Shoppaholicele Redouto-masochiste

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Grea boala reduteala asta, daca noi la ora asta inloc sa dormim stam pe forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Asaaa,relaxati-va : am verificat acum cu homebank si mi-au luat azi banii pe cele 2 comenzi de pe 29 ianuarie!Sumele sunt corecte,nu au luat nimic in plus.

Ei,hai ca acum pot sa ma duc la culcare linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

quote:
Originally posted by cristicross

Grea boala reduteala asta, daca noi la ora asta inloc sa dormim stam pe forum.

cris

Si pe Internet-Banking

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Claudia, ti-au luat banii si pentru comanda din 28??? Daca da inteleg ca mai am si eu o sansa sa ia ei banii chiar daca banca mea a ridicat hold-ul ... ioi ce bine ar fi, ca am niste lucruri pe care tare le astept.

si eu am avut comanda din 29 pt care banca(ing) ridicase holdul acum vreo 3 zile. astazi am verificat si am vazut ca incasasera respectiva suma. erau numai produse cu bulina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am primit si eu astazi pachet din 20 si din22. din pacate mi-am luat mai multe lucruri care imi plac mult dar care, din pacate, imi sunt mari....

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-wmns-air-prime-de-nike.aspx?productid=324140264&documentid=496107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 - foarte draguti, la noi in magazin sunt peste 400ron

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-puma.aspx?productid=324129077&documentid=344707&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12 - super finut

http://www.laredoute.fr/vente-ampliforme-finition-croquet-la-redoute-creation.aspx?productid=324134520&documentid=344707&categoryid=22936253&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - imi place, e cu "intaritura" ceea ce pana acum nu am mai nimerit (nu stiam cum se spune in fr, cred acum ca e vorba de ampliform)

http://laredoute.fr/vente-sweat-zippe-double-curseur-aws-fille.aspx?productid=324122840&documentid=281807&categoryid=22932027&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 - nu imi place fiindca are margini netivite, e cam grosolan

am folosit si 2 coduri de cadou. la unul am primit un pantalon+hanorac de stat prin casa. sunt oribile. pantalonii sunt foarte mari, largi, puteau face 2 perechi din cat material au stricat. hanoracul este f mic in comparatie cu pantalonii. materialul este f prost, plastic. cred ca voi cauta sa-l dau de pomana unui om care chiar l-ar putea folosi cumva.
al 2lea cod a fost pt poseta din piele cu esarfa. nu credeam, dar e chiar din piele. insa nu e genul meu. esarfa e mica si 100% plastic.

singurul cadou frumos si util pe care l-am primit pana acum de la LR e o geanta e voiaj gri micuta(avea si un sac in ea insa ala e cam nasol). si acum am comandat folosind codul pt cutia de bijuterii. sper sa-mi vina fiindca imi place mult in poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by exte24

fetelor ma ajutati
am o problema cu order confirmation
imi puteti spune si mie care este email-ul sabine ori cum o mai chema.ca la tel .....350350 e imposibil de sunat.
astept
multumesc

Sabine nu mai accepta mailuri private. Scrie pe site la rubrica special facuta pt asa ceva.

Matei(15 decembrie 2003) si Mara (30 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A2504 spune:

astept si eu o comanda din 18 ian , pt care incep sa imi fac griji , vad ca vin comenzi din 24 ian , mai este cineva cu comenzi facute inainte de 20ian??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Am verificat zi eu azi homebankigul si mi-au luat banii pentru comanda din 9.02., ba mai mut mi-au blocat inca o data suma. Imi apare data operatiunii 11.02.Ieri cand am verificat nu erau luati banii.
Ioana77 cred ca in aceeasi situatie esti si tu. Nu cred ca ti-au luat comanda la pret intreg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolschi spune:

quote:
Originally posted by A2504

astept si eu o comanda din 18 ian , pt care incep sa imi fac griji , vad ca vin comenzi din 24 ian , mai este cineva cu comenzi facute inainte de 20ian??

da, si eu am dat comanda tot pe 18.01 si nu am primit nimic.Le`am dat azi mail si astept sa`mi raspunda sa vad ce s`a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu inca mai astept comanda din 24,fetele din arad vad ca au primit deja din comenzi din 24....asa o astept...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput