Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 3
Roxxy80 spune:
BB, mie- mi-a spus pediatra ca atunci cand o sa incep sa-i introduc suculetele (pe la 3 luni jumate-4 luni) sa fiu atenta la cum se manifesta in ziua respectica. adica, daca are mai mult de 3 scaune (in conditiile in care el are acum doar un scaun pe zi) inseamna ca trebuie sa ma opresc cateva zile si sa incerc iar. In plus, un alt semn ca ceva este in neregula ar fi un scaun apos (dar la Iasmi nu e cazul). Culoare probabil ca si-o mai schimba pt ca e normal (apar alimente noi in stomacelul bebeului ).
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
ralucis spune:
adina, am uitat sa spun ca din fericire ma mai ajuta si mama, desi ea inca lucreaza ca are 51 de ani, ne ajuta dupa serviciu cat poate si cand poate, chiar ii sunt recunoascatoare pt asta. s-a mai ameliorat povestea cu ragadele? nu inteleg de ce dureaza atat de mult chestia asta, ar fi trebuit sa iti treaca pana acum, mai ales ca ai tot folsoit diferite tratamente pt ele.
prognatism e cand dintii de sus ii depasesc cu mult pe cei de jos at cand se inchide gura, sau invers, cam asa
http://www.mediaservices.ro/download/jpg/Cristina1impact189741343.jpg, scuze ca o dau exemplu pe ea, dar n-am gasit alta poza...
jasmin, noi suntem bine, e destul de epuizant cu 2 copii mici, recunosc, dar e si atat de frumos, ca nu as schimba pt nimic starea asta. am zis, ne gandim si la bb 3 peste cativa ani, poate reusim in sfarsit un baiat! si eu dorm cam 80% din timp cu sabina in pat, e adevarat ca asa doarme cel mai bine, dar as vrea sa o dezvat, nu de alta, dar sotul e cam in exil, el doarme de cand am nascut-o pe sabina cu ilinca in camera si parca as vrea sa vina inapoi... sper ca incet sa doarma si sabina la ea in patut si peste ceva timp amandoua in camera, dar e cam utopie ceea ce spun... cum e in spania? oricum mai cald ca aici, nu? chiar m-am gandit la tine ieri, am primit de la o prietena niste hainute mcbaby, scria ca sunt facute in spania, oriocum, f dragute. a, sa votati si voi pt costel la hijos de babel!
bb, a mea nu e diversificata, alaptez exclusiv, si face caca de vreo 4 ori pe zi, in medie.
am uitat sa va zic ca la 2 luni si 3 saptamani sabina avea 6,5 kg, am cantarit-o la o prietena, sunt curioasa cat va avea miercuri, mergem la pediatru sa o vada.
danangie spune:
Buna ziua mamici dragi. Ce mai faceti? Vad ca va descurcati de minune cu copilasii vostri, ptiu sa nu fie de deochi. Eu vroiam sa va spun ca merge bine, multumesc lui D-zeu si ca voi avea un baietel. Abia astept si eu sa-l tin in brate. Ieri mi-a aparut colostru, de care m-am bucurat enorm, am avut o senzatie foarte faina.
Ok, va pup si numai bine va doresc.
mult asteptat
popbianca spune:
Buna ziua !Nu de mult timp a plecat dr.pediatra de la noi care a constatat ca Ana mea e fff bine(5380 gr de la 2800) ,ca doarme de la 23-24 pana la 08-09 fara masa si asta e de vis (ca reusesc sa dorm toata noaptea)singura problema e ca ea mai are doar 4 mese pe zi(la 09, la 13,18,si pe la 22-23 dupa baita);acum trebuie sa incerc sa bag si a-5-a daca reusesc ,daca nu ,asta e!Precizez ca ea maninca doar la sticluta ,mixt.Am discutat cu pediatra despre Rotarix si Prenevar si mi-a recomandat cu caldura sa le facem.Pt. Rotarix am inteles ca se poate face oricand iar despre Prenevar trebuie sa se intereseze pt. ca acsta se face in 3 doze si e mai complicat;si toate astea costa cateva sute de lei bune. In alta ordine de idei, la virsta de trei luni mai dati bebeilor siropuri de colici ?
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
bb_yasmi spune:
dana felicitari din suflet!! mai ai si tu putin si iti tii flacaul in brate!!! numai bine in continuare!!
roxxy, mersi de sfaturi. pana acuma la tot ce i-am introdus nou nu a avut iasmi nici un "efect advers" le-a acceptat foarte bine. si nici nu am luat-o cu cate o lingurita pe zi.
bianca eu nu ii mai dau la bebe nimi anticolici de la vreo 6 sapt!!
victo nu poate fi de la supica, ca a facut kk inainte de supica...
oricum sunt super fericita, de cand am inceput sa ii dau si altceva pe langa laptic ne merge mult mai bine, face kk mai des, face nani mai bine si mai mult!!
noi iesim la plimbarici la frigurici!!! oare cand se incalzeste vremea, nu stiti???
pusiiiiiiiii
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adinag spune:
Ralucis, dureaza asa mult treaba cu ragadele pentru ca nu sunt ragade obisnuite, sa zic asa. La mine pe toata suprafata sfarcurilor (in fata, frontal) aveam carne vie, nu mai era deloc piele acolo. In mid normal la ragade ai crapaturile alea [le-am avut si eu, dar asta era problema cea mai mica). Si ranile astea fiind pe o suprafata asa mare si nelasandu-le in pace dureaza o vesnicie pana trec. Si sa le las in pace nu merge, ca nu ajung 2 zile (am incercat sa pompez lapte si sa le las), mi-ar fi trebuit pe putin 2 saptamani. Iar jocul asta cu pompatul nu-l pot face, stii cum e cu 2 copii care te solicita si fara ajutor... nu am cum si cand!
Deci sunt bucuroasa ca mai alaptez cat pot :-(
Problema e ca s-a si obisnuit cu sticla si cateodata, cand ii este foarte foame, nu are rabdare sa pape la san, si cu toate ca iese lapte destul de abundent, trebuie sa-i dau biberon ca sa mearga inca mai repede. Si asa mi-e o ciuda sa stau cu laptele in sani si sa-i dau biberon!!!
BB, pozele sunt in lucru, pe computerul asta nu le am si unele nu le pot descarca pentru ca e stricat cablul de incarcat aparatul!
Cami, tie cum iti merge? Si mie mi-a recomandat ginecologul sterilet, insa si eu sunt in dubii. De la pilule faceam dupa un timp migrena si simteam si psihic, iar steriletul este tot cu hormoni, chiar daca in doza foarte mica. De obicei nu sunt probleme, insa a zis si el ca femeile foarte sensibile pot avea totusi efecte secundare neplacute. Si costa si in jur de 500 euro, pe care ii arunc in cazul in care nu suport nici steriletul. Nu stiu ce sa fac... Pana una alta as lua oricum prezervative (in moment nu luam nimic, ca din pacate nu facem nimic :-(( )
Ma mai gandesc si eu!
adinag spune:
Dana, felicitari! Ma bucur ca sunteti bine, nu mai dureaza mult si ne scrii si tu despre baietelul tau!
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by danangie
Buna ziua mamici dragi. Ce mai faceti? Vad ca va descurcati de minune cu copilasii vostri, ptiu sa nu fie de deochi. Eu vroiam sa va spun ca merge bine, multumesc lui D-zeu si ca voi avea un baietel. Abia astept si eu sa-l tin in brate. Ieri mi-a aparut colostru, de care m-am bucurat enorm, am avut o senzatie foarte faina.
Ok, va pup si numai bine va doresc.
mult asteptat
Dana, ma bucur enorm pt tine, mi-a zis Petro ca esti insarcinata... eu habar nu aveam, ca vreme de cateva luni nu am avut internet. Sa fie intr-un ceas bun! Mi-aduceam aminte zilele trecute de momentele cand ne-am mutat amandoua la Odisee si mi s-a facut dor de tine... Te pupic si sper sa ne mai dai vesti despre tine si puiutul tau.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Adina, si tu stai rau cu ? Ca noi, am reusit doar de vreo 2-3 ori de cand am scapat de lauzie, ca de fiecare data se trezeste bebe si ma cheama.... asa ca s-a dus si cheful si tot... nici macar nu mai incercam
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza