Fulguleti de nov-dec 2006 (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

va deranjeaza daca la lista initiala scriu toatele numele si copiii si datele de nastere cu size=1 ?

adica ceva de genul asta?

17 decembrie (00:00)- dianarus78,(20.04.78), 35s - nastere prin cezariana,
Marc Alexandru, 2650 g, 49 cm, Apgar 9, Ianis (14.09.04)

in felul asta se mai micsoreaza un pic primul mesaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

atudorsi nicole a avut laringita nu acum ci cam cand a avut un an dar nu i s-a dat nici un antibiotic ca trece de la sine dupa cateva zile si i-a trecut.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pe mine una nu ma deranjeaza deloc…chiar e binevenita o restructurare ..acum pe bune, la ce mai foloseste? ca si asa cu noul fenomen de dedublare/ racolarile/disparitie/revenire/ratacire .. nu mai e clar deloc cu cine vorbim, cand, unde si cum…unii se sterg singuri (vedeti ati uitat sa refaceti suma mamicilor si copiilor :) , altii se adauga…si uite asa iar incep sa numar steagurile …:)) linkurile la capitolele precedente oricum raman, deci cine vrea sa studieze lista, o poate face cu un singur click pe un capitol mai vechi si gata…

eu sunt de parere sa pastram doar lista cu sarbatoritii lunii, linkurile diverse (cele cu relevanta pt varsta asta) …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

atudorsi nicole a avut laringita nu acum ci cam cand a avut un an dar nu i s-a dat nici un antibiotic ca trece de la sine dupa cateva zile si i-a trecut.

Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

am postat si s-a pierdut.

putem pastra pe toata lumea, ok, stiu ca asta s-a mai discutat si nu a existat un acord. deci nu intru in discutie!

dar, ora nasterii, felul nasterii si nota apgar sunt irelevante. cel putin de-acum incolo... si ar exista in subiectele vechi.
oricum, daca as sterge info astea legate de nastere, mesajul s-ar injumatati, fiecare mamica ar intra pe 1 singur rand, in loc de 2 (cred... nu am probat)

azi inca sunt la pat, asa ca as avea timp...

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

de acord.eu as renunta si la greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Diana, eu nu am zis sa stergem/sa triem..ci pur si simplu sa renuntam la ea in favoarea unui link (poate chiar catre lista principala completa/exhaustiva :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

eu mai vin cu o intrebare pe ziua de azi...Ce trucuri/ metode/ mijloace/imi recomandati pt a recolta pipi dimineata de la darius?
sambata la 8 mergem sa facem si noi analizele si tb sa ducem si borcanelul cu pipilica..da habar n-am cum sa fac.Trebuie neaparat sa fie prima din dimineata aceea?...Dupa ce k trebuie sa-l trezesc din somn( doarme pana pe la 10 de obicei) trebuie sa il trezesc si cu vreo ora inainte k sa il alerg prin casa....
Ma ajutati???( cu sfaturi bineinteles..)

si DA, DA, si eu votez pentru scurtarea sub orice forma a listei...Chiar dc m-ati sterge de pe lista nu m-ar deranja. Eu scriu la mai multe subiecte si la niciunul nu este o lista cu cei care participa la discutii...Chiar nu mi se pare k de asta tine sau nu aparteneta la un grup.(parerea mea....da parca vad k dc ne spunem din nou fiecare parerea, iar va iesi ceva naspa....totusi sper k nu)

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by madaluta

eu mai vin cu o intrebare pe ziua de azi...Ce trucuri/ metode/ mijloace/imi recomandati pt a recolta pipi dimineata de la darius?
sambata la 8 mergem sa facem si noi analizele si tb sa ducem si borcanelul cu pipilica..da habar n-am cum sa fac.Trebuie neaparat sa fie prima din dimineata aceea?...Dupa ce k trebuie sa-l trezesc din somn( doarme pana pe la 10 de obicei) trebuie sa il trezesc si cu vreo ora inainte k sa il alerg prin casa....
Ma ajutati???( cu sfaturi bineinteles..)

Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Madalina, mie mi-au spus asistentele de la laborator ca nu trebuie sa treaca mai mult de 2 ore de la recoltare si cu, nu trebuie sa fie primul pp din acea zi. dar de ce trebuie sa mergeti asa dimineata? Nu sunt centre unde se recolteaza pana mai tarziu? In Buc sunt centre unde se recolteaza oricand, pana la 7 seara. Presupun ca ti-au spus si care este procedura corecta de recoltat sau oricum stii tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

dbunny iti tin pumnii sa fie bine...
diana sincer...nu ma'ntere...cum doriti.daca doriti si cand doriti.
sanatate multa, e naspa cu enteroviroza...noi am chemat docul acasa acum ceva vreme..cred ca prin noiembrie...metoclopramid. si paine uscata. si atat. ba nu, si glucoza.
dianocica multam de link, am citit. chestii modificate genetic oferim copiilor nostri in fiecare zi. iaca gogosarul de juma de kil si rosia nepatata cat un pepene. asa e si cu soia..dar merita tinut cont in cazul in care se pune problema alimentarii exclusiv cu soia.
anateo, daca tot mi-am adus aminte...eu tot am nelamuriri...tu inca alaptezi...daca alaptezi inseamna ca nici tu nu consumi deloc produse ce contin lapte sau rude..corect? sanatate micilor tai.
ruxandra tinem pumnii sa nu se ajunga la operatie...
dia 3 zile de lupte grele spui...lasa, au trecut!

Mergi la inceput