Si fireste sa revi la controale la aproximativ o luna si jumatate, trei luni, 6 luni.
Mult succes!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
irina_s spune:
Ce bine ca vine pe 16 la Bucuresti , sper sa ajung si eu la el acum.
Am citit undeva ca in cazul in care vreau sa-mi fac implant trebue sa incetez administrarea de anticonceptionale cu cel putin 6 saptamani inainte.
of si asta inseamna ca trebuie sa mai astept
Stie cineva ceva despre asta? 6 saptamani sau mai mult?
oanabbb spune:
eu sunt aproape convinsa ce dak ne ducem 5 fete.......ne fac reducere.oricat de mare dr,si oricat de multi clienti........nu cred ca vor da cu piciorul la 20000e........pt o reducere de 10la suta.eu sun si dak suntem 4.dintr.o intrebare n.a murit nimeni.
si IRINA de ce sa nu lucreze profesionist??pai ce?o sa ne faca cicatricile in dusmanie mai mari???nu.si permit ei sa faca din astea.
sa inteleg ca am fi 3 deja???martie?irina?
irina_s spune:
De hotarata sunt hotarata sa-mi fac implant ceea ce nu stiu este cand am sa fac asta in primavara, vara sau in toamna.
In 8 zile eu trebuie sa plec din tara si ma intorc intr-o luna sau 2. Plus ca dabia am facut comanda la masina si trebuie sa dau si la aia o gramada de bani . As vrea intai sa-mi vad masina platita si porma sa ma arunc la alte cheltuieli.
Stie cineva daca e ok sa faci operatie de implant si vara ca am citit pe un site ca cica nu ar fi indicat ca din cauza caludurii vasele de sange se dilata ceva de genul asta nu's sigura?
martie spune:
Oanabbb eu sunt 100%, adica 100% cu reducere. Deci sa mai asteptam musterii..
Xio, iar trebuie sa te contrazic, dar la clinicile private, daca aduci clienti, iti pot face multe reduceri. Poti face si un contract cu ei, un contract de comision, iar reducerile se practica, daca stii sa negociezi, oriunde si la orice. Nu stiu ce ti se pare asa noutate chestia asta.
Deci Oanasbbb cand suntem mai multe, Pac!
XIO spune:
quote:
Originally posted by martie
Oanabbb eu sunt 100%, adica 100% cu reducere. Deci sa mai asteptam musterii..
Xio, iar trebuie sa te contrazic, dar la clinicile private, daca aduci clienti, iti pot face multe reduceri. Poti face si un contract cu ei, un contract de comision, iar reducerile se practica, daca stii sa negociezi, oriunde si la orice. Nu stiu ce ti se pare asa noutate chestia asta.
Deci Oanasbbb cand suntem mai multe, Pac!
Mi se pare o noutate pt. ca asa as beneficia de reduceri si gratuitati unde as avea eu chef tinand cont de toate recomandarile de pana acum .
Daca se fac reduceri dau un anunt in publitim si gasesc imediat 10 femei care vor sa-si modifice buze , sani nas
In plus , multe dintre cele care se duc la o clinica se duc dupa ce au vazut rezultatele la amici/prieteni , sau indrumate de acestia.......de aceea spun ca se creeaza precedent si putea la fel de bine sa nu modifice preturile.
Asta e parerea MEA , cum nu locuiesc cu dr. Stan in casa nu stiu ce parere are el
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
martie spune:
Tot timpul cand te enervezi, bagi o mie de fete zambitoare.. esti haioasa, ca mai contrabalansezi situatia, nu?
Si da-i si lupta si da-i si lupta, draga de tine..
XIO spune:
da , eram atat de nervoasa ca m-ai intrebat de ce mi se pare ciudata o reducere incat abia ma abtineam prin casa sa nu sparg vesela de portelan De-aia pun fete zambitoare , ca sunt nervoasa si suparata
P.S: serios acum , daca nu poti purta o discutie normala cu mine nu imi mai scrie, eu nu am pata pusa pe tine sau pe nickul tau pt. ca ne-am contrazis pe alt subiect , iti raspund la intrebare frumos , ai putea sa incetezi cu "atacurile" astea ca nu prea isi au rostul.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/