Politia moravurilor (Arabia Saudita)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GGina spune:

Scuze pentru intrerupere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

quote:
Originally posted by inaioana

quote:

Imposibil, islamul este religia cu cei mai multi analfabeti si saraci, singura lor speranta fiind Allah.

Amina, spune-ne si noua de unde ai informatia asta, te rog. Mi se pare foarte interesanta o asemenea statistica daca este stiintifica, desi legatura religie/nivel de trai e discutabila (sau tocmai de aceea).

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Cei mai multi musulmani sunt in china care multi dintr ei au inceput sa imbratiseze crestinismul( protestanti si penticostali) pentru ca-n china , acum, islamul este considerat, religia saracilor( la foamea care e in gitul lor, cred si eu ).
India estea a doua tara cu cei mai multi musulmani, copiii nu merg la scoala din cauza saraciei, sunt luati de parinti sau de hagii si bagai in moschei sa-nvete islamul.
Urmeaza .
Orientul Mijlociu , nordul Africii si o parte din Asia(.Indonezia, Malaesia, Brunei, pe insulele Mindanao si Cebu (Philipinele), Thailanda de Sud (istmul Kra), Pakistan, afganistan etc..

Multi dintre beduinii desertului nu se duc la scoala, nici n-au cum , in afara de camile , muls capre si facut copii , altceva nu stiu. Intr-un fel ne fac o favoare noua, ma refer in special tarile arabe, daca s-ar destepta baietii si, si -ar da seama cit de important este petrolul lor am cam muri noi de foame.
Africa nu polueaza cu nimic mediul pentru ca nu au industrie, avem tot interesul sa raman la stadiul in care sunt acum , lumea a treia..
Daca toti am fi atei si dastepti ca japonezii , ginditi-va cam ce s-ar intimpla cu planeta asta.

un burtoi de 32+ cu Mademoiselle.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by GGina

Amina draga ,mi-am rupt din timpul meu pretios sa vad unde ai raspuns la intrebarea mea.Nu am gasit si nici nu am chef sa mai caut.Te intreb si tu sti f bine de ce.Daca vrei "razboi" il vei gasi din nou.Si activeazati PMul.Asta ca sa nu vada tot forumul adevarata ta fata.

1) Amenitarile la adresa userilor si improvizatii la viata lor privata este interzis.
2) Ca sa discuti despre o religie nu trebuie neaparat sa fii de cealalta extrema.
Sunt crestin ortdocsa, atunci cind e nevoie, catolica, ateu( cind trebuie sa-i explic lu` fi-miu unele chestii si pe forum ) , de toate.
3) Tu la acest subiect nu ai participat cu nicio informatie , direct atac personal, ai formulat asa;

Amina,de cind esti ateu?
Eu credeam ca esti crestina infocata.Sper sa nu te confund.

Din moment ce ma crezi crestina infocat inseamana ca ai citit la sufletul credintei unde am fost intrebata de milioane de ori de alti useri, deci stii
Intrebarea ta a fost cam ironica si cu o tenta de provocare.

Dupa aceea afirmi asta :

quote:
Oi fi raspuns ,dar nu mi-ai raspuns mie.Si sa nu crezi ca stau toata ziua pe calculator sa citesc tot ce se scrie.Nici nu mai am nevoie de raspuns ,atitudinea ta spune multe.Probabil e de la sarcina.

Din moment ce nu mai ai nevoie de raspuns de ce ataci personal?

[quote]
Amina draga ,mi-am rupt din timpul meu pretios sa vad unde ai raspuns la intrebarea mea.Nu am gasit si nici nu am chef sa mai caut.Te intreb si tu sti f bine de ce.Daca vrei "razboi" il vei gasi din nou.Si activeazati PMul.Asta ca sa nu vada tot forumul adevarata ta fata.[/quote]

Nu scrie in regulament ca-s obligata sa raspund.
Violenta nu este raspuns.
no, de-aia e bine sa ai mai multe religii si ateu atunci cind e nevoie.
Cind te va intreba unul din copiii tai . Cine este dumnezeu? Trebuie sa fii putin crestin si putin ateu, ca sa nu devina fanatic religios sau chiar fara niciun Dumnezu.

Cindva te-am intreabt si eu ceva aici si nu mi-ai raspuns, deci suntem chit. Sunt sigura ca stii pentru ca subiectul te interesa .Eu, nu m-am suparat pentru ca nu erai obligata sa-mi raspunzi.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112586
Din propria-ti vointa si nesilita de nimeni incalci masura moralitatii.

Mergi la inceput

Nu am citit si nu citesc tot ce se scrie pe forum (asta daca nu ai retinut inca).
Puteai sa rspunzi normal fara sa faci pe desteapta.Ti-am zis sa iti deschizi PMul ,dar vad ca preferi sa faci pe desteapta incontinuare.
Sintem total pe linga subiect .Asa ca ar fi bine sa continuam pe privat.

P.S nu ti am raspuns la intrebare .(vai de ce suferea ea ca nu i-am raspuns la intrebare)pt ca nu aveam un raspuns pe vremea aia si intre timp subiectul s-a dus la vale.Trebuie sa mai retii inca o data ca nu am timp de internet asa ca tine.

PM ,l-ai activat?Vrei sa ne vada lumea cum ne ciondanim.

Scuze pentru offtopic

Mergi la inceput

quote:
.,, Este adevarat ce zici ca nicicand islamul nu a indemnat la violenta islamul este religia pacii si a tolerantei

As vrea sa te contrazic ca nu e asa, dar iar fringem subiectul .
Tu, ca islamica e normal sa crezi asta, adevarul este altul, cel care-l stie o lume intreaga.

Mergi la inceput

quote:

Nu am citit si nu citesc tot ce se scrie pe forum (asta daca nu ai retinut inca).Nu am timp sa citesc toate timpeniile cuiva.
Puteai sa rspunzi normal fara sa faci pe desteapta.Ti-am zis sa iti deschizi PMul ,dar vad ca preferi sa faci pe desteapta incontinuare.
Sintem total pe linga subiect .Asa ca ar fi bine sa continuam pe privat.Si crede-ma ca trebuie sa-mi dai o explicatie mult mai buna decit gogosile pe care mi le-ai aruncat aici.

Scuze pentru offtopic

Iar eu nu am timp sa raspund de mii de ori la intrebarile userilor, raspund doar la cele care le consider la subiect.
Puteai sa ma intrebi normal fara sa fii ironica, simplu. Ce religie am sau daca am vreuna.
Si crede-ma ca trebuie sa-ti ceri mai intai scuze pentru amenitari si felul ironic in care mi-ai vorbit.Tu ai atacat, nu eu. PUNCT. Terminat.
Rog userii sa ma scuze pentru tiganie si, moderaotrii sa steraga.

Mergi la inceput

Am sters ,dar tu ai apucat deja sa scri.Iti citisem mesajul fragmentat.Acum am inteles de ce ai crezut ca te iau peste picior.Ca nu ti-am raspuns la o intrebare.Bravo!
Nu am de ce sa-mi cer scuze ,tu mai provocat.Daca mi-ai fi raspuns la intrebare inca de la inceput ,nu se ajungea aici.
"Am raspuns de 999".Cu mine nu-ti merge sa faci pe desteapta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

si totusi,www.reformislam.org/" target="_blank">speranta moare ultima.

I've gt you under my skin

De aia ziceam eu ca informatiile de pe net trebuiesc selectate cu atentie.
In mare,au dreptate ,e acelasi lucru pe care eu personal mi-l doresc,e lucrul la care de fapt islamul indeamna.
Noi nu ne consideram superiori nimanui si BTW ,islamul nu indeamna la zoofile(ca m-a socat sexul cu animalele,deopotriva copiii)
Dar nu pot sa cred ca cei care au scris aceste lucruri sunt musulmani pt. ca un musulman si-ar cunoaste indeajuns religia si pt. ca un musulman nu ar indemna la scoaterea versetelor din Qoran si la modernizarea legii lasate de Dumnezeu,pe motiv ca nu este compatibila cu timpurile noastre moderne.
Adica e ca si cum ai spune ca Dumnezeu a gresit (in anumite pasaje si legi).
Ba nu!Ei gresesc,cei care le "manuiesc" cum vor .De aceea inca o data zic,situl sau blogul acesta nu este facut de musulmani.
Se cunoaste ca cei care au scris nu cunosc indeajuns islamul.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

quote:

Am sters ,dar tu ai apucat deja sa scri.Iti citisem mesajul fragmentat.Acum am inteles de ce ai crezut ca te iau peste picior.Ca nu ti-am raspuns la o intrebare.Bravo!
Nu am de ce sa-mi cer scuze ,tu mai provocat.Daca mi-ai fi raspuns la intrebare inca de la inceput ,nu se ajungea aici.
"Am raspuns de 999".Cu mine nu-ti merge sa faci pe desteapta.

P>S
Ma intersa raspunsul ,pentru ca din cite stiam eu numai crestinii boteaza copiii nu si ateii.Acum decide tu daca vrei sa continui aici sau pe privat.
Si ar fi bine sa te decizi azi ortodox ,miine ateu ,poimine iar ortodox.Pina la urma ce esti?Acum ai inteles nedumerirea mea?

Mergi la inceput

quote:

quote:

"Am raspuns de 999".Cu mine nu-ti merge sa faci pe desteapta.

P>S
Ma intersa raspunsul ,pentru ca din cite stiam eu numai crestinii boteaza copiii nu si ateii.Acum decide tu daca vrei sa continui aici sau pe privat.
Si ar fi bine sa te decizi azi ortodox ,miine ateu ,poimine iar ortodox.Pina la urma ce esti?Acum ai inteles nedumerirea mea?

Si ateii au dreptul de a boteza pentru ca biserica crestina nu te intreaba gradul de religiozitate, daca crezi sau nu , important e sa fii tu la randul tau botezat si s-o faci cu draga inima.
Ateu -inseamna o persoana care neaga orice divinitate dar asta nu-l opreste cu nimic sa intre intr-o biserica( indiferent care) sau sa boteze.
Ar fii bine sa stii ca la ortodocsi daca te-ai lepadata de nasi botezul nu mai are nicio valoare.

Isus a fost botezat in religie iudiaca la 8 zile dupa ce s-a nascut , ceea ce a facut Ioan Botezatorul mai tarziu cind avea Isus 30 de ani, ala nu a fost botez crestin , a fost cu totul altceva.

Faptele Ap. , cap. 19 Pavel gaseste niste ucenici, botezati cu botezul lui Ioan, pe care reboteaza el insusi cu botezul crestin si isi pune mainile peste ei.

Ar fi bine sa inveti ce-nseamana ortodocsismul, valoarea botezului s.a.m.d... si dupa aceea sa te ridici cu pretentii la gradul meu de religiozitate.

Viitoarea mea nasa e catolica si, am intrebat biserica daca poate sa-mi boteze la ortodocsi, si-au zis ca , DA.

Mergi la inceput