Shoppaholicele Redouto-masochiste
Raspunsuri - Pagina 5
corap spune:
croco, cum e colierul verde? ca il am si eu -astept sa vina, m-a incantat cel mai mult reducerile astea... chiar imi pare rau ca nu mi-am luat si galben (asa, pnv)
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Raluca8 spune:
Salutari fetelor, ma bucur ca au venit coletele voastre.
Eu am primit in sfarsit un raspuns de la LR.O sa cumpar alceva de bani aia, din pacate imi pare rau de produsele din comanda aia ( cumparase lenjerie intima ce nu mai este pe site acum ).
"Bonjour Mme
Dear Madam,
The order of 10th January should have reached you. I regret but I can not give you any tracking number. However, could you check up at the postoffice ? If the parcel is not there, then reply and indicate if you wish a new parcel or a reimbursement.
Thank you."
Si tot nu ma pot abtine,am mai dat o comanda azi
ella_74 spune:
croco,
ce tare esti, ti-ai luat husa de pilota de 30 de eur ca sa invelesti pilota portocalie de 6 eur pe care am primit-o cu toatele, cred, anul trecut
oricum, super misto husa, cred ca e de calitate.
in ceea ce priveste presupunerea ca banca a retras valoarea nediscountata a unei comenzi, EXCLUS si zic asta fiindca banca, in principiu, tre sa retraga cat a holduit , or la momentul la care va vrea sa retraga va trebui sa depuna acel document justificativ care e de fapt comanda pe care noi o dam pe site si care face dovada faptului ca avem un contract cu comerciantul, in speta LR; si daca comanda a fost acceptata de LR la un pret, n-are cum sa ceara de la banca mai multi bani, ca n-are temei.
, mamica de David (24.04.2007)
croco21 spune:
Cora, colierul e e fapt un sirag lung de bile verzi care se leaga pe dupa gat cu o panglica zdrentuita asortata la culoare cu bilele. Culoarea e exact ca in poza, eu l-am comandat si pe galben, astept sa vina cu alt colet. Bilele sunt destul de grele, nu-mi dau seama din ce material sunt, pe site scrie ca sunt din sticla.
http://andrei.seek-on.com/ro/
claudia0676 spune:
Am verificat acu' si mi-au luat banii pe cele doua comenzi, pe care ii deblocase banca automat insa, nu prea corespund sumele... probabil datorita diferentei de curs valutar (or fi calculat la alt curs fata de cel care-l calculasem eu la momentul cand am dat comanda) sau lipseste vreun produs.
Astept comenzi din 27, doua din 28, 30, 31 si 8. Mai am pe hold banii pentru comanda din 31, restul i-au luat.
croco21 spune:
Ella, n-am dat 30 euro, am spus ca era redusa cu 90%, acum e pretul mai mare.
http://andrei.seek-on.com/ro/
flavia ramona spune:
Claudia, ti-au luat banii si pentru comanda din 28??? Daca da inteleg ca mai am si eu o sansa sa ia ei banii chiar daca banca mea a ridicat hold-ul ... ioi ce bine ar fi, ca am niste lucruri pe care tare le astept.
flavia ramona spune:
De somnoroasa ce sunt nu am citit klumea, acu' am vazut ca ai scris ca mai ai doar 31 pe hold.
Jasmine spune:
Aoleu,m-ati speriat de-a binelea!Nici nu vreau sa ma gandesc ca astia imi iau in considerare comenzile la preturi intregi.Am comandat o gramada de chestii cu reducere 90% si alta gramada cu prix ronds.
Totusi nu-mi vine sa cred asa ceva,ar fi prea de tot.
Ioana,BancPost nu accepta chargeback,din pacate.
Anne,nu te obosi sa le trimiti inapoi coletul.Eu am returnat la ei un colet in iunie anul trecut,pe banii mei.Expedierea m-a costat 27 euro,mi-au promis ca imi returneaza suma asta si....nici pana in ziua de azi n-am vazut banii.De cate ori am intrebat (fie pe site fie direct la Sabine) n-am primit nici un raspuns,pur si simplu s-au facut ca ploua.Coletul il primisem aiurea,nu-l comandasem eu,mi l-au expediat mie in loc sa-l trimita la o clienta din Japonia.Deci era greseala lor,eu am trimis coletul inapoi,am platit expedierea si ei au zis probabil "mersi".
claudia0676 spune:
Flavia_Ramona pe 28 am avut 2 comenzi, pe una din ele mi-au luat banii pe 29, iar pe cealalta, azi (dupa ce ridicase banca holdul de vreo 2-3 zile)... asa ca ai sanse mari! Bafta tuturor!