Radiodifuziunea romana - hotie grosolana!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Aaaa....umblati la amintiri...eu nu consider ca doar "programul unu" era reprezentativ...pai unde mai ascult eu "unda vesela"?
Daca m-ar auzi (si ar sti despre ce vorbesc), fetele mele si-ar face cruce...
Ascult radio, e drept, o gramada de posturi...de ce oare mi se face greata (destul de des)? Ba nu, mai bine zis de ce nu mi se facea greata inainte?
Teo? Who the f... is Teo?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

sa iti raspund cine-i Teo?
o prezentatoare de emisiuni de divertisment... de unii chiar apreciata; ma rog, si eu am apreciat-o la inceput, cand chair facea glume simpatice, acum cand totul a expirat, si a inceput sa spuna aceleasi bancuri, are acelasi stil... nimic nou... nu imi mai place... asta e: televiziunea trebuie sa aduca ceva nou, ceva fumos... in ultimul timp, din pacate doar fetze plictisite, fara chef de viatza si despre care te intrebi ce cauta acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Eu nu contest plata taxei ci faptul ca imi este perceputa de doua ori,ceea ce nu este corect.Si pe banii mei sunt al naibii de vehementa.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Exact, aceasta era nemultumirea.
Imi este perceputa taxa odata pe factura de la electrica ca persoana fizica.
A doua oara imi este perceputa la firma (care are sediul social in apartament), taxa fiind in acest caz de cateva ori mai mare.
Nu pun in discutie decat faptul ca pentru acelasi spatiu, cu acelasi numar de aparate, mi se ia taxa de doua ori.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu consider ca trebuie sa avem Radio-Tv National;initial, canalele TVR le-am setat mai la coada dar trebuie sa remarc un lucru pozitiv: in ultima vreme urmaresc zilnic emisiuni de acolo si mai ales de pe TVR Cultural.Au inceput sa dea seriale bune si mai ales documentare interesante.
Ca sa fiu on-topic,acum cativa ani, m-am confruntat cu o problema:la casa de la tara (aproape de Bucuresti)m-am trezit ca platesc radio-tv odata cu fact. de electrica.Am facut cerere dovedind ca am alta adresa de resedinta si s-a remediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

quote:

O prietena din Germania mi-a mai povestit ca, pe langa taxa asta de radio care e destul de mare, esti obligat sa cotizezi si la biserica catolica daca te declari catolic! ea e ortodoxa, sotul ei catolic, dar cand au auzit cat ar trebui sa plateasca lunar (e in functie de salariu si pt ei era o suma mare) sotul a devenit brusc ateu

Nu numai catolicii trebuie sa plateasca, ci si evangelistii.
Stiu foarte multe persoane care s-au retras de la biserica.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Claudi@

Aceiasi chestie si la nemti, platesti ca ai radio si tv nu ca te uiti sau asculti programele lor de rahat. Unde mai pui ca angajatii lor umbla din usa-n usa sau din masina-n masina sa vada daca ai radio sau tv
Sau au fost universitati care trebuiau sa plateasca pt fiecare tv care il aveau, sau o firma de reparatii tv si radio care trebuia la fel sa plateasca pt fiecare aparat in parte.
Nici aici nu s-a auzit de nici un proces castigat impotriva televiziunii de stat.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

De acord, mi se pare corect, daca il ai inseamna ca il si folosesti sa zicem. Dar la noi platesti si daca nu ai, nu m-a intrebat nimeni daca am sau nu radio in casa au considerat de la sine inteles. Dar eu vreu sa scap de radio, in casa chiar nu-i dau drumul, in masina mai ascult ca ce sa faci cand stai in trafic, dar niciodata Romania Actualitati asa ca... sa vina sa-mi ceara taxa Kiss FM sau Romantic sau oricare ca mi s-ar parea normal si corect sa le platesc serviciile.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

Cotele apelor Dunarii este o emisiune al carui titlu real este "Cotele apelor raurilor" si le foloseste celor ce sunt pe vase pe rauri. Ii ajuta sa navigheze.
Dumneavoastra care locuiti in America sigur nu va sunt de folos.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Witchie, cu tot respectul, nici pe mine nu ma intereseaza cotele raurilor si nici pe imensa majoritate a locuitorilor tarii. Navigatori or fi vreo suta si aia ar trebui sa aiba mijloacele lor de informare specifice.
Te inteleg si te cred ca munca ta e de calitate si importanta pentru tine dar pur si simplu eu nu vreau sa beneficiez de serviciile radioului si nici sa le platesc. Ar trebui sa am dreptul sa refuz un serviciu pe care nu-l doresc

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Dana,

Din cate stiu eu, te poti duce la un sediu al companiei de electricitate la care esti arondata. Acolo depui o cerere si declari pe raspundere proprie ca nu detii aparat de radio in casa. Asta te scuteste de plata sumei de 25000 de lei vechi pe luna (cred ca atat e acum taxa radio). Ca persoana juridica nu stiu ce solutii ai. Poate cel mai bine e sa intrebi un avocat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Witchie

Cotele apelor Dunarii este o emisiune al carui titlu real este "Cotele apelor raurilor" si le foloseste celor ce sunt pe vase pe rauri. Ii ajuta sa navigheze.
Dumneavoastra care locuiti in America sigur nu va sunt de folos.

Anda, mama Irinei

Witchie, sunt de acord ca le trebuie...Insa este o informatie pur tehnica, profesionala, pentru o anumita categorie de profesionisti.Care cred ca au azi tehnologia necesara sa afle aceasta informatie zilnic si din alte surse/pe alte cai, asa incat sa nu mai inchida poporul ignorant radioul de la 12 fara zece la 12( cum era pe vremea copilariei mele..). De aceeasi importantza cred ca este si ceatza/vizibilitatea pe aeroporturi, si totusi nu sunt emisiuni zilnice cu "Henri Coanda innorat", "Arad limpede ca cristalul...", "Bacau poti sa tai cu cutitul..."...etc, intelegi ce vreau sa spun...

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu cred ca mai degraba este vorba de nemultumirea OBLIGATIEI de a plati un serviciu de care tu nu ai nevoie..nemaivorbind de taxarea dubla(care insa se poate rezolva prin dovada faptului ca la acea adresa se plateste deja o taxa radio-de preferat sa ramana PF-este mai ieftin-se poate face asta)
so..incepem sa ne simtim iar ca-n comunism, OBGLIGATI sa cumparam ceva, chiar daca nu ne place?

Mergi la inceput