nu stiu ce titlu
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
enachescug spune:
Se pare ca de ce ti-e frica de aia nu scapi!
Nu am vrut sa starnesc nici o controversa. Nici legata de sensibilitatea subiectului, nici de numarul de stelute, nici de posibilitatea/imposibilitatea/capacitatea/incapacitatea unora sau altora de a fi empatici.
Poate n-am stiut sa spun la momentul acela cand eram impresionata profund de cele citita ceea ce simteam. Dar nu am vrut sa fiu ca "nenorocitii" de la televiziunea X facand reportaje pentru stirile de la ora 5. Nici macar o secunda.
Alaturarea a doua idei nefericite intr-o fraza ... Fara intentie. Nu sunt un "maestru" al vorbelor. Si nu am vrut sa las loc de ingrijorari pentru membrii sufletisti ai forumului care sa intrebe :"ce s-a intamplat?", "ce are puitul tau?".
Am vrut sa aflu din timp,cate ceva din simptomele unor boli complicate ale copiilor, pe care de regula parintii le realizeaza ca fiind simptome abia dupa ce se confrunta cu boala. Atat si nimic mai mult.
Asa ca nu aruncati cu rosii!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
idoina spune:
Enachescug,nu te simti atacata...e in firea lucrurilor ca uneori sa dam cu capul in tocul usii.Eu nu m-am simtit deloc interogata,nici fortata in vreun fel sa-ti raspund.Pur si simplu am crezut ca te pot ajuta sa te scuturi de gandurile urate.
Inainte de a mi se imbolnavi copilul,eram invatatoare la o scoala traditionala romaneasca.Am avut un elev cu epilepsie...cat de naiva eram...credeam ca nu vrea sa invete,ca ar putea mai mult...asa e cand nu stii cu ce ai de a face...Acum ce n-as da ca puiul meu sa mearga la scoala si sa ramana corigent.Ar fi fantastic sa mearga,sa raspunda prostii la lectii...
De aceea te-am sfatuit sa nu te mai gandesti,soarta nu e in mainile noastre.
Bucura-te de ceea ce ai si intelege,pe cat se poate,pe cei mai putin bogati(in sanatate)
Fii atenta doar la instinctul tau,iti va spune daca ceva e in neregula.Mie mi se parea in neregula faptul ca baiatul casca in timp ce dormea...citeam ca e semn de suferinta cerebrala,dar doctorii nu ma ascultau,li se parea normal.Nici pana acum nimeni nu a facut vreodata legatura dintre cascat si epilepsie...doar instinctul meu.Din pacate,nu este suficient sa si rezolve problema...
Pupici!
idoina
enachescug spune:
multumesc, idoina!
Nu m-am simtit atacata de nimeni, cu atat mai putin de tine, care ai inteles intentia mea. Am simtit nevoia sa explic inca o data de ce am deschis subiectul.
Si datorita tie reusesc sa ma scutur de gandurile urate! Multumesc.
Curaj si putere va doresc tie si puiului tau!