Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
sim_stoian spune:
Cecilia, nu am avut pb cu urechile, le-am sters ca de obicei si gata. Cred ca a luat si putina apa la urechi pt ca l-am lasat pe spate.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
sim_stoian spune:
Diwana, ai nimerit-o. Ce scump e!
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
diwana spune:
Am tot vazut poze cu bebei in piscinele personale impreuna cu instructorii lor de inot. Al meu dupa ce a servit un curs intensiv timp de 9 luni a vrut sa-si reimprospateze cunostintele la 2 luni dupa ce si-a facut stagiul pe uscat, dar nu m-a lasat sa imortalizez momentul ca cica poate si-a pierdut indemnarea si in plus se temea ca balena cu care impartea piscina o sa-l eclipseze (adica moi)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
sim_stoian spune:
Valentina nu a mai scris demult, sper sa fie totul bine. Si nici Ali nu a fost prea activa. Cred ca scot catalogul in seara asta.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
gabitz78 spune:
betty - eu stau la piata domenii, pe 1 mai...
diwana - ai nimerit-o a doua oara!cand m-am uitat la primul link, nu ma dumiream de ce ii vad pe ai mei!pupici ioanei...e o scumpa!
stef are urticarie, cum credeam si eu...i-a dat zyrtec, prednison si calciu.of, sper sa-i treaca repede.
pupici micutilor si voua!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
no bine ca am nimerit-o si n-am mierlit-o
Multumim
Am admirat si noi inotatori, fotomodele, umblatori, balerine, printese, printi, mamici si tatici fara frica de apa.
Erina inteleg ca tie iti era frica sa nu te prinda paparazzi 'descoperita' dar si frumoasa ta e pudica?
Apropos de frumoase am vazut-o pe Ioana. Cred ca frumusetea i se trage de la nume Si poate cand va fi mare, si modestia
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
cecilia L spune:
Ca sa nu spuneti ca nu ne uitam si noi pozele de aici, si nu admiram mai ales tititele va aratam dovada.poze
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Cecilia, nu i-ai scos reductorul? Eu nu l-am folosit deloc, l-am pus direct la pastrare. In masina inca folosesti scoica? Cristi e un dragut, ca de obicei.
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
betty78 spune:
Diwana ai nimerit-o. Vai ce dulce este Rares. pitic voinic
Carpatina vad ca ai folosit ingrediente alese de ai facut o asa bucate. dulcetica frumoasa Ioana.
Sim ai de gand sa il faci inotator?
Apropo de asta mi-am amintit ceva din copilarie....aveam cam 5 anisori si eram la mare m-a invatat taica-miu sa ma tin la suprafata dar pe verticala dand din picioare. Cand ne-am intors m-au inscris ai mei la un curs de inot....in prima zi instructoarea le-a indicat celor care stiu sa inoate sa sara pe culoarul al 2-lea iar celor care nu stiau sa sara pe primul culoar. Nu cred ca are rost sa spun unde am sarit eu, dar cert este ca am fost culeasa afara din bazin cu un bat mare, iar cand am ajuns pe uscat am primit un mare papuc pe fund - mi-a ramas un semn frumusel ceva timp. Ideea este ca tot la scoala sportiva (inot) m-am dus in primii ani de scoala si am iubit apa in ciuda evenimentului cu pricina.
Cecilia eu il las sa ii intre apa in urechi si nu am avut nici o problema pana acum.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Gata per total ziua de azi. Ziua fetei mele...incredibil, nu imi vine sa cred ca are 4 ani. Motiv pentru care m-am tratarisit binisor. Partea proasta e ca am baut un vin rece gheata si de la o usoara raguseala am ajuns acum la mutenie...Ma rog, partea proasta e pentru mine, al meu savureaza linistea.
Acum incep si eu sa citesc, incep de la sfarsit ca nu mai stiu pe unde ramasesem.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze