Strumfi de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 20
cafera spune:
Gingasa Daria! Unde esti? Te-a facut mami gospodina?
M-am tot uitat aseara pe cer; stele erau, dar Luna? Cred ca petrece inca cu Cezara.
Alexia 2007, ce faceti?
Alinaaaaaaa, Eliza ne mai trimite un ras molipsitor? Aoleuuuuu, cred ca-l doftoriceste pe tati.
Anya, pot sa te mai stresez pe PM cu intrebari? Pupici frumoaselor fete!
Vivela, am o cenusareasa care asteapta doi botosi. Ce zici? Mai aveam o idee de cadou pentru Valentinul tau. Nu pot s-o zic in gura mare, poate pe PM.
Karli, Adeluta nu mai pozeaza?
Pupici la toata lumea!
oaana spune:
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cafera spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
neata
noi tot trezite peste noapte fara numar fara numar. pe la 9 am pierdut sirul (imi propusesem sa numar). tipa rau de tot (desi doarme cu noi in pat mai nou pentru ca eu nu mai rezistam) chiar daca ii bag suzeta, o mangai, o intorc...pana nu bag tzatza in gura tot degaba.
ioana, sa stii ca nici eu nu inteleg. mama zicea ca pe mine ma mangaia un pic cu sh sh si gata. ma potoleam si adormeam. alma tipa si daca e langa mine, daca o iau in brate. zau ca nu stiu ce sa ma fac cu ea. si ofteaza in somn dupa aia. dar mult timp, nu cateva minute. deja incepe sa ma apuce panica. as vrea sa doarma macar cum facea cand era mica (dormea in patutul ei fara un milion de treziri. si nu se trezea maraind noaptea cm face acum). acum nici langa mine nu doarme linistita.
lia, o recunosc pe alma. dar ea nu a descoperit acum
fetele
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Ce sa spun, nu stiu daca te linisteste faptul ca si alte mamici au trecut prin ce treci tu. Asa am patit cu Alexia, fetita cea mare. Era tare atasata de mine, iat cu suptul ce sa-ti spun, am alaptat in cele mai diverse locuri publice, pentru ca nu avea un program. Cand vroia, atunci trebuia sa fii pe pozitie.
Noptile...ce nopti, nu vreau sa te sperii, dar pana la un an o alptam si de 10-11 ori pe noapte. La 7 luni, nu am mai rezistat si am luat-o cu noi in pat. Asa am dormit pana a facut 6 ani, uneori si cu papusa ei preferata.
Si dupa intarcare, adica la un an, a ramas dependenta de prezenta mea. Carucior am avut doar de fite, pentru ca vroia sa o tin doar in brate.
De altfel, e cel mai minunat copil din lume si nu mi-as fi dorit sa fie alfel. E perfecta! La fel si gogosica mica!
Te pup si iti dau un sfat: odihneste-te de fiecare data cand adoarme ea, chiar si in timpul zilei. Doar odihnita ii vei rezista!
aylin_tarcan spune:
cafera, vai de mine si vai fuse de tine!
eu nu am din pacate cum sa dorm cu ea ziua, pentru ca nu doarme mai mult de 20 de minute, timp in care eu abia apuc sa adorm. dar ii vin eu de hac cumva. mai ales daca ma gandesc sa ma duc la serviciu, nu o sa aiba incotro. asta e! eu nu cred ca o sa am rabdarea ta!
schimb capitolul
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
mychydutza spune:
vai petra ce viata "chinuita" ai! te compatimesc de fiecare data cand ne mai povestesti ce "nebunii a mai facut adelutza".
sa stii ca nici andrei nu doarme altfel decat la tzytzy. de aia imi e greu cu masa diversificata de dimineata pt ca el se trezeste la 8-8.30. pe la 9 ii dau san si dupa aia pana pe la 10-11 ne chinuim cu adormitu(tot la san ca altfel nu poate si daca nu doarme e nervos).asa ca diversificarea de dimineata: cucu!
nikole draga , vad ca avem o viteza ametzitoare in diversificare! eu cred ca astia doi s-au vorbit si trec direct la fripturi!azi ar trebui sa fie ziua in care andrei scuipa tot! sa vedem!
*mihaela*
mychydutza spune:
petra tre sa-ti dau un miel de Paste! de fapt Almei: am botezat-o Adelutza!
*mihaela*