Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 11
anky spune:
Zuzulici,asta ar fi unul pe care sigur il gasesti la tine
http://www.iherb.com/productdetails.aspx?c=1&pid=5885
Anca,mami de doi nazdravani
puskin spune:
Buna seara,
intru sa va mai spun despre mine, cum am promis.
Am 2 vesti: una buna(legata de job) si una proasta.
Incep cu vestea proasta: casnicia mea se cam duce de rapa, nu stiu daca de data asta o mai dregem . Trist, dar adevarat.
Vestea buna este ca din aprilie imi schimb jobul ( in aceeasi firma) si noul job cred ca va fi mai putin stresant. Plus de asta, il cunosc destul de bine pe viitorul sef, am mai colaborat in trecut. Sper sa fie ok.
Va citesc zilnic aproape, de acasa, dar sunt intr-o perioada in care mi-e greu sa vorbesc cu oamenii din jurul meu...deci am sa postez mai rar.
Va pup cu drag,
Ruxandra
carina spune:
Salutare gagici,
Sunt incantata ca i-a placut prunculutei la karate. Nu au facut mare lucru, dar a invatat sa faca tumba, a alergat si s-a simtit bine.
Inca n-am apucat sa mananc nimic, dar ma asez imediat la masa. Am in cuptor o tarta cu branza si mere (dietetica) si abia astept sa o gust cu un pic de iaurt.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
fiecare discuta ce-l doare, .
io am vazut P.B, ultimul serial aparut.
n-am chef de vorba, caci mi-e lene si somn.
Tzuni, sa te-nveti minte sa mai scrii cu cc culoarea aia nesuferita. Io am vazut virgula 3 si asa las.
Delia, azi am tinut-o numai in distractii, . Vad ca si tu...
Marilena, bravo, fii tare!
Cornelia, si sanatate lui Eric.
anky spune:
Carina,pofta buna la tarta cu brinza si mere.
Meniul de azi
M.D
piine graham cu sunca
pe la 12:00
2 felii de piine cu Becel si rosii
P
supa de pui
capsuni
C
crackers cu somon
mere
cu apa iara stau prost azi
Anca,mami de doi nazdravani
mephala30 spune:
Ruxandra, imi pare rau pentru tine, . Dar, incearca sa iei lucrurile asa cum sunt: nu mai merge, asta e, nu-i un capat de lume. Ai facut tot ce ai putut...
Barbati mai sunt. Slava Domnului ca nu sunt implicati si copii.
Felicitari pentru noul job, asta e un lucru bun.
Iti doresc sa-ti gasesti fericirea, fie ca ramaneti impreuna, sau ca va separati.
Anda, ma bucur ca i-a placut Carinei. E o buna metoda de a-si descarca energiile.
Pofta mare!
carina spune:
Ruxandra: felicitari pentru job in primul rand! Despre celalat aspect, imi pare rau, dar consider-o ca o experienta de viata placuta, atata cat a fost placuta, dar care se va incheia si te va lasa cu amintiri frumoase, cu mai multa experienta de viata si poate mai pregatita pentru o noua experienta mai valoroasa care te asteapta cu siguranta undeva.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mamica dulce spune:
Buna seara dragelor..
Ruxandra, imi pare rau ca ai probleme, ai mai pomenit tu despre asta si am sperat ca ati rezolvat problemele. Acum eu zic sa analizezi bine si la rece ce mai simti si daca nu te vezi cu el in 5 ani, (chiar daca va impacati acum)...vorba mefalei, nu-i capat de lume si fara copii e putin mai simplu de pus punct.
Poate ne gasim pe privat sa mai schimbam o vorba.
Sunt rupta, franta...aznoapte m-am culcat pe la 1 si la 6 ama fost drepti, am avut 4 programari, (3 cursuri si batzaiala lui fi-meu, am ajuns acasa la 6 si de atunci ...zac pe canapea. ma duc sa ma culc.
Azi am mancat asa :
o mana buna de paste fierte cu urme de sos tomat
una bucata pizza (cumparata la felie)
una limba pe inghetata lu' fi-meu
un castron de popcorn.
Nu e mult, dar vedem maine la cantar, deocamdata ma simt satula rau de tot (de la popcorn,desigur, ca abia l-am halit)
Carmen, maine pun plicul la posta, ieri si azi am fost numai pe fuga.
rolo spune:
Na, ca m-am trezit si io acuma. Delia am gasit io ciocolata cu 99% cacao. E gretzoasa. Nu se poate manca. Eu am avut senzatia ca am luat o lingura de cacao cu o inghititura de apa. Mi s-a lipit de cerul gurii si era asa amaraaaa. Bleah. Sta in frigider dac cred ca in curand o arunc.
meniul de azi:
MD:o gutuie si 2 cani de cafea cu cate o lingurita de miere
P: un snitzel de piept de pui
C:un ou umplut cu o lingurita de maionza
acum 5 min.: un kiwi maare. Cred ca era mutant. Ma duc sa ma culc langa bestie.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
rolo spune:
Uitai
Ruxandra capul sus. Nu o lua ca pe un sfarsit ci ca pe un inceput. Despartirile sunt dureroase dar e mai greu sa stai langa cineva de care nu te mai leaga mare lucru.
mama de Ileana Cosanzeana
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling