Copiluti de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma chiorasc pe net la trusouri de botez si ma lasa nervii... niste scoruri pentru Columbeanu...nu c-as stii ce sa iau ...vroiam o crasma mai deosebita ...vazusem la Z un trusou cu un prosop crasma si fasa la 200 lei , ce-i drept crasma avea brodat Ingerasul pe ea, dar scumpa pusca mea...

Gabi am mai vazut si eu copii la oferta cum spui tu prin carrefour ... ma abtin ...nu-mi fortez norocul...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu sint bolnava! Ma doare capul de-mi plesneste si e clar ca am luat viroza de la Tudora. Sper ca-mi trece, ca de luni intru serios in invatat si teme, daca nu voteaza astia greva in continuare.

Gusta, sanatate Mare! Se poate sa nu-i fi convenit ei ceva la operatie, plus viroza, daca vomita in continuare. Daca febra i-a scazut nu prea ai ce sa faci decit sa astepti si sa o hidratezi. Dar sa-i fi revenit la normal, nu scazut de la mare la mai mica, ca mie la spital mi-au spus o data, ca e mai periculos sa scada la 37.3-37.5 decit daca are 39 sau mai mult citeva zile la rind - in primul caz e vorba de o infectie care s-a instalat si trebuie rezolvata, in al doilea e semn ca organismul lupta cu respectiva.
Loreen, sint si eu curioasa ce raspund fetele, pentru ca si noi vom avea botezul peste ceva timp si mi-ar placea sa stiu ce flori se pun la baietel si daca sint lucruri deosebite. Ah, nu cred ca v-am spus, nasii Tudorei ne-au intrebat daca nu vrem sa il boteze si pe Lisandru, ca lor le-ar placea tare mult! Si cum nu aveam nas, am fost chiar bucurosi sa spun da, mai ales ca sint niste oameni deosebiti si doi prieteni foarte buni (cunoscuti aici, cind credeam ca nu ne vom mai face prieteni noi si atit de buni).

Despre tuse - fetelor si chiar si lui Lisandru, dar la el mai putin cu mierea, le-a trecut tusea cu sirop de ceapa. Se scobeste o ceapa, in gaura facuta se pune o lingura de miere, se pune ceapa intr-un vas si se lasa la macerat citeva ore, peste noapte daca se poate. Rezulta citeva lingurite de sirop si acela se da de mai multe ori pe zi (eu le dadeam cind le apuca tusea si nu se mai opreau). A trecut in citeva zile si se duc si secretiile, asta a fost minunat.

Astazi iar sint singura cu copiii, Octav mi-a ramas dator vindut pentru aceste doua zile. Ieri a platit ca sa participe la seminar, dar s-a facut remarcat si astazi a fost invitat la demonstratii. Sint tare incintata si el la fel, ca sint numai sensei din aia tari, multi din Japonia, dar asta nu-mi usureaza greul cu copiii, mai ales ca sint si bolnava si Agata are dans, unde trebuie sa o duc, adica ducem, ca merg cu toti, normal.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by loreen

Am si eu o intrebare ,mai mult pentru mamicile de baietei...cu ce fel de flori sa ornez lumanarea de botez?!

Uite lumanarea de botez a lui Andrei aici si aici. Erau trandafiri albi si niste crizanteme, sau cum le zice, "pictate" cu albastru si o chestie in spate albastra. Cred ca merg si alte flori albe, dar sa fie si niste funde, panglica, ceva albastru. Mai poti cauta pe net dupa lumanari botez si sigur vezi ceva modele.
Am vazut si fara flori, doar cu voal, fundite, vezi www.organizareevenimente.ro/produse/BOTEZ/LUMANARI%20BOTEZ.htm" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza frumoasa lumanare, asa arata si a Aurasei ,doar ca erau florile albastra cu galben...am studiat si site-ul ala...doar sa iau pozele cu mine si sa ma duc la florarie...cred ca trebuie sa dau comanda de-acuma ca pe 1 martie va fi omor...
Cumnata mea cu care ma inteleg ca si soacra-mea si-a deschis florarie ...as putea sa fiu nesimtita si sa ma duc la ea,dar parca nu am chef sa mi-o fur peste bot...

Nelia ai mai zis de chestia cu nasii...acum vreo 2 saptamani parca...oboseala

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Nelia si eu am citit cind ai mai spus de nasi. Sanatate multa

Laura cred ca e chestie de obisnuinta privind biserica, noi asa am fost obisnuiti, iar acum l-am invatat si pe sot sa mearga. Isabella deja cunoaste tot ce se intimpla, ii place la nebunie mai ales cind se da impartasanie, cere vinut si piinita . Avem noroc ca aici tine slujba doar o ora la catolici, iar la ortodoxi o ora jumate. Cit despre babe ..., nici eu nu mergeam cind eram in tara decit o data pe luna, sau mai bine ma duceam la biserica unde nu ma cunostea nimeni si unde nu prea se cunosteau intre ele, persoanele, asta ca sa fie cit mai putina birfa.
Mama, dar ce scoruri sint la luminari imbracate , in privinta asta e bine unde traim noi, nasii ii pui asa mai mult de tablou, iti dau un cadouas micut, iar luminarea care nu e imbracata, o da preotul, impreuna cu o scrisorica pentru noul botezat.

Gabitza am incercat sa-l seduc pe-al meu sot, dimineata in drum spre biserica, pacatoasa de mine , i-am vorbit pina acolo de al doilea copil. Mi-a explicat scurt si clar ca nu mai sintem tineri , mai ales el, dar cica totusi se mai gindeste sa nu fie Isabella singura. Dar daca se mai gindeste mult, nu voi mai fi nici eu prea tinara de facut alt plod

OlgaT sanatate multa tatalui tau. Daca nu-ti trece hemoragia, nu ar fi totusi cazul sa mergi la spital, poate a fost ceva simburel acolo si trebuie curatat.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura-eu din cate tin minte cristi avuse lumanare albastra la botez nu retin cu ce aranjament floral ma gandesc ca ceva cu alb probabil nu stiu.

Foarte frumos aranjamentul gabitza.

nelia-multa sanatate iti doresc sa scapi repede de raceala.
Pot spune ca eu inca pana acum am scapat de raceli, viroze ( sper sa nu cobesc acum) tot familionu a luat io nu( probabil mi se trage si de la fructele luate la dieta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Aaa, tot eu
Fetelor, are ploada mea vreo doua saptamini de cind ma omoara, vrea sa-i dea mami papa cu lingurita si nu maninca pina n-o indop ca pe curci . Ieri a avut o criza care dupa parerea mea ar fi trebuit s-o aiba pe la 14 ani . S-a trezit din somnul de la prinz, bineinteles cu fundu-n sus. A vrut paharutul cu apa, care era alaturi de ea, dar cica s-o ajut sa bea apa, ca o doare minuta. I_am spus frumos sa-si ia apa singura, dupa care am disparut de linga ea. A urlat pret de jumate de ora , m-am dus sa vorbesc cu ea, dar... mi-a trintit usa in fata, s-a inchis in camera ei si striga "mami, aiutami" si batea cu picioarele in usa de auzea tat'su de afara. Am batut frumos la usa, am deschis sa intru si a urmat un alt ... zbang cu usa in fata mea. A facut pina si un pic de pipi in chilotei ca urla s-o duc eu la baie, iar eu i-am spus sa mearga singura, bineinteles ca am dus-o eu ca altfel facea tot in chiloti. S-a baricadat iar in camera, dupa care a inceput sa urle ca vrea kk, am dus-o la baie, iar dupa ce a terminat de facut tot, s-a prins cu minutele de piciorul meu, astepta s-o mingii si plingea de se scutura camasa pe ea . I-am comunicat scurt ca sint suparata pe ea si ca nu-i dau pupici, nici nu o mingii.
Cam asa se comporta domnisoara Isabella in ultima perioada. Intrebarea mea, mai sint copiii de virsta ei care se comporta asa, sau doar a mea face istericale ?!

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Gabi imi spunea dr mea ca e normal sa racim cam de 8 ori pe an...io de vreo 3 ani nu am mai avut nici o raceala tzapana,doar asa fugitive...sa te ti cand oi intra la recuperari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ce oboseala, batrinetea maica, batrinetea! Si maternitatea!

Danelutza, sa stii ca si Tudora e la faza de crize, nu sint ca ale Agatei cind era de virsta ei, dar sint si trebuie rezolvate. Eu ma aplec la inaltimea ei, o tin de umeri, ma uit la ea si ii spun calm si ferm sa nu mai faca asa, canu-i frumos si lui mami nu-i place, ma face sa fiu trista! Si se potoleste, ma ia de git si-mi spune: ok, mami, sorry! Nu merge chiar de fiecare data, dar cind exagereaza, e clar ca e mult prea frustrata si nu se mai poate potoli singura, asa ca, las de la mine, o iau in brate, ii spun ca o iubesc mult de tot, dar ce face ea nu e frumos si deranjeaza pe toata lumea. Mai sint si momente cind o ignor, se duce plingind in camera ei si inchide usa dupa ea, sta un pic acolo si daca vede ca nu vine nimeni, iese si se poarta ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic, sau face iar ceva rau si se duce iar trintind usa, ca poate-poate vine cineva si dupa ea sa o calmeze. Citeodata ma pufneste si risul cind o vad cum face, e adorabila, desi ei numai de asta nu-i arde atunci! Cu Agata a fost mai greu... aveam n metode de a o calma si citeodata clacam, ca nu stiam ce sa mai fac si cum sa ma port.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Daniela Delia face la fel...vrea apa ,ii pun in pahar si incepe ca nu vea in ala,vrea in altul, ca vrea apa mare,adica paharul plin si daca nu-i ca ea da-i urlete si batut din picioare
La usa de la camera am luat cheia ca mai nou se inchide inauntru si chiar nu am chef sa schimb usile acuma...
Azi la finutzu urla ca bezmetica in camera cu ala mic...io ii ziceam sa taca ea n-avea nici o apasare...am luat-o de-o aripa si-am dat-o afara dar crezi ca a tacut... aiurea ... ma lua cu chesti " nu mai shipa la mini", " nu ma celta", " nu vleau a mana nana"...asa ca Delia ii tine companie ...

"Mami unde-i amaia cu pompam"

Mergi la inceput