Controversatul Valentine's Day
Raspunsuri - Pagina 2
VioletaH spune:
Eu si sotul meu am hotarat de la bun inceput sa nu ne facem cadouri de Valentin. Eventual serbam printr-o masa la restaurant, dar nici aia nu e ceva iesit din comun, pentru ca oricum se intampla destul de des.
Cred ca indragostitii nu au niciodata nevoie de o zi anume pentru a-si demonstra sentimentele, dragostea adevarata se vede in fiecare zi. Pentru 99% din cei care serbeaza Valentine's Day, ziua asta nu inseamna decat sa faci un cadou partenerului, de la inimioare si alte prostioare pana la diamante, fiecare dupa buget. Intr-adevar, cred ca e o sarbatoare comerciala, care pune mult accent pe a cumpara cadou, de parca asta e important cand iubesti... "Ce ti-a dat draga al tau de Valentin?" Pe mine ma scot din sarite intrebarile astea. Asa cum ma scot din sarite persoanele care se lauda de la sine cu ce au primit. Parca ar fi un concurs de care a primit cadoul mai scump. Si daca din nefericire saracul de EL a uitat sa cumpere ceva...jar mananca!!!
Cred ca daca intrebam barbatii ce parere au de aceasta sarbatoare, toti vor spune ca nu dau 2 bani pe ea, dar deh...daca vor liniste in casa...o "inghit" si p-asta.
Vio 35+ Sean
POZE
filofteia spune:
Dar mai este un aspect... Da posibilitatea celui indragostit si care pana acum n-a spus-o sa faca declaratii. Este mai usor atunci cand ai un "motiv" decat sa alegi o zi obisnuita. In ziua asta toti tinerii isi fac declaratii, deci nu "sari" in ochi daca o faci si tu unei fete/unui baiat fata de care ai sentiment ascunse.
Una peste alta eu sunt pentru, chiar daca eu si sotul meu nu ne facem cadouri de ziua asta, o consideram pentru adolescenti si nu numai. Baietelul meu are 7 ani, este in clasa I si azi are o scrisoare pentru o fetita (tot din clasa I) pe care o cunoaste dintotdeauna si de care este foarte atasat. O sa spuneti ca nu sunt sanatoasa, dar am fost de acord.
lilina spune:
din pacate toate sarbatorile au devenit 'evenimente' comerciale si uitam de ce le serbam
ma gandesc cu tristete la cei care abia daca isi permit sa cumpere de mancare, nu mai zic de cadouri....ei oare ce cred/simt ???/ :(((
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
monixy spune:
si eu sunt pentru sarbatorirea iubirii .
la o adica sarbatorim zile de nastere , de onomastica , de casatorie , deci fiecarui element important din viata ii dedicam o zi speciala , de ce ar face exceptie iubirea ?
eu as zice ca ar trebui chiar mai multe sarbatori , cum zicea cineva de "ziua familiei" , iar ca sa nu mai existe discriminare, ar trebui sa existe si "ziua barbatului " si ziua tatalui" , ca doar exista "ziua femeii" , "ziua copilului", ei de ce sa fie uitati !
sunt doar contra cadourilor kitch , snobismelor , vulgarizarii si ipocriziei comerciale !
Gabi_K spune:
De ce Valentine's day e comerciala si 1 martie sau 8 martie nu????
Si nu inteleg, de ce trebuie criticata o sarbatoare. Daca imi place, daca simt in suflet, o tin. Daca nu, trec cu vederea si las pe altii sa sarbatoreasca.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Vivela spune:
Imi place Valentine's Day pana la o limita. Imi place sa mi se aminteasca faptul ca sunt iubita si sa amintesc, la randul meu, ca iubesc (niciodata nu stii lucrul asta destul!). Dar mi-e greatza de atatea inimioare rozzzzzz .
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you can or you can't,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
RAMONELLA spune:
Natasa si Violeta sunt total de acord cu voi.Deci nu mai scriu nimic.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large
tibiuta spune:
Pur comercial!In fiecare an aceeiasi poveste la stiri :inimi de plus,ursuleti ce i-ai luat? ce i-ai dat ?kitch bleac
Porumbita spune:
da, si 1 martie si 8 martie (sarbatori romanesti) nu s-au "kitch-uit" de tot ...
si Craciunul si Pastele nu au devenit ocazii pt goana frenetica dupa cel mai cel cadou; cea mai imbelsugata masa etc...
hai sa ne legam de Valentine.. ca alealalte au ramas perfecte...
tibiuta spune:
quote:
Originally posted by Porumbita
da, si 1 martie si 8 martie (sarbatori romanesti) nu s-au "kitch-uit" de tot ...
si Craciunul si Pastele nu au devenit ocazii pt goana frenetica dupa cel mai cel cadou; cea mai imbelsugata masa etc...
hai sa ne legam de Valentine.. ca alealalte au ramas perfecte...
Ai dreptate! de Craciun .de Pasti lume ingramadita ,mancare cu tonele ,vanzari masive...