Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 2
doroty spune:
Buna dimineata!
Ma bucur ca m-ati primit si pe mine in concurs!
pt. Carmen ca nu m-a uitat!Dar nu pot sa promit ca pot scrie in fiecare zi.
Ma bucur ca reinnoim o formula mai veche a echipei.
Si ce onoare sa fie Tzuni cu noi in echipa!
Tzuni eu urmatoarele 14 zile voi fi cu prietena ta Daneza.Vrei si tu?
Am vazut camera Mariei. Foarte frumoasa cromatica ai ales.Vad ca ti-ai intrat bine in rolul de mamica. Felicitari!
Succes tuturor!
Raport: 75 kg.
Incerc sa mai citesc cate ceva din urma si mai revin. Ce-am vazut cu coada ochiului ca va tineti de bancuri si retete care ingrasa. Si rasul ingrasa.
Eftimie C. spune:
Carmen multumesc.
Doroty bafta la daneza!
Ok, dispar sa spal si sa vad daca-mi amintesc unde e aspiratorul si eventual poate arunc ceva intr-o oala pentru barbateii mei, ca eu nu stiu inca ce sa mananc
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
gusta spune:
Neatza.
Venit de la gradi si acuma sa va citesc.
Raport 62,5kgCarmen pune un porc mare cat mine ca cine a dat gata prajitura.
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Neata! Mey., la mine ori a luat-o razna cantarul, ori eu sunt defecta Am avut un soc dimineata...raport 89 Cum naiba am pus un kil sapt. trecuta, nu stiu Dar asta este,incepem concursul si sper ca pana la martisor sa am 86-87 kg.
Succes tuturor la concurs...sa scapam de cat mai multe kg
Revin...
Crys si Dany
gusta spune:
Dupa cum vad multa lume a avut soc azi la cantar asa ca cele cu stagnare bucurie sa aveti.
Carmen ce ai in plan azi.
Cuscra lasa ca si eu am luat ca de nu stiu sa ma opresc.Acuma ma intreb daca nu faceam sport cred ca o faceam de oaie.Ieri mi-am luat niste blugi 3 sferturi dar nu indraznesc sa ii probez ca daca nu ma incap ma apuc de bocit.asa ca astept saptamana viitoare.
Tzuni lasa ca ne dam palme impreuna ca eu mi-as da si vreo 2 pumni sa mi se umfle gura si sa nu mai manac nimic.
Delia sa imi spui cand trebuie sa mai tin pumni.
Laura eu sunt hotarata sa mananc apa ,paie si bataie.
Doroty bafta la daneza.
Rolo si Carmen E dupa cum vedeti sunte,m multe in situatia asta.
Meniu de azi
cafea+actimel+ceai verde+portocala
lapte cu cereale
legume la wok cu un pic de piept de pui
Am facut de dimineata stepper da acuma ma mai apuc de strans cate ceva si ma mai conversez cu voi.
Marilena si Mara Augusta
vikinga spune:
Sunt si eu la start in pozitia de porc 76,5kgMeniu azi:-1mar+1kiwi-legume fierte-peste slab, fiert cu hreanDupa concurs vom arata asa: http://de.youtube.com/watch?v=n07l8K1cyk0Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Doroty, cum sa te uit?
Marilena, azi o dau pe ceaiuri, am baut pana acum unul verde si un antiadipos. O cescutza de lapte (3,5% grasime) si o banana.
Mai am pregatite niste kiwi, inc-o banana, iar ceai. Cam asta...
carina spune:
Neata dragelor,
Eu sunt pe fuga ca am zi tare plina la lucru si in plus tre sa ma misc rapid diseara ca azi incepe Carina Aikido.
Raportul meu: 56.8kg, deci -700 g
Meniul de azi:
cafea si salata de fructe (cantalup, capsuni si cateva boabe de strugure)
salata de pui cu legume mexicane
diseara inca nu stiu dar cred ca salata de boeuf (cu mustar, fara maioneza)
Si nornal, nelipsita alergare de seara. Aseara am ars 190 de calorii, 6.5km/ h, 25 de minute, 10% inclinare la banda. In seara asta vreau 30 de minute, dar vad eu cum stau cu timpul.
Va pup si bafta la concurs,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
an-k spune:
La multi ani Anky cu intarziere, tot ce iti doresti
raport 73.8 kg
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Delidana spune:
'Neata,
Vikinga, nu stiam ca tipul e egiptean. Ce voce superba are!
Gusta, nu crezi ca esti cam dura cu tine insati?
Tzuni, sigur merge bine cintarul?
Violeta, imi pare rau sa aud ca Dordia e in spital. Ce s-a intimplat? Te asteptam cu vesti. Tu cum o mai duci cu analizele, doctor, etc.?
Doroty, de mult nu te-am mai vazut pe la noi. Ocupata?
Alina, mai scrie-ne.
Tamara, am vrut sa-ti scriu mai demult dar am uitat: ti-am vazut pozele pe forum acum....nici nu mai stiu cind (mult timp), cu bebeii gemeni, esti o mamica foarte frumoasa.
Puskin, te astept cu noutati. Sper ca esti mai bine.
Raportez si eu: stagnare. Mare minune.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan