Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
gabitz78 spune:
wow...am vazut gagici faine rau de tot!(asta era fi-miu!)
carpatina - ioana e felul 1, felul 2 sau desert?
acum a plecat stef cu tati la medlife, ca iar i-au aparut bubitze...of...credeam ca a scapat!astept sa vina sa-mi zica ce si cum.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
diwana spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5225112&autoplay
nu stiu daca am nimerit-o
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
slippers76 spune:
Gabitz, sanatate lui Stefan. Cu Claritine ati incercat?
Carpatino, iti dai seama ca eu iti ofeream "bucatzi", care apropo, acum e una, nu mai e trei
Erina, toate am inceput cu unu, doua mesaje. Totul e sa-ti faci curaj. Sa stii ca asa cum tu ne citesti cu drag, tot cu drag citim si noi ce scrii. Eu una abia astept sa deschid computerul, de cate ori am ocazia, sa vad ce mai faceti .
Sim, primit reteta, studiem...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by diwana
http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5225112&autoplay
nu stiu daca am nimerit-o
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
Ntz, n-ai nimerit-o
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Mahh.. am gatit si io... Am gatit-o pe fiica-mea... uite..
http://picasaweb.google.com/carpatina.be/Ioana
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
A zis Cristi ca o pupa si el pe Ioana, spera sa nu supere pe nimeni, e frumoasa.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
aniast72 spune:
Fetelor, am o veste proasta: Vladi m-a parasit. De cand a auzit de intalnirea de saptamana viitoare mi-a facut capul calendar. Astazi a decis sa plece singur inainte ca ajunge el pana marti la 12.30. M-a rugat sa-i dau un sms in caz ca se schimba ora, ziua sau locatia. Oricum il prind din urma si venim amandoi.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Fetelor, am o veste proasta: Vladi m-a parasit. De cand a auzit de intalnirea de saptamana viitoare mi-a facut capul calendar. Astazi a decis sa plece singur inainte ca ajunge el pana marti la 12.30. M-a rugat sa-i dau un sms in caz ca se schimba ora, ziua sau locatia. Oricum il prind din urma si venim amandoi.
Hi, hi, drum bun!
Carpatinaaa, de ametzita ce sunt era sa ratez bunatatatzurile tale! Ce dulce e Ioana! Mai ales ciufulita!
cecilia L spune:
Sim, multumim de invitatie, dar trebuie sa spun ca eu fac tortul cu mere dupa reteta de la Mandarinuta cu deosebirea ca pun merele intregi, scobite de cotor, iar in mijlocul lor pun samburi de nuca sau/si rahat/stafide, si abia apoi le pun la copt.... apoi il imbrac in frisca asa cum zicea si Mandarinuta.
Gata nu mai vb de mancare.....
poze
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Cu asa masina cu siguranta ajunge la timp, poate chiar inaintea ta...acum nu mai trebuie sa te agiti ca nu mai poti sa bei un pahar de ....ai sofer..
Dulce foc Vladimir in masinuta, chiar imi place masinuta.
poze
sim_stoian spune:
Erina, am vazut balaceala. Tocmai am incercat-o si noi si i-a placut lui Stefan. De unde esti? Multe vacante mi le-am petrecut la PN, dar eram mica atunci si imi placea ca era aer curat si racoare vara Acum nu as mai rezista acolo.
Carpatinoooo, ce trandafiras delicios ascunzi tu acolo . A zis Stefan ca ii trimite un pupic dulce
Cecilia, o sa incerc si eu reteta Mandarinutzei, dar astept sa ia tati mere de la piata (sau poate ajung eu intr-o zi saptamana urmatoare).
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list