Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Papanas, te rog nu pune mereu adaosurile de plante - pot da alergii! Din acelasi motiv aici nu se mai recomanda nici ceaiul de musetzel, f folosit inainte. Ocazional, da. (nici tre-fratzi-patatzi - antilergen de altfel - nu se foloseste mult timp la BB)
Nu ceai de musetzel nici la conjunctivite - pot fi poluate bacterian si din nou, reactzii alergice.
Apa de la mama natura la baie.
Carpatina, parca tu intrebai de ce nu musetzel.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Papanas, te rog nu pune mereu adaosurile de plante - pot da alergii! Din acelasi motiv aici nu se mai recomanda nici ceaiul de musetzel, f folosit inainte. Ocazional, da. (nici tre-fratzi-patatzi - antilergen de altfel - nu se foloseste mult timp la BB)
Nu ceai de musetzel nici la conjunctivite - pot fi poluate bacterian si din nou, reactzii alergice.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

apa de aici e f naspa, miroase a clor, e f dura. ii pun ceai cam de 2 ori pe saptamana, tocmai din cauza apei. crezi ca as putea folosi altceva in apa de baie sa o dedurizeze ?

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gema spune:

Magda, ti-am trimis PM, spune-mi daca l-ai primit ca mi se pare ca iar am incurcat borcanele si am trimis aiurea .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Piciulika

ia uite ce raspuns a iesit mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Hai ca m-am distrat un pic, va rog nu va suparati pe mine . Mi-a facut maaaare placere sa ne intalnim ieri, chiar daca nu am avut cum sa vorbesc cu toata lumea ( din motive de spatiu f.restrans si de printzesa care trebuia plimbata - a mea nu sta singura in scoica ). Daaar, alta data o s-o facem si mai lata, da ?
Uitati www.flickr.com/photos/septoct2007/2262011959/" target="_blank">aici am pus pozele ( cate una de caciula , mai am destule ) pe contul comun de flickr, le las publice azi.
Imi pare fffffff rau ca n-am prins-o si pe Bee in poze , in schimb am imortalizat-o pe Gabitz , si nu cu mana goala
O sa trimit pozele pe care le-am facut ieri pe mailul comun, sunt mari si pe flickr nu mai e loc.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

mi-am mai adus aminte ceva in leg, cu sensibilitatile la bebei.
cica-s f sensibili la miros, mi-a spus dna aceea din elias care tine cursuri pt. alaptat. Nu folositi parfumuri nici de camera nici deodorante puternice, le produce agitatie.
si cum ei nu stiu sa spuna ''mami, nu te da cu parfum'' reactioneaza prin agitatie si plins.
eu folosesc doar deo-stick si am vazut diferenta cand mergem in vizita si sunt persoane parfumate .

Mergi la inceput

Cand am zis ca m-am distrat un pic, m-am referit la faptul ca am prelucrat pozele alea si le-am pus comentarii, a nu se intelege altceva. Sunt cam si n-am baut alcool, parol !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Kriss79 si pe noi nu ne-ai vazut la intalneala?

Multumim pentru aprecieri mamicilor care ne-au vazut.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Rox, Piciulika, saru'mana mult de tot pentru lamuriri, m-am linistit acum.
Numai ca la mine dr a zis sa o dau 7 zile zilnic, iar dupa aceea inca 3 zile, dar cu pauza de o zi intre aplicari. Dar daca de exemplu dupa 3 zile trec eczemele alea sa nu o mai dau cu Advantan ( crema cu cortizon ). Piciulika, doctorul tau ti-a zis tocmai pe dos, sa nu intrerupi tratamentul... Hmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

Luy ,ca de obicei, la inaltime si cu pozele!Arata super!

Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)

Mergi la inceput