* Bucurii de sept-oct 2006 * - (109)
Raspunsuri - Pagina 7
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by microbu
Va anunt insa ca nu am citit nik din 14feb,
Ai pierdut doar ospatul oferit de Itzy c-a fost ziua sotului. Cheer up!
Intrebare intrebatoare: de ce trebuie facut Priorix pana la 16luni numai?
Sincer, nu stiu! Pot doar sa-mi dau cu presupusul, nu sa dau un raspuns corect dpdv medical. Asa ca nu ma bag. Poate stie Lullabay.
Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Believe it or not, l-am tuns pe M sambata, la piele, si-acum are deja parul de juma' de cm!
microbu spune:
quote:Ma faci sa-mi tund gargaritza, poate macar asa ne facem si noi pletosi !
Originally posted by MamiLili
Believe it or not, l-am tuns pe M sambata, la piele, si-acum are deja parul de juma' de cm!
ANDRA si gargaritza (10oct2006)
MamiLili spune:
Vaaaaai ce-a mai nins la Buk! Parca aud ca maine s-a blocat traficul, noroc ca-i sambata si-i mai lejer! La noi a fost azi o vreme ciudata de-a dreptul, cand soare orbitor si cer senin, cand viscol de tremurau geamurile.
Cat despre par, eu am invatat la Lamaze ca prin pieptanare le stimulam copiilor cresterea lui, asa ca folosesc mereu o perie din par natural in acest scop. Noi avem setul www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=6&produs_id=91" target="_blank">asta. Exista si pe roz.
lullabay spune:
LA MULTI ANI sotzi de LILINA,ITZY si ADRIANA!!!!!
MamiLili ai executat toate Roxanele!
Ce vorbesti tu la anul?????ANUL ASTA!ACUM!Peste 2 luni...
Beatrix eu visez sa ajung acolo de vreo 3 ani..daca ma supar tare ma urc in avion si plec asa fara cazare,fara nimic numai sa vad frumusetile alea odata pana ies la pensie ..
(S)Andra eu una chiar n-am idee...desi cred ca totusi e orientativ..ma interesez..ti-am spus ca nici noi nu l-am facut inca..
CristinaGoji spune:
Neatza! Poftiti la cafea
De bine ce ma uitam aseara invidioasa la zapada (S)andrei , azi de dimineata cand m-am trezit, ce-mi vazura ochii!!! Zapada!!!!!!!!
O zi faina sa aveti!
Mami 31+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
lilina spune:
'neatza si multumim de cafea....eu am maaare nevoie de ea, iar am petrecut aseara, eu nu am baut ca am fost sofer, dar iar m-am culcat tarziu, am petrecut iar cu niste prieteni (bine ca nu s-a mai trezit Vladone peste noapte si m-a lasas sa dorm pana la 9)
astazi iar avem petrecere, la un prieten bun al sotzului, nascut in aceeasi zi cu el (nu se mai serbeaza impreuna, ca sa fie 2 zile de petrecere)
ma enerveaza zapada asta, eu abia asteptam sa vina vremea (mai) calda ca sa stam mai mult p-afara....acum iar ne baricadam in casa
v-am tzucat...we placuuuuut
(revin cu niste poze de aseara...cu V'utzu si prietenii lui M'una si 'agos...dar cand fac rost de ele)
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Roxana01 spune:
vai, zapada, fetelor! unde-i incalzirea globala de care se sperie toti! sa vina o tura si pe la noi, ca nu mai suport frigul asta!
Lilina, de unde atata energie de petrecere? ca eu pic de somn pe la 10 seara. ce sa zic la ora aia sa incep sa ma imbrac, sa ma machez... plus ca nu am cumparat inca haine de gravida si cele de la Daria nu sunt bune, ca sunt de vara.
am intrat doar sa va salut. sotul a iesit cu daria in parc (URAAAAA!!!!!!!!!!!!!), spre disperarea lui si relaxarea mea. Parcul il omoara cel mai mult dintre toate lucrurile pe care le face cu daria. de fapt parcul e singurul care il omoara, restul ii face placere. nu stiu, e doar al meu sau mai sunt barbati care nu prea apreciaza timpul petrecut in parc cu copiii?
we placut, cu petreceri, prieteni, fara treaba, cumparaturi si obligatii (ehehe, mi-as dori eu...)
Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe
GETY spune:
Vin si eu la cafea, ma primiti?
Sandra, daca mai lipsesti asa mult, nush ce se intampla!
Nu ti-ai tuns niciodata Gargarita nr. 0? Incearca, ai sa vezi ca o sa se cunoasca.
Ce zapada frumoasa! De fapt am vazut si ieri la televizor ce frumos ningea in Bucuresti.
MamiLili, creste repede, chiar sunt invidioasa ca ai reusit sa-l tunzi nr. 0. Si eu visez la operatiunea asta mult timp, dar inca am interdictie.
Mirabelac, pe unde esti?
Sephora, voi ce faceti?
Pe Ramomar o asteptam cu poze din Grecia.
Merg sa-mi schimb fetita de no.2, al doilea pe ziua de azi.
Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.