Fulguleti de nov-dec 2006 (152)
Raspunsuri - Pagina 12
asiza spune:
Dianarus, sanatate multa multa si Doamne ajuta sa nu se prinda de copii enteroviroza asta...
Dandusa, imi pare tare rau ca ai probleme...sper sa le depasiti cu bine si sa stralucesti de fericire din nou, ca esti o fata tare buna
Danutz, vacanta placuta la Viena!!!
Dbunny,
Aelita, e o scumpa Sofia ta...Doamne ce m-am mai amuzat de filmuletele alea!!!!
Adina, vazut si Alessia la baitza...ocupata rau, nu gluma
Noi suntem bine...am mai facut un vaccin zilele astea, cica ultimul pana pe la 4 ani...nu a avut nu-stiu-ce reactii...doar locul intepaturii s-a intarit putin si pare ca-l doare daca-l apas...nu am pus nimic, cred ca trece de la sine...am obtinut in sfarsit si o programare la un pediatru (desi mie imi trebuia nefrolog, dar ne-a zis ca pediatru ne trimite mai departe ) pe 3 martie...deci nu asteptam decat vreo 16 zile ...in rest, ne chinuim cumplit cu maselele astea...e umflat rau de tot si sus si jos si stanga si dreapta...mi se rupe sufletul cand il vad cum sufera...
Va pup si ne mai auzim...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
aka spune:
ieri a urlat aproape toata ziua din cauza unei masele care sta sa iasa. si aseara inainte de culcare i-am dat niste nurofen. asa s-a linistit de la el, ca a dormit pana dimineata la 7 fara nici o trezire. tre` sa notez la calendar, e prima noapte de cand s-a nascut cand a dormit de la 11 la 7. apoi a supt un pic si a adormit la loc pana la 9.30. s-a trezit super bine dispusa, ne-am jucat, am dansat, nu prea a mancat, dar ce mai conteaza...si nu va pot descrie cat de roz e lumea dupa ce dormi toata noaptea...
Dianarus multa sanatate, pune-te repede pe picioare ca te asteapta muschetarii. mama lui de virus...
Dandusa noi suntem aici, daca te putem ajuta cu ceva, si un umar e bun uneori .te duci la Constanta?
Dianocica detaliaza putin reteta de pizza pt d.
Dbunny multa sanatate, spunei lu` bb sa stea la caldurica .
chiar m-am uitat de dimineata la degetelele Cristinei, n-are nimic, nu s-a descuamat pielea, nici o batatura...
Ktrinel, Yagmur .
Raluca u m-a impresionat mesajul tau. in unele situatii m-am vazut pe mine...acum am iertat-o pe mama, poate pur si simplu nu a stiut cum se creste un copil, eu fiind si prima. dar de neacceptat mi se pare ca a facut aceleasi greseli si cu sora mea, care e cu 6 ani mai mica...unele chiar mai grave decat cu mine...ma doare sufletul pentru mine si ma doare si mai tare pentru ea, ca e cel putin la fel de traumatizata ca si mine. in fine...multi pupici pentru tine si Adinuta .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
madaluta spune:
Dandusa: noi avem scaunul de la masina de la Douceur si am dat 250-300 lei... Pret mai modest k asta nu cred k gasesti....L-am luat de la noi din C-ta de la Maredi dc iti mai amintesti magazinul de langa Antoniadi.Eu sunt multumita de el, dar si Darius. Imi place k are o pozitie in care se lasa pe spate aproape de orizontala si doarme confortabil( pasiunea lui cand e in masina)...
Editez pentru k mi-am amintit k vreau si eu ceva recomandari privind tricicletele acelea colorate ...
Darius n-a mai stat in carucior de pe la 10-11 luni, dar tinand coont k merge in picioare iar plimbarile noastre pe afara sunt relativ scurte, pana acum nu mi-am facut probleme.Chestia e k vine primavara si o sa ne plimbam mai mult, iar eu cu burtoiul meu nici k l-as putea duce in brate dc nu mai vrea pe jos.
Voi ati folosit triciclete de-astea? vi se par in regula? mi-ati putea recomanda vreun model/marca ? De ce anume ar trebui sa tin cont cand o cumpar?
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
anateo2004 spune:
ultimele noutati:Sebastian:am reusit sa il vaccinez-vacc de un an-,a reaparut dermatita si are si niste bubite mici mai multe pe picioare,ar trebui sa bag niste zyrtec dat a venit Teo din urma asa ca voi incepe de mine.asta asa ca oricum nu imi revenisem dupa vizita la alergolog.
TEo:a tusit rau de tot toata noaptea,asa ca de dimineata am mers cu ea la dr. si facem din nou aerosoli cu ventolin si flixotaid si reluam ketoful.
asa ca acu sunt cu amandoi si trebuie sa fac slalom,teo vrea sa fac puzzeluri cu ea,Seba vrea si el sa le gusteea se enerveaza si eu sunt.
duminica plecam la predeal pt o saptamana,sper ca pana atunci sa nu mai tuseasca asa.trebuie sa ma apuc si de bagaje,am treba....
dianarusmulta sanatate!te inteleg perfect....
dbunny iti tin pumnii sa iasa totul bine.
akala multi ani!
nu mai ma lasa nici unul,Seba ma trage de pantaloni,iar Teo bazie ca n-are pe nimeni
pt mamicile cu doi:cum il aparati pe copilul mai mare de agresiunile celui mic.exemplu:teo azi a fost muscata,a primit vreo doua telecomenzi in cap,un castron....si am salvat-o de la multe altele.am noroc ca nu riposteaza.
puici
madaluta spune:
quote:
pt mamicile cu doi:cum il aparati pe copilul mai mare de agresiunile celui mic.exemplu:teo azi a fost muscata,a primit vreo doua telecomenzi in cap,un castron....si am salvat-o de la multe altele.am noroc ca nu riposteaza.
puici
se intampla si invers???
eu ma gandeam k numai cel mic are nevoie de protectie....
aoleu, ce m-asteapta....
hai,ziceti fetelor, k eu notez k sa nu va mai strezes la anu'
Madalina26
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
anateo2004 spune:
da,da se intampla...Seba aplica acelasi tratament intregii familii fara discriminareoricat ii explic ca doare cand musca-si musca tare de iti da sangele-cand trage de par el rade,crede ca ne distram.Teo i-a zis"foarte urat din parte ta Sebastian!!!".
nu stiu cum sa procedez,la gradi este un baietel care musca,si i-am zis sa il evite,dar pe fratisu n-as vrea.ma intelegeti.
cand se intampla ii fac "morala" lui Seba,ei ii explic ca asa fac uneori bebelusi,dar ca atunci cand va creste nu va mai face asa.vad ca intelege,dar tosusi o raneste.
almo spune:
cu intarziere vreau sa urez si eu doniei LA MULTI ANI! si sa ramai o mamica la fel de fericita! Donia mi-a placut f f mult ce ai povestit despre mama ta. Te-a crescut minunat si tu la randul tau iti cresti copii cum nu se poate mai bine, iar Roxana este marturia vie, facand afirmatia mea sa fie un "fapt" si nu o "opinie"
Ralucaam fost f impresionata de povestea ta la "asa nu" si te felicit ca ai reusit sa te tii tare psihic si totusi sa devii o mamica alftel de cum ai fost tu crescuta si da, cea mai mare pedeapsa pt parintii tai o sa fie exemplul tau in a creste un copil. Te felicit pt taria ta de caracter si pt intelegerea fata de parintii tai si mai ales fata de mama ta.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
Laura13 spune:
salutari mamici!
azi am avut o zi tare proasta, nu stiu, parca nu imi gasesc locul nicaieri. dimineata l-am vazut doar un pic pe dani, am reusit sa ma cert tare cu florin, la munca am stat si am pirdut timpul care puteam sa il dedic lui dani. ma simt ....asa.....nu stiu cum....a nimanui.
dandusa mii de de la iasi ......sa treaca repede toate supararile, toate framantarile, toate problemele, sa redevii cea care esti.
subscriu si eu la intrebarea madalutei, legata de triciclete!
dianarus imi pare tare tare tare rau. sigur nu esti gravi? sanatate multa, refacere rapida. pe tine si copii!
altceva nu mai stiu, zau ca am o stare naspa rau de tot.
mai pierd vremea pe aici vreo 10 min si fug mai repede la puiut, care a papat binisor si azi! mare bucurie!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
eri_ka spune:
Ref triciclete, de 3 luni aproape zilnic iesim la plimbare cu aceasta www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3707" target="_blank">tricicleta E prevazuta su cu parasolar, are si muzica , melodii diverse, e stabila, iar mai tarziu va putea sa si pedaleze. Am folosit-o si pe zapada. Exista si varianta bleu, ptr baietzei.