Politia moravurilor (Arabia Saudita)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
Fetelor, va rog frumos, nu as vrea sa ajunga la Zona Zoster acest topic pentru ca eu una am invatat multe lucruri despre musulmani si se poate discuta frumos in continuare la subiect.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
GGina spune:
Amina,deci esti botezata ,te pretinzi ortodoxa si ateu in acelasi timp,nu?Aha.Asta e ceva nou si socant pentru mine.M-ai bagat total in ceata. Atita timp cit iti asumi o raspundere fata de viitori fini nu crezi ca ar trebui sa li se comunice asta ?Au tot dreptul din lume sa stie .
quote:
Ar fii bine sa stii ca la ortodocsi daca te-ai lepadata de nasi botezul nu mai are nici o valoare.
Si asta e ceva nou penru mine.Si cum fac sa se intimple asta?Ca inca nu m-am gindit la asta.De fapt auzisem invers.Ca nasa s-a rugat sau ce o fi facut ca nu cunosc amanunte ,dar cica ea s-a lepadat de ei.
Eu nu cred ca o nasa ,nu mai poate sa fie nasa.Clar.
Ar trebui sa fac un subiect separat pe tema asta.Poate aflu si eu mai multe asa cum ma sfatuiesti.Ma duc la religie.Te invit >
Si catolici sint crestini asa ca nu mi-ai spus nimic nou.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Amina_Marinaquote:
Originally posted by GGinaquote:
Originally posted by GGina
Am sters ,dar tu ai apucat deja sa scri.Iti citisem mesajul fragmentat.Acum am inteles de ce ai crezut ca te iau peste picior.Ca nu ti-am raspuns la o intrebare.Bravo!
Nu am de ce sa-mi cer scuze ,tu mai provocat.Daca mi-ai fi raspuns la intrebare inca de la inceput ,nu se ajungea aici.
"Am raspuns de 999".Cu mine nu-ti merge sa faci pe desteapta.
P>S
Ma intersa raspunsul ,pentru ca din cite stiam eu numai crestinii boteaza copiii nu si ateii.Acum decide tu daca vrei sa continui aici sau pe privat.
Si ar fi bine sa te decizi azi ortodox ,miine ateu ,poimine iar ortodox.Pina la urma ce esti?Acum ai inteles nedumerirea mea?
Si ateii au dreptul de a boteza pentru ca biserica crestina nu te intreaba gradul de religiozitate, daca crezi sau nu , important e sa fii tu la randul tau botezat si s-o faci cu draga inima.
Ateu -inseamna o persoana care neaga orice divinitate dar asta nu-l opreste cu nimic sa intre intr-o biserica( indiferent care) sau sa boteze. Ar fii bine sa stii ca la ortodocsi daca te-ai lepadata de nasi botezul nu mai are nicio valoare.
Isus a fost botezat in religie iudiaca la 8 zile dupa ce s-a nascut , ceea ce a facut Ioan Botezatorul mai tarziu cind avea Isus 30 de ani, ala nu a fost botez crestin , a fost cu totul altceva.
Faptele Ap. , cap. 19 Pavel gaseste niste ucenici, botezati cu botezul lui Ioan, pe care reboteaza el insusi cu botezul crestin si isi pune mainile peste ei.
Ar fi bine sa inveti ce-nseamana ortodocsismul, valoarea botezului s.a.m.d... si dupa aceea sa te ridici cu pretentii la gradul meu de religiozitate.
Viitoarea mea nasa e catolica si, am intrebat biserica daca poate sa-mi boteze la ortodocsi, si-au zis ca , DA.
un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.
Si totusi, care e ideea?
Daca e ateu, pentru ce se mai boteaza???
Criss si Alex (11.05.2003)
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by GGinaquote:
Originally posted by GGina
Am sters ,dar tu ai apucat deja sa scri.Iti citisem mesajul fragmentat.Acum am inteles de ce ai crezut ca te iau peste picior.Ca nu ti-am raspuns la o intrebare.Bravo!
Nu am de ce sa-mi cer scuze ,tu mai provocat.Daca mi-ai fi raspuns la intrebare inca de la inceput ,nu se ajungea aici.
"Am raspuns de 999".Cu mine nu-ti merge sa faci pe desteapta.
P>S
Ma intersa raspunsul ,pentru ca din cite stiam eu numai crestinii boteaza copiii nu si ateii.Acum decide tu daca vrei sa continui aici sau pe privat.
Si ar fi bine sa te decizi azi ortodox ,miine ateu ,poimine iar ortodox.Pina la urma ce esti?Acum ai inteles nedumerirea mea?
Si ateii au dreptul de a boteza pentru ca biserica crestina nu te intreaba gradul de religiozitate, daca crezi sau nu , important e sa fii tu la randul tau botezat si s-o faci cu draga inima.
Ateu -inseamna o persoana care neaga orice divinitate dar asta nu-l opreste cu nimic sa intre intr-o biserica( indiferent care) sau sa boteze.
Ar fii bine sa stii ca la ortodocsi daca te-ai lepadata de nasi botezul nu mai are nicio valoare.
Isus a fost botezat in religie iudiaca la 8 zile dupa ce s-a nascut , ceea ce a facut Ioan Botezatorul mai tarziu cind avea Isus 30 de ani, ala nu a fost botez crestin , a fost cu totul altceva.
Faptele Ap. , cap. 19 Pavel gaseste niste ucenici, botezati cu botezul lui Ioan, pe care reboteaza el insusi cu botezul crestin si isi pune mainile peste ei.
Ar fi bine sa inveti ce-nseamana ortodocsismul, valoarea botezului s.a.m.d... si dupa aceea sa te ridici cu pretentii la gradul meu de religiozitate.
Viitoarea mea nasa e catolica si, am intrebat biserica daca poate sa-mi boteze la ortodocsi, si-au zis ca , DA.
In Biblie se mentioneaza doar botezul facut de Ioan Botezatorul, cand Isus avea 30 ani. Nu este mentionat faptul ca la 8 zile ar fi fost botezat.
Criss75 spune:
quote:
.,, Este adevarat ce zici ca nicicand islamul nu a indemnat la violenta islamul este religia pacii si a tolerantei
As vrea sa te contrazic ca nu e asa, dar iar fringem subiectul .
Tu, ca islamica e normal sa crezi asta, adevarul este altul, cel care-l stie o lume intreaga.
Eu nu sunt islamica, dar cred acelasi lucru. Islamul nu indeamna la violenta.
S-a mai discutat de multe ori despre extremisti, care de fapt au existat si in crestinism (vezi inchizitia catolica).
inaioana spune:
Fetelooor, nu puteti pur si simplu sa ignorati mesajele evident tulburate de o lipsa crasa de cunostinte dar pline oki de prejudecati si agresivitate? Altfel realmente se va ajunge la ZZ, nu cred ca se va gasi pe aici un moderator asa interesat si calm incat sa faca doar split. Ca de obicei se va arunca totul la cos. Si e pacat...
Asa ca va invit la IGNORE si sa trecem on-topic!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
shaimaa spune:
quote:.,, Este adevarat ce zici ca nicicand islamul nu a indemnat la violenta islamul este religia pacii si a tolerantei
As vrea sa te contrazic ca nu e asa, dar iar fringem subiectul .
Tu, ca islamica e normal sa crezi asta, adevarul este altul, cel care-l stie o lume intreaga. ,, O lume intreaga??Tu crezi ca daca banuiesti cate ceva realitatea e intocmai?Te intreb si eu,in cate tari islamice ai fost si te-a fortat cineva sa-ti schimbi religia cu forta?sa devii musulmana?Spre surprinderea ta daca nu stiai,aici in Egypt populatia crestina reprezinta cam 15%din populatie,un procent destul de mare zic eu,si nimeni nu are nimic cu ei,traim impreuna,lucram impreuna,ne respectam sarbatorile,si pot sa afirm cu mana pe inima ca in ramadanul nostru,multi crestini care lucreaza in colective cu musulmani au tinut post ca si musulmanii,toata ziua,De ce? ca nu-i obliga nimeni?Din bun simt,ti-o spun eu,pt ca nu ar fi dat bine sa manance in fata unui musulman cand stia ca acesta nu pune nimic in gura o zi intreaga.Si asta se intampla in mai toate tarile unde musulmanii traiesc impreuna cu crestini .Da oamenii sunt toleranti daca vor si privesc totul simplist si anume :,,ce treaba am eu cu tine daca esti de alta religie?Te intreb ceva daca vreau sa te intreb daca nu,nu,,.Simplu,civilizat,nu strig,nu musc,nu dau cu pietre cum fac multi care se cred destepti daca au citit cateva randuri si alea scotocind tot internetul si apoi batatndu-se cu pumnul in piept
MissParker spune:
Mie mi-a placut un citat pe care-l are cineva de pe forum la semnatura, dintr-un laureat al premiului Nobel:
"With or without religion, you would have good people doing good things and evil people doing evil things. But for good people to do evil things, that takes religion."
Pentru ca toate nenorocirile si grozaviile nu sunt comise de crestini, de musulmani, de evrei, de tigani ETC., ci sunt comise de OAMENI, iar oamenii sunt usor de manipulat cu religia de catre alti OAMENI, chiar daca religia respectiva NU propovaduieste deloc violenta.
Felicia
22+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
blackpanterro spune:
Hehe, eu sunt aia :) e din documentarul lui Richard Dawkins "The root of all evil" si el l-a citat pe Weinberg(mie mi-a placut enorm citatul pt ca e atat de adevarat, religia e cancerul pamantului si distruge tot ce atinge).E un documentar bun pt cine e interesat sa il vada.Ultima carte publicata "The god delusion" - bestseller aici http://richarddawkins.net/ .Sotul e mare fan al lui Dawkins.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Ultima carte publicata "The god delusion" - bestseller aici http://richarddawkins.net/ .Sotul e mare fan al lui Dawkins.
Sa incerce si Christopher Hitchens - "God is Not Great".
Il face pe Dawkins sa para un scolar timid chiar si atunci cand citeste CV'ul lui dumnezeu: "a petty, unjust unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic-cleanser; a misogynistic homophobic racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal…"
Nu oricine poate spune despre Dalai Lama ca e "un mamifer ridicol"
![](icon_smile_big.gif)