Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabiu
salut slabanoagelor[
unele doar in devenire.... ca si eu de ex.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
de 1 martie va trimit multe martisoare virtuale si va doresc o primavara cat se poate de frumoasa si cat mai fructuoasa in ale slabitului
si nu uitati Silueta inaintea poftelor
brianamica spune:
Buna dimineata doamnelor.
Si de la mine un martisor virtual si o urare : Sa avem o primavara minunata !!!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
www.flickr.com/photos/9344489@N02/" target="_blank">POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
gabiu spune:
fetelor am pacatuit cu vreo 3 prajituri azi. Daca nu le am in casa nu le duc dorul dar azi a venit maica-mea pe la noi si ne-a adus o tava intreaga. Sper sa fie ultima abatere pana termin cura. Unde mai pui ca m-am lasat si de 3 in 1
succes la slabit
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
carstea spune:
Gata 2 ture de regim si 9 kg jumatate in minus.Nu sunt supeeer multumita dar fericita ca le-am dat jos.Am intrat in perioada de mentinere.
Am dat greu jos dar asta e.
Briana parca daduse mai mult in 2 ture.Nu-i asa?
Va doresc vointa multa ca eu daca nu aveam renuntam asteptand sa se urneasca cantarul si cate 2 saptamani.
Bafta multa!
O sa intru zilnic sa vad daca sunteti cuminti.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
ellinia spune:
Buna!
As vrea sa incep si eu de lunea viitoare. Ca tot e 8 Martie si sfintisori...si nu cred ca am sa ma pot abtine. Asa ca am sa va urmaresc pana luni si atunci ma cantaresc si va dau toate datele. E greu de tinut? Adica daca va e foame tare , ca eu am o problema cu mncarea. Poti sa-mi faci orice, numai sa nu ma pui sa stau flamanda, ca s-a terminat...As vrea sa dau jos 5 kg. Ce sa zic ca as fi super incantata si de trei...numai sa reusesc, ca nu stiu ce am dar nu mai dau jos deloc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
luanda16 spune:
fetelor... ma alatur , incepand de-acum :)... am inceput regimul de azi, cu painea prajita si cafeaua... caut de-o luna un forum unde sa povestesc despre kg in plus :), si, ce e cel mai important intr-o asemenea "lupta", e suportul, real sau virtual... si la randul meu sa incerc sa ofer acelasi lucru... in fine, am 1,62, 67 kg, iar obiectivul meu este de 57 de kg... sper sa reusesc :)
rall spune:
Bine ai venit, luanda16! :)
ellinia, nu e greu de tinut insa si mie mi s-a parut uneori putina mancarea. De asta... am suplimentat . Dimineata mi s-a intamplat sa mananc si cate 150 de grame de paine sau mai mult, prefer sa depasesc cantitatea decat sa imi fie foame prea tare si apoi sa ma tenteze altceva.
Dupa prima saptamana am -2.5 kg
Luna75 spune:
luanda,bine ai venit pe forum si implicit la regim.Mult succes! primele 2 zile sunt mai grele dupa care corpul se obisnuieste cu restrictiile
ellinia,mie de ex.mi-a fost suficienta mancarea,nu am simtit nici nevoia de a manca intre mese
cu grapefriturile ai terminat?
ral, 2,5 kg.e foarte bine dupa prima saptamana - eu ma voi cantari doar duminica insa azi la a 9 zi de dieta simt schimbari semnificative sper sa nu fie doar imaginatia mea
eu de ex.nu am mancat in nici o dimineata paine -
luanda16 spune:
Multumesc Rall si Luna... pranzul a fost f bun... carne de curcan si rosii... pt diseara mi-am cumparat peste si broccoli... imi place mult... adevarul e ca mi-a fost o foame :)... cred ca voi rezista... practic, toate alimentele din dieta imi plac... sunt convinsa ca o sa-mi lipseasca laptele... dar, voi pune in cafeaua de mai tarziu, putin, degresat... si, cred ca mai am un avantaj... am un catel, si fiind o fata responsabila si iubitoare :), il scot zilnic de 3 ori in parc, cate o ora... adica, mi-e asigurata miscarea... si, locuiesc la et V, fara lift :)