Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Buna seara schimbul 3 ..sau nu acum incepe? De mult n-am mai activat in intervalul asta orar, chiar imi era dor. Am multe pe limba "virtuala", sper sa nu le uit.
1. Annisia,

2. Cre' ca n-am cum sa vin la intilneala. Taman la ora aia sunt la curs.La citi bani am dat pe el si la cite zile am pierdut deja ..nu-mi mai [permit inca una. Singurul interval orar care mi-ar fi convenit ar fi fost 10-11 am.
Exact la ora aia sunt la curs, iar pina la 9 il duc pe Cristian la gradi. Asta e, astept vremuri mai bune cind o sa lucram mai multe si o sa ne convina orele amiezei. O sa ma multumesc deocamdata cu poze..nu carecumva sa nu faceti.

3. Yaia,...mi-e teama ca ai asteptat degeaba. Am vb cu soacra mea , dar nu are retetele cuvint cu cuvint la amndina si indiana. miine plec din nou la tara, daca vrei o intreb sa zica asa din memorie. Ca o are buna. Vazut puiul tau inotator, super.

4. in schimb am salivat la pozele lui Sim cu ..stie ea ce.

5. Indeplinit azi control de 5 luni. Mi-e lehamite de doctori. Nu gasesti 2 sa zica la fel. Pina la urma fac cum cred eu, dar mi-e teama ca va trebui sa-i mint nitel pe fiecare, ca astia se si ofenseaza daca nu faci ca ei.
Ana-Maria are : 8 kg, 70 cm.
azi s-a intors pentru prima oara de pe spate pe burta.special pentru mami care o iubeste, a asteptat ea momentul asta, sa fie numai ele doua, ca sa ii arate ce poate. De dinti nici vorba, desi baleste la greu si roade ca un castor.
bineinteles ca mi-am primit reprosuri voalate ca nu am diversificat copilul pina la 5 luni. Eu ce sa zic: domle, asa am citit eu pe net?
M-am gindit serios pina sa fac asa. nu detaliez.
De luni incepem insa si noi. Nu din cauza lor, asa era planul.

Intrebare: ati dat careva la copiii mai mari avocado?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by prisi

avem si noi poze noi

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

ce frumoasa e Miru si ce dulce sta ea la pozat

am vazut si bebelush grasunel de yaia care e un frunusel si un grasunel

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Am baut o cana de vin fiert si m-am cam aprins.
Ce va tot plangeati voi ca se schimba relatzia o data cu aparitzia copilului!? Io nu-s deloc nemultzumita de schimbari. Pai, n-am mai vazut sex pe furate si la intensitatea asta(ca se trezeshte copilu') din liceu cand faceam nebunii cu mama trebaluind prin casa. A crescut concentratzia de adrenalina simtzitor. Si totu-i ca o urmarire, incercam s-o pacalim pe shefa. Hi, hi, hi...
Mi-e teama ca in ritmul asta voi incepe inca o odisee fooarte curand, ca protectzie - mai rar. Cine are timp sa piarda momentul cand liberele sunt de 20-30 de minute?

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by a_alinta

stiti vorba aia?: da-mi un deget si iti iau toata mana!..
daca am vazut cat sunteti de dragute si saritoare, as incerca o alta rugaminte cum sa fac sa pun poze pe mail-ul comun?
as vrea sa o cunoasteti si pe alexandra mea! si nici nu ma pricep si nici nu am timp sa caut...

alina

daca vrei pe mailul comun, trimi-ti uzual un mail cu poze atasate la septoct2007@yahoo.com, se mai pot pune poze pe contul comun de flickr care are acelasi ID si aceeasi parola, sau poti sa-ti faci un album al tau pe webshots, picassa , flickr si sa adaugi link-ul la semnatura

P.S. daca pot sa te mai ajut cu ceva, te rog sa-mi zici

succes

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Prisi, cheama salvarea! Nu e lua dupa ei cu da-i aia sau aia. Plateshti abonament, deci sa vina sa vada copilu', ce D-zeu!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

uffffffffffffffffff.
in sfarsit imi merge forumul!

gagici, hotarati unde mergem ca eu tre sa confirm. Despre mancare nu cred ca e o prob lema, mergem pe meniul lor, nu? eventual sa faca si ceva pt copilu meu mare, gen snitzel sau pui cu orez sau ceva de genu.
deci nu meniul e problema...ci spatiul.
cvand hotarati, scrieti si daca eu nu pot sa intru o rog pe Rox sa-mi dea sms.
acu sa va zic ce-am facut noi azi.
M-am trezit bine intentionata sa merg la partia Kalinderu sa vad concursul de escalada pe gheata.
Numa ca odata ajunsi in zona era un vacarm de neinchipuit, sunau basii tare de tot si nu se putea sta acolo.
Aud eu melodia aia cu "la mine-n dormitor" si ma prind ca-i anda adam.
zic lu sotu: oof, as vrea sa vad, cred ca stiu cine canta.el cica: pai am vazut eu(fusese in recunoastere mai devreme)
e o maimuta cu funda roz in cap!
zic, bun, oricum nu bag bebele la galagie, hai prin padure. Si incepe Sofia sa planga:
vreau sa mergeeeem vreau sa mergeeeeeeeeeeeeeem!
explic eu cu frumosul ca e prea galagie, ca nu se poate, etc etc....la care ea printre sughituri:
dar vroiam sa vad si eu maimuticaaaaaaaaa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Prisi, daca i-ai dat ambroxol, trebuie si Eurespal? De ce nu o duci maine dimineata la control? Ca au medic de urgenta si sambata dimineata. Poate nu e nimic serios, nu as vrea sa te panichezi, dar bronsiolita lui Andrei cam asa a fost.

Magda, stati foarte bine la revizie. Succes cu diversificarea. Nu i-am dat Alexandrei avocado pentru ca ea oricum nu mananca nici o fructa decat pasate.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

daca vin din urma cu cititul , aflu si raspunsuri la intrebarile mele
m-am lamurit cum e cu pusul pozelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

super tare Sofia!

Sabina, eu zic sa desemnam pe altcineva sa dea sms, eu sunt in chefuri non-stop, inclusiv luni, si tare imi este sa nu cumva sa nu apuc sa intru pe forum. Dar daca imi dau fetele si mie sms, atunci ma execut. Numai nu contati pe netul meu.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

oricum , multumesc mult prisi

Mergi la inceput