*** LA REDOUTE *** (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dar de ce sa ii intrebati despre hold? Ce importanta are cand iau banii? Din partea mea pot sa-i ia dupa 2 zile sau dupa 20, e treaba lor.

Mie mi-e o frica ca de sa ma mai conversez cu ei, nu stiti ce inseamna sa-ti ia contul/comenzile/cecurile la puricat si sa-ti inchida contul. Atata vreme cat vin comenzile jur ca nu-mi pasa cand iau banii.

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

cu fiecare postare in care ziceti ca nu s-au tras banii de pe 29 ;a prix rond ma conving ca acele comenzi nu vor veniacum nu stiu poate sunt eu mai pesimista

alt lucru nu pricep eu,poate ma lamuriti voi: de ce doamne iarta-ma nu sunt astia in stare sa zica de la inceput ma in ro nu livram prix ro??sau in alte tari???sa zica clar preturile de 1 si 2 e sunt exclusiv pt cetatenii fr si gata..pricep

dar asa ma face sa dau comanda si pe urma o astept mult si bine ca nu vine...si pe deasupra mai pune hold si pe bani ca sa nu-i poti folosi o luna deci eu nu glumesc cand zic ca-i reclam iar la opc...asta daca nu-mi vin toate comenzile....:()si mai am vreo 12

------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Claujro dar de ce sa nu-i intrebam? Sa nu cumva sa-i deranjam? Un raspuns politicos la o intrebare la fel de politicioasa pot sa dea. Totusi tin de mult tmp banii blocati si nu e normal. Daca e sa oprasca comenzile o vor face cu sau fara intrebarile noastre.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Ce va face sa credeti ca nu vor fi livrate comenzile din perioada prix rond? Am ajuns acolo si nu au venit? Doar cand vor incepe sa vina cele din februarie putem sa suspectam asa ceva...

Pana atunci eu zic ca e doar de la avalansa de comenzi. Atata vreme cat am primit confirmare pe mail si apare in suivi, totul e in regula!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Da, si eu ma astept la o magareala ceva. Nu mi-au tras banii pentru comenzile de pe 29 si 30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

eu astept comanda din 18 si vad ca nu vine aviz. Maine merg si intreb la posta de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

mie mi-au retras banii pe comanda din 30 ian....si aveam numai produse cu prix rond. Am hold pt comenzile din 1 si 6 ian.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Eu le-am scris sa-i intreb ce s-a intamplat de mi-au trimis o haina neagra, de 115 eur, in loc de haina rosie, care redusa era la 56 eur. Astept sa vad ce-mi raspund.

Si azi am fost inspirata ca la posta i-am zis tipei de la coletele externe ca e posibil sa fie sub forma de scrisoare voluminoasa. Cand a auzit asta, a zis sa ma duc la un alt ghiseu, ca acolo vin scrisorile. Vedeti sa nu fie si la voi ghisee separate pt colete si scrisori, ca cine stie...........

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, si la OP16 sunt ghisee separate ptr colete si sacose, dar pana acum ptr fiecare comanda am primit aviz, eu la posta nu ma mai plimb degeaba.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

ane, dar tu cand ai dat comanda nu ai vazut suma ce aparea in cos?! sau ai comandat-o pe aia de 56 euro si ti-au trimis-o pe aia scumpa? intreb pt ca ei nu au cum sa-ti ia mai multi bani decat ce ai comandat tu...

Mergi la inceput