Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

La multi ani si ptr sarbatoritii de azi: Patrick si David!
Dar ce-o fi cu mama de David? Nu a mai intrat demult...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu nu ies fara cu Matei ca de abia i-a trecut raceala. In alte conditii as fi iesit afara. Incerc sa nu-l cocolosesc prea mult .

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

quote:
Originally posted by popbianca

Creem,si fetia mea are la ceafa ceva semne rosii si a fost nascuta cu cezariana;se numeste muscatura berzei(de acolo a apucat barza copilul cand l-a adus)si in timp se va sterge.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

si cauza reala care o fi?

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Mihuta, multumesc!O sa te mai intreb saptamana viitoare cum a fost daca nu ajungem la Budimex pana atunci.
Bianca, nu imi place cafeaua fara cofeina, berea fara alcool si sexul cu prezervativ. De fumat, offf numai de rau. Eu am fost mare fumatoare, bagam un pachet pe zi lejer, mi-era si rusine sa spun cand ma intreba cineva cat fumez. M-am lasat cand am aflat ca sunt gravida, apoi din trimestrul 2 am mai fumat cate o tigare din cand in cand. Acum, la fel, mai trag cate una, desi alaptez si ma lupt cu niste mustrari de constiinta uriase.
Oana, in jurul varstei de 2 luni si a mea a mai rarit mesele, ca ma omora, manca la 1.5-2 ore. Eu zic ca daca ia in greutate si pare satula e ok. Nu ii poti da tu sa pape, inainte sa ceara ea?
Geo_ionita si la a mea ii cade parul, si zona in care se freaca de saltea e rosie. Eu i-am facut Infanrix, tocmai pentru meningita, in plus a fost bine ca nu a avut nici o reactie adversa.
Roxxy, si a mea doarme de la 11-12 noaptea pana la 8-9 dimineata, mananca si apoi doarme pana pe la 12. Si nu e bine?! Bebeii trecuti de 6 kg dorm mai mult ca au rezerve la greutatea asta si nu mai risca sa le scada glicemia prea mult.
Eu nu pot sa iau anticonceptionale, ca nu ma lasa sotul, daca ati mai auzit una ca asta. Asa ca ma gandesc serios sterilet.
Pe mine vecinii astia m-au scos din minti cu gauritul lor, au deja o saptamana, eu inteleg ca isi fac oamenii in casa, dar si copilul meu trebuie sa doarma.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Aralia- eu tocmai am fost la doctor, mi-a spus ca totul e ok acolo jos ...dar tot ma doare. Cica e normal ca o perioada sa mai doara sau chiar sa singeram. Pe mine ma ustura acum si cind fac pishi...
Ziceau fetele ca functioneaza mai bine cu gel...Ar trebui sa incercam...

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

De la cate luni se pun bb in scaunul de masina????

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Ca vorbeati de fumat, vin si eu sa ma laud cu faptul ca m-am lasat de fumat acum 4 ani (eram super fumatoare de 8 ani si ajungeam si la 2 pachete pe zi). Acum am devenit o ''antifumatoare'' convinsa. Mentionez ca toata familia mea este fumatoare. Sotul s-a lasat cu o zi inaintea mea si era fumator de 17 ani. Ne simtit super bine. Asa ca, fetelor, se poate!!!!! Sper ca nu va suparati pe mine! Ca nu sunt eu lupul moralist !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Lui Andrei nu i-a cazut parul si sper nici sa nu i se intample . Poate asa are si mami "fetita cu codite" pana la un an la mot .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Adra, e super bine ca doarme atat de mult, insa eu fiind obisnuita sa se trezeasca de 2 ori pe noapte m-am cam speriat (mai ales ca a fost si racit). Sper sa doarma la fel de acum inainte (si sa nu fi fost doar o exceptie de la medicamente). Intr-adevar, ma gandeam daca nu cumva ii scade glicemia de la o pauza asa de mare de la mancat, dar m-ai linistit cu raspunsul tau .

quote:
Originally posted by adra_bell

Mihuta, multumesc!O sa te mai intreb saptamana viitoare cum a fost daca nu ajungem la Budimex pana atunci.
Bianca, nu imi place cafeaua fara cofeina, berea fara alcool si sexul cu prezervativ. De fumat, offf numai de rau. Eu am fost mare fumatoare, bagam un pachet pe zi lejer, mi-era si rusine sa spun cand ma intreba cineva cat fumez. M-am lasat cand am aflat ca sunt gravida, apoi din trimestrul 2 am mai fumat cate o tigare din cand in cand. Acum, la fel, mai trag cate una, desi alaptez si ma lupt cu niste mustrari de constiinta uriase.
Oana, in jurul varstei de 2 luni si a mea a mai rarit mesele, ca ma omora, manca la 1.5-2 ore. Eu zic ca daca ia in greutate si pare satula e ok. Nu ii poti da tu sa pape, inainte sa ceara ea?
Geo_ionita si la a mea ii cade parul, si zona in care se freaca de saltea e rosie. Eu i-am facut Infanrix, tocmai pentru meningita, in plus a fost bine ca nu a avut nici o reactie adversa.
Roxxy, si a mea doarme de la 11-12 noaptea pana la 8-9 dimineata, mananca si apoi doarme pana pe la 12. Si nu e bine?! Bebeii trecuti de 6 kg dorm mai mult ca au rezerve la greutatea asta si nu mai risca sa le scada glicemia prea mult.
Eu nu pot sa iau anticonceptionale, ca nu ma lasa sotul, daca ati mai auzit una ca asta. Asa ca ma gandesc serios sterilet.
Pe mine vecinii astia m-au scos din minti cu gauritul lor, au deja o saptamana, eu inteleg ca isi fac oamenii in casa, dar si copilul meu trebuie sa doarma.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am fost afara cu bb. Ger cu soare! Ne-am invartit vreo juma de ora pana mi-au inghetat mainile in manusi. Se intelege ca am infofolit bine copilul. Altfel frumos, soare puternic!
Lulu, de ce zici ca ai de asteptat transport si plata taxe (comanda centru de activitate)? Eu imi comand de la magazine on line din Constanta (cand sunt acolo)si nu se platesc taxe de transport iar marfa vine in aceeasi zi.

Mama lui Matei (3 luni si 10 zile)
Matei

Mergi la inceput