Strumfi de iulie-august 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
nikole spune:
quote:
Originally posted by jadi
Deni & Vlad & Tudor
Arigato gozaimas!!!
Multumesc ptr cafea, chiar mi-era lene sa-mi fac!
Nikole,mami lui albastrel
violetan spune:
Jadi, mulumim pt cafea!
Danis, la multi ani cu sanatate si bucurii pt bogdan andrei!!!
Buna dimineataaaaa!!!!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com
liadorian spune:
Buna dimineata tuturor! Eu am chiulit in ultimele zile, nici sa citesc n-am apucat decat asa, pe sarite... Ideea e ca suntem in plin sezon de migrene si de trezit de 10 ori pe noapte. Ma adun cam greu sa scriu coerent. In rest... nimic nou: am ramas pe baricade cu diversificarea si Miruna e pe zi ce trece tot mai atasata de san si de mine. Nu se joaca singurica nici 3 minute, a descoperit ca lumea se vede cel mai bine atunci cand e plimbata in brate de unul sau de altul asa ca... am intrat la stapan, fratilor!
Va pup pana la o noua revedere! Sper sa-mi revin in forma obisnuita cat de repede.
cafera spune:
quote:
Originally posted by liadorian
Buna dimineata tuturor! Eu am chiulit in ultimele zile, nici sa citesc n-am apucat decat asa, pe sarite... Ideea e ca suntem in plin sezon de migrene si de trezit de 10 ori pe noapte. Ma adun cam greu sa scriu coerent. In rest... nimic nou: am ramas pe baricade cu diversificarea si Miruna e pe zi ce trece tot mai atasata de san si de mine. Nu se joaca singurica nici 3 minute, a descoperit ca lumea se vede cel mai bine atunci cand e plimbata in brate de unul sau de altul asa ca... am intrat la stapan, fratilor!
Va pup pana la o noua revedere! Sper sa-mi revin in forma obisnuita cat de repede.
www.katsandogz.com/onchildren.html" target="_blank">On children
Lia si Miruna Demetra
Eheiiiiiiiiii, abia acum ai realizat?
liadorian spune:
quote:
Originally posted by cafera
Eheiiiiiiiiii, abia acum ai realizat?
Mamica de printese
Da, abia acum! Avem un copil care ne-a luat incet!
nikole spune:
Yoyyy Mychy draga, se vede ca sunt nascuti in aceeasi zi, parca s-au vorbit.Azi al meu a mancat o lingurita fix, cat am apucat sa-i bag in gura cand se uita pe pereti.Apoi a scos limba de un cot afara si asa a stat pana m-am plictisit eu de asteptat si am incheiat luch time-ul.Coincidenta sau nu, cand am revenit din bucatarie omuletul a bagat limba in guritza si s-a apucat de vorbit pe limba lui.
Si maine e o zi...
Karli, trimitem un pupic lui Adelutza ta frumoasa, sa se faca bine repde repede...
Nikole,mami lui albastrel
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Nikole, multumesc. Smaranda era foarte mica in poza aia, avea citeva zile, cred ca abia o zarea pe sor'sa. Asteptam vesti despre cum mai decurg tratativele de seara.
Gabi, curat dragoste de sora, abia am salvat-o pe smaranda din miinile sora-si. Cind o prinde o stringe tare sau se suie pe ea (cu intentii bune, nu-si da seama ca e de 2 ori mai grea si o poate turti) asa ca nu pot sa le las nici macar 10 secunde nesupravegheate in aceeasi camera.
Petra, m-a amuzat mesajul tau plingacios. Stiu ca sint copii si copii, dar mi-e greu sa inteleg cum poate cineva sa nu adoarma daca il/o mingii.
danis, sa va traiasca bogdan andrei.
Lia. Cu atitea treziri cred ca stai bine cu kg.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
aylin_tarcan spune:
neata
noi tot trezite peste noapte fara numar fara numar. pe la 9 am pierdut sirul (imi propusesem sa numar). tipa rau de tot (desi doarme cu noi in pat mai nou pentru ca eu nu mai rezistam) chiar daca ii bag suzeta, o mangai, o intorc...pana nu bag tzatza in gura tot degaba.
ioana, sa stii ca nici eu nu inteleg. mama zicea ca pe mine ma mangaia un pic cu sh sh si gata. ma potoleam si adormeam. alma tipa si daca e langa mine, daca o iau in brate. zau ca nu stiu ce sa ma fac cu ea. si ofteaza in somn dupa aia. dar mult timp, nu cateva minute. deja incepe sa ma apuce panica. as vrea sa doarma macar cum facea cand era mica (dormea in patutul ei fara un milion de treziri. si nu se trezea maraind noaptea cm face acum). acum nici langa mine nu doarme linistita.
lia, o recunosc pe alma. dar ea nu a descoperit acum
fetele
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita