* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 8
microbu spune:
Salutare!
Gety, prezenta la apel desi Ruxa s-a trezit din ora in ora plangand de nasuc infundat si maselute dureroase. Suntem pe Nurofen, a facut febra si aseara si azi dimineata.
Cum ati chelit bucuriile ? Cu masina sau cu lama? Ajutooor ca habar nu am.
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
tanima_i2002 spune:
Salutare dragi mamici
Eu nu stiu cum mai aveti timp de forumit ca eu nu apuc sa pun mana pe calculator cu zilele. numai Rares ce ii mai da drumul si merge si toata ziulica cu monitorul stins pana bag si eu de seama ca sa il sting.
Sa stiti ca am cetit totul din urma, dar sa nu ma intrebati ce ca deja am uitat.
Mi-au sarit ochii cat cepele cand am vazut la Cristina 31 de saptamani. Uau, mai este atat de putin... La mine de la 30 de saptamani a venit adevarata frumusete a sarcinii, nu am mai avut contractii, Ir-urile scazusera, nu am mai facut injectii cu Pregnyl, am ramas doar pe un tratament usor, in plus Bebe a facut prima baie in Mare si eu m-am simtit tare usoara dupa f f mult timp. Cristina, mai spune-ne cum este cu burtica sa ne mai aducem si noi aminte de vremurile alea! Ce face daria? Scoate piciorusele prim burta, da la ficati? Ce pofta de burta mi s-a facut!!!!!
Am vazut ca vb de meniul piticilor si m-am pus rau pe ganduri, mi se pare acum ca Rares papa cam multisor, adica iaca care ar fi meniul lui:
^6-7-8 --- functie de cum se trezeste papa tzitzi de la mami
^9-10 ---Masa de dimineata constand in biscuiti cu lapte sau cereale de la sanovita cu lapte sau unt pe paine cu late (il bea din cana) sau mar cu biscuite
la o jumatate de ora papa fructe: kiwi sau portocala sau struguri sau banana sau avocado sau piersica (apropos, voi ce fructe le mai dati, ca parca as incerca si altceva)
13-14 ---Masa de pranz consta in ciorbita cu paine dupa care papa iar fructe dupa ce strangem jucariile si ne pregatim de somn
17.30-18 ---felul doi:piure cu carne/peste sau orez cu carne sau legume sau ou fiert/fript in tigaie cu unt, mamaliguta cu unt/smantana/branza sau spaghete cu sos si carne
20-20.30 ---iaurt/orez cu lapte/melci cu lapte, branzica pe paine (va recomand branza Tartina de la Dorna, este ecologica si tare buna)
---La culcare iarasi tzitzi
Cam asta este meniul nostru, Rares nu papa nimic intre mese, nici pe afara, dupa masa uneori papa biscuitei sau prajiturele facute in casa gen pandispan.
La multi ani si din partea mea tuturor sotiorilor nascuti zilele acestea, sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de minunatiile de caopilasi.
Pe 14 ca in orice alta zi eu am sarbatorit muncind, ba mai abitir ca am spalat si frigiderul, in schimb am avut ajutor din partea lui tati cu Rares si asa m-am relaxat spaland...Eu oricum nu apreciez sarbatorile astea comerciale.
Legat de chelit copiii, daca va mai aud ca ii tundeti zero va tund si eu pe voi. Eu pe Rares nu l-am chelit niciodata, l-am tuns unul cel mai scurt, al meu barbat are mania asta cu tunsul lunar ca altfel eu i-as mai lasa si plete, dar parca e nebun cu un tuns la copil. Nu mi-au placut niciodata copii cheliti si mi se pare cam barbar, eu ii voi lasa lui Rares optiunea asta daca va dori mai tarziu.
Mi s-a trezit copilul asa ca va las cu bine si va urez un week-end relaxant.
Mii de pupici la toti prichindeii.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
GETY spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Legat de chelit copiii, daca va mai aud ca ii tundeti zero va tund si eu pe voi.
nov 2007
Vezi daca n-ai fete de maritat ca noi?
Eu trebuie sa caut sa-ti arat o poza "inainte" si dupa ce am tuns-o prima oara nr. 0. Este o diferenta. Si a doua oara am de gand sa o rad cu lama, o vrajesc eu si sta.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
Salutare!
Gety, prezenta la apel desi Ruxa s-a trezit din ora in ora plangand de nasuc infundat si maselute dureroase. Suntem pe Nurofen, a facut febra si aseara si azi dimineata.
Cum ati chelit bucuriile ? Cu masina sau cu lama? Ajutooor ca habar nu am.
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
Multa sanatate Ruxei, sa treaca febra repede, repede.
Prima oara cu masina, la frizerita, iar a doua oara intentionez cu aparatul de ras.
Asa creste Maria Diana
CristinaGoji spune:
Tanima - si Vladic are cam acelasi meniu, doar ca un pic decalat ca si ore, adica el bea un bibe de laptic noaptea, iar la trezire cereale, si dupa somnul de amiaza mananca iaurt cu paine, iar felul 2 i-l dau seara pe la 7. La 9 seara il culc si tot atunci primeste bibele cu lapte. Las'ca-i bine ca a stat tati cu Rares, credc ca ti-a prins bine pauza de spalat Cat despre burtica, care e ditamai burtoi, sincer, abia astept sa scap, bebe Daria, la fel ca si bb Vlad prefera locul unde inainte era ficatul , plus ca mi-i tare incomod sa ma ocup de Vladut asa cum ar trebui, ma simt eu mai greoaie in miscari si astept cu nerabdare sa ma simt iar usoara . In fine, cred ca sunt una din putinele mamici la care nu le place sa fie insarcinate.
Edit: si m-am saturat de hormonii astia de sarcina!!! Si sotul meu cred ca, dar inca tace
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
GETY spune:
Cristina, hormoni, ne-hormoni, o sa treaca si perioada asta. Asa imi doream si eu cand ajunsesem la 86 kg. sa ma simt usoara din nou, dar mama imi zicea ca era bine atunci cand statea in burtica, ca atunci cand va iesi va tipa "oaaaa, oaaaaa" si asa a fost vreo 3 luni, de credeam ca nu mai scap.
Si te mai rog inca o data: o pozica-doua cu burtica?
Mie mi-a dormit Maria ultimele 2 zile in patut (si ziua si noaptea). Nu prea are loc de foiala ca inainte, dar eu sunt tare multumita, ca nici scandal n-a facut.
Asa creste Maria Diana
eloise spune:
Lilina & Itzy, La multi ani cu intarziere sotilor vostri!
Roxana01, eu m-am refacut destul de repede dupa cezariana. In prima zi durerile au fost destul de mari, mai ales cand a trebuit sa-mi recapat pozitia verticala. Apoi cu fiecare zi durerea era din ce in ce mai usor suportabila. E drept ca a persistat cam o saptamana, mai ales noaptea le simteam destul de acut cand trebuia sa ma dau jos din pat ca plangea Vladutu. A! Asta cu "nu poti sa-ti tii copilul in brate" mi se pare o mare minciuna. Eu l-am luat pe V in brate din prima zi fara nici o problema (a avut 3.900 la nastere). Cat poate avea un copil; si 5 kg sa aiba si tot nu e o pb sa te rupa cand il iei in brate post cezariana.
Asa... dar acestea fiind zise eu te sfatuiesc totusi sa nasti din nou natural , chiar daca bebe va avea aceeasi greutate ca Daria nu inseamna ca se va repeta ceea ce s-a intamplat la nasterea ei. Mai ales daca te-ai recuperat asa bine dupa naturala. Se stie doar ca, in lipsa unor complicatii, e varianta optima si pt mama si pt copil.
Gety, dar nu te temi s-o razi pe Maria pe capusor? Eu as zice ca-i riscant... e un copil, se misca, o poti taia si oricum e risc de infectie la nivelul pielii din cauza abraziunii cu lama. Masina e mult mai safe.
Lili, nu s-a deschis linkul la mine dar avem si noi set de-acela de perie si pieptan.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
Monique_new spune:
Buna dimineata. Iar am lipsit de la forumit dar recuperam.
Va invitam la o cana de www.teekanne.ro/teekane_produse.php?id_cat=50" target="_blank">Ceai verdesau o la alegere. Mie imi place ceaiul asta verde are un gust f bun cu o aroma de mango si lamiie.
Roxana mie mi s-a facut cezariana fortat dar nu pot sa spun ca imi pare rau. Nu am avut nici dureri nici probleme ulterioare.Acum depinde si de doctor cum taie acolo si de organismul fiecareia cum reactioneaza.Tin minte in spital nu ma durea operatia cit ma tinea plasturele sau ce era ala pus peste operaie. Ma scotea din sarite.
Avem si ceva Poze Noi.
Zilele trecute am fost la Ikea sa studiem patuturi de copii. Voi ce vreti sa luati dupa ce veti renunta la patutul de bebe, la care noi am renuntat de mult. Nu stim daca sa luam pat normal de o persoana sau o canapea mai joasa am vazut.
Revin sa citesc din urma. O duminica placuta uram
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
Monique_new spune:
Vad ca tot vorbiti de chelit bucuriile. Ce tot ii chinuiti saracutii.Hai ca baieteii arata cum arata dar fetitele . Eu am inteles ca singurul rezultat care l-ar putea avea aceasta operatiune ar fi ca la cei care au parul ondulat sa li se indrepte parul,in nici un caz sa se indeseasca. Mama mea cind era mica avea "citeva fire" blonde. A ras-o bunicamea la greu si degeaba pina nu s-a apucat de sport (sarituri in apa)nu i s-a indesit parul.
Asta era o parere a mea fara suparare, acum fiecare decide ce si cum procedeaza.
Cit despre slabit ieri m-am cintarit si aveam 53 kg. Acum nu stiu daca am slabit sau era alt cintar
Lilina imi pare rau pt prietena ta ca nu s-a putut face nimic pina la urma.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
tanima_i2002 spune:
Neata!!! Si ptr mine o cana mare mare de cafea, desi nu beau am mare nevoie dupa ce Rares mi-a dat trezirea de la 6. L-am leganat 2 ore si a mai atipit 30 de minute. Acum e cu tati ca eu deja am cedat nervos pe ziua de azi.
Vreau sa va inteb daca mai stiti vreu copilas care la nici un an jumatate sa doarma in medie 8-9 ore in 24? eu deja am obosit sa imi oblig copilul sa doarma. Daca nu il oblig este obosit si f f f agitat si marait, daca il oblig ma aduce intr-un stadiu de nervi de nedescris, deja cred ca am facut gastrita de atata suparare. Chiar nu mai stiu cum sa procedez cu el, dar azi chira nu il mai culc, il las sa planga pana poate adorme singur.
Legat de tunsaleala, eu am vazut copil cu bube in cap de la tuns pe piele, arata groaznic si in plus il manca de se scarpina la piele. Mama mea a lucrat la o casa de copii unde pe toti ii tundeau pe piele: fete/baieti. Erau cei mai urati copii pe care i-am vazut vreodata. Cel putin asta e imaginea cu care am ramas eu din copilarie. Am vazut si multi copii tunsi care aratau f f f frumos. Nu fac nici o aluzie la nimeni, doar va spun cu ce imagine am ramas eu de atunci. Ulterior am vazut cativa dintre copiii aia mai maricuti cu parul mare si nicidecum nu aveau cine stie ce claie. Acum voi stiti mai bine ce este potrivit ptr copii vostri, cu par sau fara par tot frumosi raman, asta e clar. Primul par (cel de bebelusi) se spune ca trebuie intradevar taiat putin ca sa se mai aspreasca, dar daca nu exista foliculul ala sau cu s-o numi alt fir nu va aparea in veci.
Gata cu vorbaria de dimineata.
Ma duc sa fac de mancare la brontozaurii mei care sunt in stare sa ma manance pe mine in curand, cer amandoi de mancare deja.
Va pup si numai bine tuturor, ca cine stie cand mai apuc sa intru, ca imi va pleca sotul la servici si adio net cand sunt singura.
nov 2007