Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare fetelor,si la multi ani bebicilor sarbatoriti.Rox,la multi ani printesei tale si multi pupici de la noi.Suntem in continuare singurei dar am inceput sa ne obisnuim plus ca ne-a promis tati ca vine pe 28 februarie acasa.Eu va tot citesc dar nu mai apuc sa scriu.Am tot vazut ca scrieti de bebeii vostri ca tot fac rostogoliri.Al meu abia se intoarce pe o parte ,sa ma ingrijorez sau asa e el mai lenes?Va pup,poate aveti timp sa-mi raspundeti

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Buna dimineata pe la amiaza si de la noi.

In primul rand la multi ani bebeilor sarbatoriti astazi:
Stefania de Andruzza
Iris Maria de Rypley
Kosmas de Iuli
Teodor de Alinush
Andrei de Andeea27

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

La multi ani si pentru mami Andeea 1002, sa fii sanatoasa!

La multi ani si atomicei Alexandra, sa fie cuminte, sa o asculte pe mami, si sa-l iubeasca in continuare muuult, muult pe Andrei.

Noi lipsim potivat. Tati e in continuare destul de rau si am mult de furca cu ei (Vlad si tati).

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Prisi, pupam Mirunica bolnavioara. Sa se faca repede bine. Of!

Maria, pupi si pentru Teutza ta. Sper ca sunteti mai bine.

Andruzza, iubita, noi te iubim, sa stii si eu una abia astept sa ne mai povestesti de Rares si Stefania.

Mai citesc si eu din urma, cat doarme piticutzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

Andries, timp liber am cand merge Rares la cresa, adica nu prea merge si noaptea dupa ce se face liniste in casa, le astept pe fete la schimbul 3. Nu stau prea bine cu timpul, dar imi fac timp sa va citesc. De scris, cum am zis.. :)
betyy
Mai fetelor, eu nu vreau sa fiu aici in centrul atentie, dar de putinele dati cand am scris, am cam trecut nebagata in seama, de-aia am spus "afara". Va citesc cu mare placere, imi sunteti toate dragi. Pana la urma, asta conteaza cel mai mult!

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

oho...am inteles acum, ideea este ca 'pe vremuri' se scria atat de mult aici ca eu una nici nu faceam fata sa-mi amintesc cine ce copil are, cum il cheama, ce a mai intrebat cine i-a raspuns, daca i-a raspuns, in fine...dupa un timp am inceput sa invat lumea si nu stiu daca ai observat eu incerc sa dau raspunsuri "la modul general" fara sa nominalizez pentru ca ma gandesc sa nu incurc fetele si sa se supere pe mine... gandeste-te cat de greu este sa iesi in evidenta dintre o suta de mame si o suta de bebei, trebuie sa perseverezi cumva

iar cea mai tare faza: "cuscra", eu am pierdut capitolul cu incuscrirea si acum cand citesc cuscra-n sus, cuscra-n jos...ma tot gandesc cere-s cuscre si care nu oare am vreo sansa sa recuperez?

Andries

Mergi la inceput

Deeeeci, eu nu ma mai joc! Iar mi-ai infipt un cui in stomac, Sim! Cum fu caprioara? Nici eu n-am scapat aseara si a trebuit sa prestez gogosi. Carpatinaaaa, am facut gogosi! Urmy, rusine si tie! Auzi tarta cu ananas! Si io n-aveam ananas in casaaaa

Piciule, am notat reteta de guacamole.

Andries, si eu am ramas ne-incuscrita. Cum e Victor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Victor e un crocodil adevarat...azi la 11 ii dadeam papa lui Mirciu si el de colo 'mi-e foame, mi-e foame, mie nu-mi dai nimic de mancare?" eu "stai un pic sa termin cu biberonul", "nuuuu, mie mi-e foame acum, de ce ma lasi nemancat? vreau mancare...ihii... ma duc sa-mi caut singur cevaaaa" evident ca am lasat bebele si m-am apucat sa-i incalzesc snitele lui Vic...offff, bine ca macar ai mei sunt sanatosi acum.

Andries

Mergi la inceput

Am trecut la poze...

Cecilia, geaba... nu m-ai convins... Cristi suparat si imbufnat? Neh... E un scump si un vesel!

Rox, sa-ti traiasca petrecaretzii! Alexandra e frumoasa foc, da' si mai haios e petrecaretzu' cu coifu-n cap!

Gabriela, ciudat, ciudat... Faza cu canalul infindat imi suna cam ciudat. Pana acum n-a avut nimic. O fi tras-o putin curentul sau i-o fi intra un fir de praf in ochi. Am patit si eu cu Vlad si i-a trecut cam in doua zile. Dar ii curgea rau de tot! Curata-i ochisorii cu ser, pune si un strop de laptic de la tzitza, si mai stai cateva zile, nu te duce inca la interventie. Parerea mea...

Gabitz, toot stau si ma uit la pozele cu puii tai si nu-mi vine sa cred cat sunt de frumosi! Si ce seamana unul cu altul! Ptiu, ptiu, sa nu-i deochi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andries

Victor e un crocodil adevarat...azi la 11 ii dadeam papa lui Mirciu si el de colo 'mi-e foame, mi-e foame, mie nu-mi dai nimic de mancare?" eu "stai un pic sa termin cu biberonul", "nuuuu, mie mi-e foame acum, de ce ma lasi nemancat? vreau mancare...ihii... ma duc sa-mi caut singur cevaaaa" evident ca am lasat bebele si m-am apucat sa-i incalzesc snitele lui Vic...offff, bine ca macar ai mei sunt sanatosi acum.

Andries

Cel putin are pofta de mancare. Vorba ta, bine ca sunt sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Stefania de Andruzza
Iris Maria de Ripley
Kosmas de Iuli
Teodor de Alinus
Andrei de Andeea27

Andreea1002

Piciulika, multumesc pt reteta. I-am zis sotului ca vreau sa fac guacamole, la care el ma intreaba: cu ce fel de carne e?

Betty, de obicei il am pe Stefan asistent la bucatarie, iar daca e we sta tati cu el.

Ana, fu buna caprioara, o sa iti scriu reteta. Am niste update-uri de facut la ea

Sabina Y, iti trimit pe mail reteta de praji ca sa nu mai cauti in urma.

Urmy, arata yami ce ai pregatit tu acolo. Eu sunt mai conservatoare cand vine vorba de gatit si nu folosesc: vegeta, margarina, blat cumparat sau creme la plic. De aia imi ia o gramada de timp sa pregatesc, dar asta e, am si eu piticii mei. Aaaaa, nici cozonac nu mananc decat facut in casa, pe ala cumparat nu pun gura.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, pentru balerina Alexandra Sa fie mereu vesela si sa va aduca numai bucurii!

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput