Nou stil de viatza (179)
Raspunsuri - Pagina 10
anky spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by anky
Zuzulici,intrebai ce poti sa faci sa nu iti fie foame.Incearca shake-uri care contin oat bran.De ex. Weight less,sigur gasesti si in Canada.E un praf care se combina cu lapte,are gust de banane.E foarte bun,te simti plina daca il bei.Pe linga, trebuie sa bei si multa apa.
Gusta,daca te intereseaza, il gasesti si pe aici,la Etos.
Anca,mami de doi nazdravani
Anca fa-ti pomana si c-o poza sau un site ceva ca acum zbor si mi-l cumpar.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
uite aici,insa tu in Canada sigur il vei gasi intr-un alt ambalaj,probabil si alta denumire
http://www.multycare.de/shop/weightless-p-159.html
Eu iti scriu ce contine asta
oat bran
lapte praf
aroma de banane
carcinia cambogia 50%
opuntia ficus
chitosan
cafeina
natrium cyclamaat
natriumsacharine
crom picolinat
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Despre ce bombe vorbesti? [/blue]
Daca n-ai inteles, trimit vreo doua-trei par avion, via Toronto!
Delidana, pisica mea a inceput sa cheleasca
Gusta, stai bine la capitolul calorii! Bravo tie! Io cred ca ma fac cat o vaca olandeza de-aia grasa si pufoasa! Ai bagat ceai?
Edit: am scris prostii de la miros
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
anky spune:
Gusta,ceai antiadipos de care vorbea Tzuni nu gasesti aici,doar cel de la Kneipp pe care deja il stii,este tot un antiadipos.
gusta spune:
Tzuni am bagat ceai da tot imi vine sa rod ceva vreo 2 pumni sa rod nu ar fi rau.
Anky am inteles eu chiar vroiam unu antiadipos dar poate reusesc sa gasesc ceva la magazinul turcesc.
Eu am sa va anunt daca gasesc si cand il beau si daca numai apar inseamna ca re si efect.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuniquote:
Despre ce bombe vorbesti?
Daca n-ai inteles, trimit vreo doua-trei par avion, via Toronto!
Tzuni mic si drag si scump si MARIA
Da' ce i-ai dat sa manance, Mariei???? [/blue]
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
Anca mersi de site. Am incercat sa-l traduc in engleza de mi-a venit rau. Sp-er sa gasesc ceva similar pe-aici cu toate ca nu prea cred.
ZIETGEIST
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Tzuni am bagat ceai da tot imi vine sa rod ceva vreo 2 pumni sa rod nu ar fi rau.
Anky am inteles eu chiar vroiam unu antiadipos dar poate reusesc sa gasesc ceva la magazinul turcesc.
Eu am sa va anunt daca gasesc si cand il beau si daca numai apar inseamna ca re si efect.
Marilena si Mara Augusta
Gusta,cel de la Kneipp este ceai antiadipos.Olandezii folosesc denumirea 'gewichtsafname thee' care defapt e acelasi lucru.Tesut adipos inseamna tesut gras.De obicei la ceaiuri nu se foloseste denumirea de anti vetopname thee ci mai degraba de gewichtsafname thee.
CRISCOSTY spune:
Delia cinci km am pedalat si m-am simtit tare bine, maine am sa incerc sa pedalez mai mult.
Chiar asa Tzuni, dar ce i-ai dat Mariei sa pape?
Crys si Dany
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Gusta,cel de la Kneipp este ceai antiadipos.Olandezii folosesc denumirea 'gewichtsafname thee' care defapt e acelasi lucu.Tesut adipos inseamna tesut gras.De obicei la ceaiuri nu se foloseste denumirea de anti vetverbrander thee ci mai degraba gewichtsafname thee.
Phew! Ce limba grea....As slabii numai invatand-o .
ZIETGEIST
mephala30 spune:
quote:
Ce practica esti tu... Da' nu se face borsh pana a doua zi???
normal ca-s practica,
si daca se face bors, e vreo problema?