Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
pet.cost2005 spune:
Vad ca vorbiti de pozitia lui bb in somn si preferinta pt. o anumita parte ... si Silvia sta mai mult pe dreapta. Incerc eu sa o mut cand o vad si sta putin asa, dar dupa ceva timp se muta inapoi ... si intra-adevar e putin turtit capusorul pe o parte. Dar putin ... se vede doar la pipait .. sunt sanse sa se rezolve problema? Daca o sa stau mereu sa o mut pe partea opusa?
Petronela si Silvia
ancadragoman spune:
si noi tot pe partea dreapta dormim mai mult
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
gianina spune:
quote:
Originally posted by dany26
legat de voma lui bb am fost azi in sfarsit la dr de fam pediatru si ce credeti ca mi-a dat sa ii dau : Humana HN...(adica hipoalergenic si fara lactoza)care, dupa ce l-am cumparat...35 ron, am citit prospectul si scrie ca e pt diareeiar bb meu stiti ca e constipatdar poate incerc 2-3 zile cum zicea ea...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Dany eu cu Humana HN am pus capat diareei ce ne-a chinuit in prima luna ..iar ca pret de unde ai cumparat asa scump? in Cora costa 25 ron.
multa sanatate lui Andrei!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
dany26 spune:
quote:
Originally posted by gianinaquote:
legat de voma lui bb am fost azi in sfarsit la dr de fam pediatru si ce credeti ca mi-a dat sa ii dau : Humana HN...(adica hipoalergenic si fara lactoza)care, dupa ce l-am cumparat...35 ron, am citit prospectul si scrie ca e pt diareeiar bb meu stiti ca e constipatdar poate incerc 2-3 zile cum zicea ea...
14 Noiembrie 2007
Dany eu cu Humana HN am pus capat diareei ce ne-a chinuit in prima luna ..iar ca pret de unde ai cumparat asa scump? in Cora costa 25 ron.
multa sanatate lui Andrei!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
de la Sensi blu!
mersi la feL si voua!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
bine ai revenit pet.cost!
am uitat sa va zic: bb a luat doar 500 gr in luna a 3-a ceea ce pe mine m-a intristat si speriat un pic pt ca in primele 2 luni luase 2,5 kg (adica de la 3 kg la 5,5 kg)iar dr a zis ca e ok
o fi de la voma.....sau ca nu ii mai dau Humana de o sapt....
14 Noiembrie 2007
Lala_D spune:
BB frumoasa fata, frumoasa mamica !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Amy26 spune:
Multumesc fetelor pt.parola!
BB,am vazut pozele,formati un cuplu tare frumos iar
Yasmi e o minune de copil,frumoasa precum mamica ei!
Dany,si eu tot pt.diaree i-am dat lui pisi mic asa ca
ai grija sa nu il stranga si mai rau la stomacel;cat despre voma
sa stii ca si noi varsam la 1-2 mese din 6 aproape tot
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
mariussimiuc spune:
quote:
am uitat sa va zic: bb a luat doar 500 gr in luna a 3-a ceea ce pe mine m-a intristat si speriat un pic pt ca in primele 2 luni luase 2,5 kg (adica de la 3 kg la 5,5 kg)iar dr a zis ca e ok
o fi de la voma.....sau ca nu ii mai dau Humana de o sapt....
E foarte bine 500g...De acum creste si va lua mai putin in greutate decat in prima luna.Daca ar lua cate un kil pe luna ar ajunge obez.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
pet.cost2005 spune:
anca - deci nu e singura Silvia cu preferintele pe dreapta
dany - . Nu stiu ce sa-ti zic cu constipatia lui bb ... ooofff ...
Petronela si Silvia
adra_bell spune:
Fetelor, multumim pentru raspunsuri!
Dany, am intrebat si eu doctorul despre voma si a zis ca nu are nimic.
V-am zis ca fata mea are linia interfesiera deviata, pediatra a luat legatura cu o dr-ita de la Grigore Alexandrescu, care i-a zis ca probabil nu e nimic, dar ca sa stam linistiti sa mergem sa ne vada. O sa intreb si despre dormitul cu capul numai pe o parte.
Ne-a venit salteluta de la Tiny love, fi-mea e incantata, desi cam maraie printre strigaturi, nu stiu ce tot are, ca si la plimbare a plans, ea care dormea bustean.
Amy, sunteti niste draguti toti trei, si voi astia "varstnicii" (eu e sa mai zic??), niste copii cu copil
Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)