Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, dragi mamici!
Mi-am dat comanda de centru de activitate "Loveste si canta" si de o paturica de la chico. Abia astept sa le primesc, dar merge mai greu daca-s mai de departe. Si trebuie sa platesc si transportul...
Voi ce mai faceti? O sa incerc sa trimit si eu azi pozici!
Roxana (RGE) n-ai mai intrat de multisor...ce mai faci? Ai rezolvat ceva cu vergeturile, ca stiu ca avem aceeasi problema.
Andra_bell...eu mai beau din cand in cand cate o cafea decofeinizata...pentru gust ca si mie imi place cafeaua, dar n-am mai baut dinainte sa raman gravi!
Cu kk nu iti face probleme. O sa faca, e normal si la doua zile la bebeii alaptati.
Geo_ionita...si fetei mele i-a cazut parul, mai intai cel din fata si pe chelie, iar dupa aceea cel din spate si laterale, mai ales ca isi freaca capusorul in somn, nu stiu de ce. Ai vostrii fac asa?
Eu i-am facut vaccinul Infanrix hexa, a costat 250 ron si nu a avut reactii de la el. O prietena de a mea i-a facut cel gratuit si i-a vomat copilul 2 zle si a facut si febra. Tu hotarasti ce ii faci, dar sa stii ca va trebui sa continui si la celelalte vaccinuri cu acelasi, nu il ma poti schimba.

Bebeii vostri au la spate un semn rosu, la caput? A mea are si am mai vazut si la alti bebei. Am inteles ca e de la impinsul copilului la nastere.

Fata mea nu mai suge de ceva vreme din sanul stang si cel drept nu prea mai face fata. Voi cu ce va mai stimulati lactatia, in afara de ceai de chimen si apa din belsug?

Pupici!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Roxxy...vaccinul i l-a facut in manuta? Noua in fundulet!

Voi cum uploadati pozele in album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, nu v-am spus ieri (ca am zis sa nu-l deochi) ca Matei doarme de 2 zile cam asa: de la 22.00 la 6-7 dimineata cand mananca cam 210 ml de lapte si se culca la loc pana la 10.30. Ma simt mai mult decat odihnita. Oare e posibil sa doarma atat ca i-am dat seara siropul de tuse si 2 ml de Panadol. oare astea dau stari de somnolenta. mentionez ca e vorba de siropul de tuse Eurespal.
Aseara am terminat cu medicamentele. Sunt curioasa daca si in noaptea asta va dormi la fel de mult. Dupa cum va spuneam a inceput sa manance si mai mult (in special ziua) si ma gandeam ca poate noaptea nu mai este asa fomist .Ce parere aveti?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelone77 spune:

Salutare fete!

Iar am tras chiulu in weekend iar am avut o tona de citit din urma... Vad ca au aparut si "fetze" noi, bine ati venit!

Roxxy- e posibil de la medicam sa doarma mai mult si mai bine. Asta se vede si pe oamenii mari...

E ger afara, scoatem bebeii afara azi?? Ce ziceti?

Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)

http://community.webshots.com/user/nelone77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

Creem,si fetia mea are la ceafa ceva semne rosii si a fost nascuta cu cezariana;se numeste muscatura berzei(de acolo a apucat barza copilul cand l-a adus)si in timp se va sterge.

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)

Mergi la inceput

Roxxy...e foarte bine! Mai bine asa decat ca a mea, care abia papa cate putin. Si nici nu stiu cat, ca alaptez!

Am reusit sa pun si eu poze in album!
Avem niste bebei tare frumosi! Sa ne traiasca si sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

anacami, intrebai de anticonceptionale. Eu le-am cumparat si astept sa-mi vina menstruatia ca sa le iau...
Pe ele scrie ca le iei din prima zi a menstruatiei, daca inca nu mi-a venit eu ce fac?? Sa le iau asa la nimereala? Mi-e cam frica sa nu raman iar insarcinata, chiar nu am chef de bb2 acum si prezervativ nu suportam nici eu nici sotul meu si nici alte metode contraceptive...
roxxy80, ziceai ca iti feliciti puiul cand face kk etc. Noi avem si cantecel la kk, si cand vad ca incepe sa se screama incep sa-i cant si ea nu mai stie ce sa faca, sa rada sau sa se screama
Vorbeati fetelor de . Eu inca am dureri destul de mari...Mai e vreo fata care are dureri la ? Acum am citit ca si tu ai, Vasari. Cred ca ar trebui sa mergem la control...Tot ma simt mai bine ca nu sunt singura...mi-era frica ca mi-a stricat doctorita fofeaza
Ank83, Casa de piatra! Sa fie casnicia ta ca o poveste frumoasa! Felicitari si pentru botezul lui Raul!
AndreB, si noi papam mixt si vreau sa diversific de la 5 luni. I-am dat Alexiei acum vreo 2 sapt un pic de suc de mar si a facut diaree, asa ca nu ma grabesc. O sa ma interesez, si daca pot, aman diversificarea si pana la 6 luni.
Oana8188, daca ti se pare ca papa putin, da-i o masa in somn, eu asa fac cu Alexia. La 12 noaptea o iau din patut, ii dau biberonul, o ragai si o pun la loc si ea nu se trezeste de tot. Daca nu i-as da masa asta, si ea ar avea tot 4 mese, si mi se pare putin la 3 luni jumate. Si iesi cu ea afara, infofolita bine, dar iesi!
popbianca, eu m-am lasat de fumat cu 6 ore inainte sa nasc, adica am fumat in sarcina putin si de cate ori fumeaza sotul meu si ma duc in bucatarie la el, imi ploua in gura dupa o tigara...dar ma tin tare, ca nu mai vrea sa fumez iar!
geo_ionita, si fetei mele ii cade parul de pe la 5 saptamani. Acum e aproape cheala de nu stiu cum o sa ii ia popa par la botez, ca avem botezul duminica..
In legatura cu vaccinul, eu i l-am facut pe ala de la stat, nu a avut reactii adverse si pe ala pentru meningita care ar fi in plus in INFANRIX il fac la 4 luni separat cu rapel la 6 luni. Asa iesim mai ieftin, ca daca incepi cu INFANRIX, trebuie sa faci toate vaccinurile tot de la ei.
Amy26, eu am sterilizat suzeta cand am cumparat-o si atat. Acum doar o spal cu apa de la robinet de cateva ori pe zi si gata. Atata timp cat fata mea isi indeasa in gura amandoi pumnii nesterilizati nu cred ca e cazul sa ii sterilizez suzeta.
creem, semnul rosu se numeste hemangiom si il au unii copii. Nu e de la impins, e doar ceva caracteristic. La unii trece, la altii nu, de ex. sotul meu mai are si acum o pata rosie acolo pe ceafa. Eu sper ca Alexiei sa-i treaca, nu e foarte estetic...

Am scris ditamai mesajul!!!
Am facut cum am fost sfatuita, scriu in notepad si o sa fac paste in mesaj.

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
Fetele care ati fost fumatoare inainte de sarcina, nu simtiti o pofta nebuna sa aprindeti o tigara(cele care nu alaptati)?

eu m-am reapucat de fumat

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

Acum mananc si eu ca fata a tot papat si iesim la plimbarica!
Pofta buna tuturor!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Hai ca sunt dusa rau cu capul (cred ca de la atata somn): vaccinul i l-a facut in piciorusul stang .

quote:
Originally posted by creem

Roxxy...vaccinul i l-a facut in manuta? Noua in fundulet!

Voi cum uploadati pozele in album?

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput