Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
Amy26 spune:
Buna seara mamici si bb!
incet,incet noi incepem sa ne revenim dupa afurisita asta de raceala;
zilele astea am zacut in pat si am luat o gramada de med.;
ma speriasem la un moment dat pt.ca bb incepuse sa tuseasca f.urat si papa din ce in ce mai putin;
Slava Domnului ca se simte mai bine acum!
Vad ca aici timpul nu a stat in loc si s-a trecut deja la un nou capitol;merg sa citesc si eu din urma si sper sa revin.
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
Vasari spune:
Anca, vad ca ai gasit albumul. :)
Am pus toate pozele in el!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
adinag spune:
Alina, asa (dureri) mi-a mers mie dupa Jasmina, dr m-a asigurat ca este totul ok, insa eu simteam parca cusatura, nu stiu cum sa zic... A durat ceva insa pana la urma a revenit totul la normal. Insa cred ca la mine era psihic, nasterea nu fusese asa usoara si eram destul de tare rupta.
Iar schimbarile astea de stare le cunosc prea bine...
In ce priveste parintii, deja m-am obisnuit. Eu sunt singura la parinti si cand mergeam la ei, vai ce bucurie pe ei, i se lumina fata tatei. Insa acum numai pe Jasmina (si mai nou pe Floris) o vede.
Vara cand mergeam la el, avea intotdeauna mure si zmeura culese pentru mine, acum nu mai capat nimic, totul a fost pentru Jasmina!!!
Asa e cu parintii... Oare si noi vom fi la fel?
In ce priveste activitatea sexuala, mie mi-e frica sa nu ne vina tot mai greu sa reincepem, lasandprea mult timp sa treaca
ancadragoman spune:
Adina pai treci mama la treaba ca pofta vine mancand
Multumim ca ne-ati trecut in album ,acum ma duc sa vad
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
oana_r spune:
vreau si eu parola la album
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Vasari spune:
Adina, si mie mi-era frica sa nu asteptam prea mult, ne era frica de fapt sa nu dispara sentimentul de intimitate. Dar parca nici asa nu e destul... de exemplu cand ma culc eu stau cu fata spre patutul Mariei acum, sa o vad daca e bine. Pana acum dormeam imbratisati... Bine, nu se-ntampla mereu, dar de cele mai multe ori. Sper sa fie mai bine cand o lasam singurica in camera.
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Jasmin ,Lucas este frumos foc
Lala nu il mai deochia ca nu se stie
poze
povestea nasterii
Ancuta, multumim , si Maria e tare frumusica. Si bine zici cand ii spui Lalei sa nu-l deoache pe pui, ca nu se stie... si eu de cate ori spun ca Lucas a fost cuminte face el ceva ca sa ma contrazica... asa ca mai bine nu mai spun nimic....
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
adinag spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Adina pai treci mama la treaba ca pofta vine mancand
Multumim ca ne-ati trecut in album ,acum ma duc sa vad
poze
povestea nasterii
Pai eu n-am probleme cu pofta... E mai mult problema timpului comun si impartitul intre 2 copii. Apoi are si el tot felul de ganduri si mai stiu eu ce... asa ca astept! Si ma si simt tare si banuiesc ca si el ma vede la fel...
adinag spune:
quote:
Originally posted by Vasari
Adina, si mie mi-era frica sa nu asteptam prea mult, ne era frica de fapt sa nu dispara sentimentul de intimitate. Dar parca nici asa nu e destul... de exemplu cand ma culc eu stau cu fata spre patutul Mariei acum, sa o vad daca e bine. Pana acum dormeam imbratisati... Bine, nu se-ntampla mereu, dar de cele mai multe ori. Sper sa fie mai bine cand o lasam singurica in camera.
Ei, se va schimba si asta candva, probabil depinde de noi si de copil.