Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (13)
Raspunsuri - Pagina 21
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by adra_bell
Nu stiu ce sa ma mai fac.... Fetita mea doarme numai cu capul pe partea stanga. Chiar daca ii pun o paturica rulata la spate ea tot reuseste sa se intoarca, se departeaza putin de paturica si ajunge in pozitia favorita. Chiar acum dormea, si eu am vrut sa o intorc. Nici nu am reusit si am mai si trezit-o . Voi cum procedati, ii puneti sa doarma pe ambele parti? si ce metode folositi?
Mie, sincer, nu mi se pare ca ar favea capul mai turtit pe o parte, dar a mea are si mult par, si nu se vede asa bine. Apoi am mai citit ca asa face platicefalie, am dat un search pentru cuvantul asta, dar nu am gasit decat in spaniola, e care eu nu o inteleg...
Amira mea doarme pe spate cu capul intors spre dreapta.Am avut eu cateva tentative de a o pune si pe stanga dar n-am reusit.La fel a fost si la Robert,dar n-a avut capul tesit de nici un fel,dupa cum ma speriau babele si ma puneau sa-i modelez capul copilului la baita.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
adinag spune:
quote:
Originally posted by mihuta
iar sunt singura la ora asta ! Daca ma culc cu gainile, ce sa fac ... la 9 cel tarziu 10 suntem in pat, ca ne ia o ora sa adormim...
Adina, eu am citit pe net si am si aplicat in masura posibilitatilor ca bebele are o ratie calorica zilnica si ca sa il faci sa pape mai putin noaptea, trebuie sa-l hransesti cat mai mult ziua. Acolo chiar recomanda sa-l trezesti ziua la 2 ore si sa-i dai sa pape.
Ma duc sa vad daca pot sa trezesc bebele ca am un san (cel din care n-a mancat de aseara) super extra plin..
mami de Sophia
multumesc de sfat, Mihuta... Sa stii ca am incercat, l-am trezit darnu vroia sa manance. Daca lua pieptul, atunci numai cat sa adoarma din nou si nici chip sa manance. Asa ca cedez seara si dupa piept mananca si biberon. Ieri au fost 120ml pieptsi tot atata sticla. Si dupa o ora jumate iarasi a mancat...
Ce ma enerveaza este ca el nu are rabdare la piept, adica daca nu iese cu viteza maxima, sa-i dea si pe de laturi, nu are rabdare sa pape la piept. Cu toate ca am incercat si iesiea inca din belsug, incepe sa tipe si sa traga de sfarc incat tot nu-i mai pot da. Noaptea nu face asta, ca e mai adormit si papa repede si frumos, fara sa faca nazuri!
Oricum noaptea asta a fost faina tare, nu stiu cum de, dar s-a culcat la 23, la 3.20-3.50 a papat, apoi a dormit mai departe pana la 7.30. A mai marait el un pic, dar i-am dat suzeta si a dormit mai departe.Iar la 7.30 a papat cam 15min dupa care mi-am facut un culcus cu perna de alaptat si am dormit cu el imbratisati pana la 10. Ce fain a fost, nici nu va pot spune!
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by adra_bell
Nu stiu ce sa ma mai fac.... Fetita mea doarme numai cu capul pe partea stanga. Chiar daca ii pun o paturica rulata la spate ea tot reuseste sa se intoarca, se departeaza putin de paturica si ajunge in pozitia favorita. Chiar acum dormea, si eu am vrut sa o intorc. Nici nu am reusit si am mai si trezit-o . Voi cum procedati, ii puneti sa doarma pe ambele parti? si ce metode folositi?
Mie, sincer, nu mi se pare ca ar favea capul mai turtit pe o parte, dar a mea are si mult par, si nu se vede asa bine. Apoi am mai citit ca asa face platicefalie, am dat un search pentru cuvantul asta, dar nu am gasit decat in spaniola, e care eu nu o inteleg...
Amira mea doarme pe spate cu capul intors spre dreapta.Am avut eu cateva tentative de a o pune si pe stanga dar n-am reusit.La fel a fost si la Robert,dar n-a avut capul tesit de nici un fel,dupa cum ma speriau babele si ma puneau sa-i modelez capul copilului la baita.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Buna fetelor,
Si baietelul meu de 2 luni la fel doarme, spre dreapta. Choar ma intrebam daca ii dauneaza, bine ca am citit ce ai scis tu si m-am linistit.
p.s.: n-am mai intrat pe forum deaoarece dupa ce am nascut ne-am schimbat providerul de internet. As vrea sa ma treceti si pe mine ce: 13 decembrie, Vlad-Gabriel, 3.400, 50 cm., scor apgar 9, cezariana, DN 15.07.81. Multumesc anticipat